AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Obchodní zastoupení firmy Statestrong Limited UK pro ČR. Výroba, velkoobchod: -aerosolové, neaerosolové výrobky pro kosmetický, drogistický průmysl a domácnosti, -chemické látky, přípravky.

KDYŽ SE TO S LESEM A DŘEVEM UMÍ... Výroba, prodej, obchod: -řezivo stavební -vazby, krovy pro klasické střechy -certifikát na řezivo pro konstrukční prvky z masivního dřeva od TZÚS -sušárna dřeva, KATRES (sušené řezivo) -dřevěné hranoly, desky, fošny (i dubové), střešní latě, trámy, truhlářské, stolařské i hoblované ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, pokládka: -průmyslové podlahy: -betonové, lité. Výroba: -nátěrové hmoty, barvy pro průmyslové podlahy. Sídlo dle OR: -Rožnov pod Radhoštěm.

Internetový obchod eshop-paliva.cz nabízí bohatý sortiment ekologických paliv. V nabídce naleznete dřevní, rostlinné pelety, ale i brikety pro domácí a průmyslové uživatele. Špičková kvalita zboží je samozřejmostí. Šetřete čas i finance a objednávejte paliva přímo přes eshop.

Výroba, zpracování: -plasty -řezání -ohýbání -frézování -sítotisk.

Sklad dřeva. Prodej: -dříví. Služby: -lesnictví: -zalesnění -doprava dříví -krajinářské: -zakládání remízů, biokoridorů a biocenter -ozeleňování, péče o zeleň a remízy -veřejná zeleň: -rizikové kácení, arboristika -výsadba okrasné zeleně -trávníkařství -likvidace pařezů -štěpkování.

Výroba: - elektrotechnické komponenty pro automobilový průmysl - segmentové strojky - ochranné zástěry pro bourače masa - těstoviny Opravy čínských termosek v Brně.

Slévárna hliníku. Výroba: - hliníkové odlitky lité do písku - hliníkové uzenářské formy

Prodej: - černé uhlí - hnědé uhlí - koks - brikety uhelné - dřevěné brikety

PILA: -Výroba řeziva: -trámy -latě -prkna -fošny -plotovka(ploty) vše dle přání zákazníka -Pořez kulatiny do průměru 71 cm -Bednářská výroba-výroba beden všeho druhu -Prodej sololitu -Výroba palet vyjma EUROPALET

Export, bezešvé a svařované ocelové trubky .

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hutní materiály. Tažená a loupaná ocel: - ocel kruhového průřezu tažená za studena - tyčová ocel kruhového průřezu loupaná - ocel šestihranného průřezu tažená za studena - tyčová ocel čtvercového průřezu tažená za studena. Nerez ocel: - nerezová ocel. Svařované ocelové trubky a uzavřené ...

Prodej a doprava: - uhlí - písky - štěrky - kůra

Míchání: - interiérové a exteriérové barvy Prodej: - barvy fasády, omítky, interiérové, exteriérové - laky Natěračské práce. Prodej: - drogerie Sanace betonových konstrukcí. Prodej: - stavební chemie Demolice. Zemní a výkopové práce. Antikorozní ochrana ocelové konstrukce, mosty, jeřáby.

Výroba, prodej: - hutné, lehčené a vláknité žáruvzdorné materiály do 1800°C značky RATH - návrhy, realizace vyzdívky průmyslových pecí a spalovacích zařízení.

Stolařství, truhlářství, stolař, truhlář: -stolařské, truhlářské práce -výroba pro stavebnictví, komponenty, , bednění, trámy, popodlážky -venkovní dřevěné, výrobky, výrobek z masivu, z lamina -zakázková výroba, na zakázku, na míru -eurookna, eurookno, eurooken -dveře, dveří-interiér, exteriér -schody, schodiště, ploty, pergola, ...

Výroba: - plastové výrobky - technické konstrukční díly a komponenty pro automobilový průmysl

-Zprostředkování obchodu a služeb -L142 - Dobývání a úprava písku a jílovinových zemin, zemní práce

Prodej - prvky z umělého pískovce ploty, podezdívky, opěrné zdi, balustrády, obklady, dlažby, cesty, schody, doplňky pro ploty, interiéry, zahrady a parky, zahradní krby, zahradní nábytek, udírny, schránky Výroba - umělý pískovec umělý kámen - prvky z umělého pískovce (zahradní krby, udírny, schránky) - prvky z umělého pískovce ...

Poskytujeme služby v oboru instalatérství a topenářství: - výstavba STL a NTL plynovodů, jejich rekonstrukce, opravy a revize - výstavba STL a NTL domovních plynovodních přípojek, jejich rekonstrukce a opravy - plynofikace průmyslových objektů - plynofikace rodinných domů a bytů - revize vyhrazených plynových zařízení - výstavba ...

Pěkné dřevo - prodejna se dřevem a dřevěnými výrobky v průmyslové zóně v Popůvkách u Brna. Zakázkové truhlářství. Hoblované dřevo: - hoblované hranoly - lepené hranoly - hoblovaná prkna - hoblované hranolky - profilové lišty - plotovky - palubky - hůlky, tyče, kulatina. Dřevěné polotovary: - spárovka na míru - nášlapy na schody - ...

Lisování plastů Výroba plastové a gumové výlisky: -kabelové průchodky, rozvaděče, osvětlovací tělesa -díly pro automobilový a nábytkářský průmysl -komponenty pro strojírenství -různé druhy uzávěrů -dětské nočníky -příchytky, ozubená kola -pásky, příchytky, trubice -různé drobné části -lisy ARBURG lisovna plastů.

Kamenná krása Nabízíme prodej přírodního kamene štípaného, formátovaného a dekoračního. Horninu vozíme přímo z místa těžby. Nabízíme vše za nízké ceny.

Kamenná krása Nabízíme prodej přírodního kamene štípaného, formátovaného a dekoračního. Horninu vozíme přímo z místa těžby. Nabízíme vše za nízké ceny.