AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod

Montáže a rekonstrukce: -kotelen -výměníkových stanic -potrubních rozvodů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kompletní sortiment barvy, laky (interiérové, exteriérové, dekorační omítky, nástřikové, fasádní) - nástřikové hmoty - fasádní barvy - anglické barvy - speciální protiplísňové nátěry - barvy na beton a bazény - malířské potřeby - drogerie, kosmetika - čistící úklidové prostředky ...

Kovovýroba - kompletní výroba od jednoduchých dílů až po komplikované součástky. CNC obrábění 3D dílů s vysokou kvalitou a přesností. Čtyř-osé obrábění. Dřevovýroba. Obrábění dřeva i plastů.

Kalírna. Černění, zušlechťování, žíhání, kalení, cementování, rovnání, pískování oceli, kovových a i nekovových materiálů.

Pila. Výroba: -dřevěné palety, stavební řezivo, přepravní bedny, IPPC, přepravní obaly. Výkup palet EUR. Dodávky, prodej řeziva - hranoly, desky, střešní latě, střešní vazby, krovy, výkup dřevěné kulatiny.

Zakázková výroba laminátů a laminátových forem. Opravy nárazníků, spojlerů a různých dílů na auta, motocykly.

Návrhy: -technického řešení plochých střech včetně tepelných izolací (zateplování). Kalkulace, rozpočty: -nové střechy, sanace a nebo opravy značek FATRA, ALKORPLAN, SIKA, BAUDER, SARNAFIL, VEDAG. -záchytné systémy TOPSAFE Dodávky na klíč: -sanace plochých střech -výstavba nových střech -montáž klempířských prvků včetně ...

Služby: -energetické posudky -energetické audity -energetický management

Výroba, služby: - drátěné kryty a mřížky - ohýbání - lisování - svařování

Výroba, prodej: - vnitří a venkovní parapety - podkladové profily pro okenní PVC systémy - terasový systém WPC - přechodové lišty - ochranné fólie.

Dodávka, provozování, opravy, servis - plynové teplovodní a parní kotelny - topná tělesa - teplovody, horkovody, parovody

Zahradnictví: -ovocné a okrasné stromy a keře -květinové vazby -balkonové květiny. Služby: -údržba zeleně. Těžba a prodej: -drcené kamenivo.

Výroba, prodej: - nátěrové hmoty - ANTIKON CK-S, ANTIKON CK-N, ANTIKON CK-SH (s atestem na pitnou vodu a suché potraviny) - antikorozní nátěr - ochrana ocelových konstrukcí, ochrana betonových nádrží, zásobníků krmiv, podlah a stěn proti vlhkosti apod.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hutní materiál - plechy (černé, pozinkované, profilové, měděné, hliníkové, nerezové, hliníkové profilové, v tabulích, ve svitcích) - tyče - ocel (profilová, plochá, kruhová) - trubky - sítě do betonu.

Výroba: - přírodní vápenec, jehož barva a chemické složení jsou dány výchozí surovinou lokality Skalka Měrotín, který je vyráběn jemně mletý a velmi jemně mletý, popř. tříděný a dodávaný v uváděných třídách podle ČSN 72 1217. Naše mleté vápence se používají v následujících odvětvích: - odsiřování - stavby silnic - gumárenský, plastikářský a ...

Výroba, velkoobchod, maloobchod: - ocelová lana standardních konstrukcí - ocelová lana speciální, osmipramenná, nekroutivá - ocelová lana nerezová, s PVC obalem - příslušenství ocelových lan, svorky, napínáky, očnice, třmeny - vázací prostředky (lanové, řetězové, textilní) - vázací body pro zvedání břemen - speciální uchopovací ...

Výroba: -nástavby - valníkové, skříňové, sklápěcí, izotermické, cisternové a jiné. Oprava: -přívěsy -návěsy -tandemy -cisterny -podvalníky -sklápěče -nástavby. Zámečnická výroba. Prodej: - technické plyny.

Výstavba: - inženýrské sítě - komunikace - rodinné domy Provozování vodovodů, kanalizací a čističek odpadních vod.

Prodej chemické produkty a suroviny: - dodávka značka Metasilu - potravinářská chemie, bazénová chemie - chemikálie pro kosmetický průmysl - stavební chemie a suroviny, plastikářský průmysl Firemní správa: - informace o založení a likvidaci firmy - prodej a nákup firmy - firemní audit, revitalizace firmy Realitní poradenství: - kompletní ...

Maloobchod, prodej: -barvy, laky -potřeby pro malíře -zahradní technika -spojovací materiál -elektromateriál Služby: -míchání barevných laků, fasádních a interiérových barev Práce: -zateplení budov -rekonstrukce budov -dlažičské -natěračské -malířské -lakýrnické -podláhářské -zemní a výkopové práce

Prodej: - přírodní včelí vosky FIDDES pro všechny druhy dřevěných povrchů.

Výroba, prodej: - dřevěné brikety (ekologické palivo) - dřevěné pelety - agropelety, třísky - stavební a truhlářské řezivo - dřevěné střešní šindele. Dřevovýroba. Prodej: - tuhá paliva. Silniční kamionová doprava nákladní.

Výroba: - pryžové a plastové vstřikované díly - vysekávané díly - montáž