AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Zastoupení pro ČR. Prodej barev firmy MACOTA: -akrylátové barvy -barvy technické: -speciální barvy na karoserie, hliníková kola -email odolný do 800°C -zinkovač za studena -speciální email na plastové gumové části -víceúčelový email -signální (na označení parkovišť, silnic, ve skladech) -metalízy ...

Prodej, e-shop, internetový obchod: - barvy, lepidla, tmely - nářadí - aku, elektrické, ruční - pracovní oděvy, obuv - ochranné pracovní pomůcky - kotevní technika - úsporné žárovky, zářivky, nabíječky.

Pila. Prodej: -stavební a truhlářské řezivo Realizace, stavba, rekonstrukce: -střechy na klíč. Práce: -tesařské, tesařství.

Služby, výroba: - 3D Print - plastové prototypové díly - formy na beton nebo na vosk - speciální odlitky, formy a finální výrobky.

Zprostředkování - průmyslová výroba, dodávka z Číny: -lisované díly z plechu, plastové díly včetně výroby nástroje -zinkové odlitky hrubé nebo dekoračně chromované -drátěné sítě svařované i pletené -PVC, PU koženka -plošné spoje -kartony obalové -kolečka otočná, paletová, nábytková.

Výstavba, provoz, dodávka fotovoltaických elektráren: - fotovoltaická elektrárna (výstavba FV elektráren) na klíč - polohovací jednotky - fotovoltaické panely, měniče napětí, příslušenství - solární park.

Výroba, prodej produktů z PVC: -autoplachty na všechny druhy vozidel, automobilů -haly, hala, stánky, stánek -krycí plachty, plachta -používáme: -plachtovina Mehler Haku 8205 -kování Franz Miederhoff -plachty s bočním shrnováním - CURTAIN SIDER a ROLOVACÍ SYSTÉMY -reklamní potisky různých technik -potisk barvou-tzv.řezaná ...

Prodej: - čistící textil - čistící hadry pro strojírenství a opravárenství pouze čistý savý textil. Nabízíme cistici textil, cistici textilie, prodej cisticiho textilu, čistící hadry, savé hadry, čistící textilie pro strojírenství, textil na cisteni, prodej textilu na cisteni strojů a zařízení Cistici textil se zabyva prodejem textilu na ...

Pobočka. Výroba, dodavatel: - teplo - pro městské aglomerace. Teplárenská společnost.

Pobočka pro region Severní Morava. Výroba a distribuce tepla a elektrické energie.

Výroba, dodávka: - teplo pro městské aglomerace. Výroba a distribuce tepla a elektrické energie.

Výroba: - výstavba - průmyslové kotle, krby, krbovny - ekonomizéry - přehříváky - tlakové komory - ocelové konstrukce. Velkoobchod: - hutní materiál - trubky, profily, jäkly.

Naše služby nabízíme obcím a majitelům, případně managementu firem, které mají vodohospodářská zařízení – úpravny vody, čistírny odpadních vod, kanalizační systémy - servis a opravy - vodovody a kanalizace - inženýrské služby - zemní práce - havarijní služby a dispečink

Český výrobce filtračního zařízení ze zdravotně nezávadných antikorozních ocelí pro filtraci kapalin, vzduchu a plynu. FILTRY: -filtry křemelinové -filtry crossflow -filtry deskové -filtry mikrosvíčkové -filtry modulové -filtry rukávcové -filtry mikro-svíčkové. SANITAČNÍ STANICE: -pro ošetřování filtrační ...

Pobočka. Maloobchod, prodej: - barvy, laky a lazury na dřevo - barvy na kov - interiérové barvy - mořidla - omítky - penetrace - malířské nářadí. Zednické a malířské práce.

Půjčovna stavební mechanizace, půjčovna nářadí, pronájem strojů, zemní práce, výkopové práce, prodej štěrků, prodej písků, autodoprava.

Velkoobchod: kovové materiály a výrobky Výroba nemotorových vozíků. Lisování dílů na výstředníkových lisech o výkonech 25T-250T. Svařování Kovoobrábění Odjehlování dílů ve vibračních zařízeních Soustružení Frézování Zámečnické práce

Dřevovýroba: - lišty, hranoly, desky.

Návrh, dodávka a instalace: - indukční a LED osvětlení - fotovoltaické elektrárny na klíč - malé větrné elektrárny. Dodávka: - dřevěná paliva (pelety, brikety).

Velkoobchod, prodej: - hutní materiál - plechy válcované za studena, za tepla.

Společnost FB SERVICES se zabývá poradenstvím a prodejem elektrické energie a plynu. Služby: - garantujeme nejlevnější ceny plynu a elektřiny na trhu - působíme po celé ČR - vyřídíme za Vás veškeré formality - nabízíme společnou fakturaci za plyn a elektřinu.

Výroba stavebního a truhlářského řeziva, zpracování listnaté i jehličnaté kulatiny.