AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Lité podlahové hmoty, nátěrové systémy betonových podlah do skladů, garáží, dílen: - epoxidové, polyuretanové pryskyřice Sadurit, Comfloor, Concretin, Epostyl, Spolresin - hydroizolační polyuretanový systém CHEMEX - barvy značkovací na vozovky, silnice Zebrakryl, Zebrapren, Sadurit - tmely-epoxidové (RETENOL), silikonové (LUKOPREN atd. ), ...

Řešení proti vlhkosti zdí. sanace pomocí injektážního krému. Dryzon: - injektážní krém do zdiva - voduodpuzující krém - emulzní pasty. Ošetřované podklady: - stěny kompaktní cihly - stěny duté cihly - kamenné zdi ( nepravidelné ) - zdi tvárnice - zdi masivní beton - zdi pórobeton - pískovec.

Čerpací stanice pohonných hmot.

Prodej - truhlářské a stavební řezivo - OSB desky, palubky, plotovky - fošny, latě, prkna - štípané palivové dřevo - spojovací materiál, vruty, kování - nátěrové hmoty

Pila. Výroba, prodej: - dubové řezivo, suché - jehličnaté řezivo - truhlářské řezivo - atypické vazby - latě - hranoly malých rozměrů. Zpracování: - dřevo. Pila. - sušení řeziva - hoblování dřeva - sterilizace řeziva.

Činnost: -provozování technického zařízení budov (TZB). -realizace měření a regulace (MaR). Vývoj: -software pro monitorování a řízení budov. Výzkum v oblasti pokročilého řízení budov.

Spolehlivá distribuce plastů a kaučuků Nabízíme: - komodity PP, PE, PS - konstrukční termoplast PA, ABS, PC, POM - speciální materiály TPE, PPS, LCP, PA46, PA12, PEI - syntetické a přírodní kačuky.

Dodáváme: - autolaky mícháme odstíny na zakázku a provádíme lakování.

Velkoobchod a maloobchod - hutní materiál - hliníkové profily

Výroba: - materiály pro truhláře - větvové suky - lodičky vyspravovací - krytky šroubů, čepičky, zátky - sloupy a výplně zábradlí - dřevěné čepičky - dřevěné hůlky a tyčovina - věšáky, úchytky - madla - ozdobné koule - otočné koule a kliky.

Firma je řádným členem cechu malířů, lakýrníků a tapetářů ČR. Práce v interiérech: - malování, veškeré malířské a natěračské práce - klasické, omyvatelné i speciální, strukturální malby a omítky, trvalé zakrytí proteklin a skvrn (nikotin, saze) - repliky starých maleb, Antik, Benátský štuk - sklovláknité plastické tapety - ...

Prodej, autorizovaný distributor - průmyslové technologie pro automobilový, letecký, železniční a lodní průmysl - prvky pro lepení, izolování, ochranu, broušní, leštění, čištění - samoregulační topné kabely - termoizolační hmota - elektropříslušenství

Práce: -zemní. -demoliční. Služby. -recyklace stavebních odpadů. Prodej: -recykláty.

Návrh, dodávka těsnící systémy. Návrhy řešení těsnění stavebních detailů a dodávky materiálů pro jejich realizaci. Řešení připojovací spáry otvorových výplní u rekonstrukcí a novostaveb jak běžných, tak nízkoenergetických a pasivních domů. E-shop. Poradenství v oblasti řešení těsnění pasivních a nízkoenergetických domů. Dodávky montážních ...

Služby: - dodávka tepla - provoz výměníkových stanic

Výroba, rozvod: -tepelná energie - pára, teplá voda -elektrická energie - elektřina. Správa, údržba: -nemovitosti. Práce: -VODOinstalatérské, vodoinstalační -TOPO, topenářské, topenářství -ELEKTROinstalační, instalace elektro.

Dřevovýroba, stolařství a truhlářství: -reklamní dárkové zboží -kazety pro dárkové a průmyslové zboží -hračky -soustružené předměty Povrchová úprava dle přání zákazníka. Obaly na víno (dřevěné). Didaktické pomůcky.

Montáž, oprava, údržba, rekonstrukce: -elektromontáže -vysoké napětí VN, VVN -nízké napětí NN -výstavba a rekonstrukce trafostanice -revize elektrická zařízení -zemní a výkopové práce -projekční, rozpočtové práce -oprava, montáž a rekonstrukce veřejného osvětlení -prodej kabelů a elektromateriálu: -elektroinstalační ...

Nabízíme internetový prodej, e-shop litiny pro stavbu nebo opravu kamen a krbů. Najdete u nás sortiment z litiny pro krby, kamna, grily atd.

Dovoz, prodej, zpracování: -kámen. -přírodní kamen. -žula, mramor. -vápenec.

Výroba, prodej: -pásová ocel válcovaná za studena -oceli k cementování -oceli k zušlechťování -oceli na pružiny a další použití.

Výroba, prodej: -pásové oceli válcované za studena z ocelí -hlubokotažných -konstrukčních -uhlíkových -legovaných -nerezových -speciálních.