AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Color Centrum Vracov. Míchací centum pro automobily a průmysl, příslušenství pro opravy vozidel, materiál pro lakování. Prodej, e-shop s autolaky, fasádní systémy a interiérové barvy.

Průkazy energetické náročnosti budov. Energetické posudky pro program Nová Zelená úsporám. Stavební dozor investora.

Kompletní projekty, dodávky na klíč, montáže, zkoušky a revize elektrických zařízení bez omezení napětí, konzultace, poradenství, export: -investiční celky elektro silnoproud, slaboproud, MaR*, telekomunikace, hromosvody: -v objektech třídy B s nebezpečím výbuchu (včetně důlních činností) -v objektech třídy C, tj. v prostorácha objektech ...

Těžba břidlice nejmodernějšími technologiemi včetně jejího zpracování a dodání v celé čr i v zahraničí.

Výroba, prodej: -norma EN 131-2 -žebříky -štafle -dřevěné žebříky (dřevěných žebříků) -dřevěné štafle (štaflí) -jednostranné (opěrné) žebříky -štafle - schůdky -PVC patky na žebříky -reklamní předměty -hoblíček, paletka -koza, koza -řezivo -doplňky - panty, prodloužení, PVC patky, kovové nájezdy.

Palivové dříví: - buk štípaný - tvrdé štípané - měkké štípané - štěpka zelená - štěpka hnědá - brikety - odkory řezané. Pořez kulatiny: - zpracujeme Vaši kulatinu mobilní pásovou pilou. Střešní latě.

Výroba: - pilařská - řezivo, pořez kulatiny - pilařské výrobky: - stavební (střešní latě, stavební prkna, hranoly) - stolařské (fošny, prkna) Zpracování, impregnace dřeva.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, import: -plastové sítě, síťoviny -zahradní -plotoviny, ploty, pletiva, opěry, větrolam, chovatelské a voliérové, -ochranné proti ptákům, mřížky do okapů, chráničky kmenů, mřížky na stromky, stínící, proti hmyzu, -balící-pletené, extrudované, uzenářské -průmyslové-ochranné, speciální, prokládací, ...

Zabýváme se obchodem s asfaltovými hydroizolačními materiály, poradenstvím v oblasti hydroizolací, odborným poradenstvím v oblasti procesu certifikace, výroby, technologii a modernizací výrobních zařízení na výrobu asfaltových hydroizolačních materiálů.

Služby: - výroba barev a laků - celosvětově známý výrobce vysoce kvalitních materiálů pro povrchové úpravy..

Maloobchod, Velkoobchod, Prodej: - svářecí technika - stroje - nářadí a nástroje - spojovací a upevňovací materiál - ochranné pracovní pomůcky - brusivo - kování - varná a topná technika - zahradní a lesní technika. Servis: - zahradní technika. Výroba: - dřevěné násady. Pobočky: Trutnov - Polská 186 Červený Kostelec - ...

-Výroba drobných dřevařských výrobků

Prodej: -spotřební materiály pro lakovnny a průmyslové podniky -lepidla, tmely, oleje, fólie, obaly.

Prodej - drobné kuchyňské náčiní - certifikovaná chráněná dílna - značka Práce postižených Výroba - drobné kuchyňské náčiní - certifikovaná chráněná dílna - značka Práce postižených

Práce: -tesařství -pila -prodej a výroba stavebního řeziva 773660060- pila 608860204- tesařství

Prodej - truhlářské řezivo Výroba - řezivo - stavební - hoblování - impregnace - sušení - plotovky Pořez vlastní kulatiny Prodej - palivové dřevo

Společnost Timbeum a.s. prodává velkoplošné dřevěné materiály.

Velkoobchod - ochranné pracovní pomůcky - chemické výrobky - elektrické nářadí - spojovací materiály (šrouby, hmoždinky, matice.

Výroba, prodej: -ochranné pracovní pomůcky z textilních materiálů z Kevlaru, Preoxu, aramidu a skelných vláken -tepelně odolné ochranné prostředky pro práci v hutích, slévárnách, sklárnách pekárnách a pod. -ochrana před pořezem a prořezem ve sklářství, strojírenství i v masném průmyslu -výroba aramidových technických ...

Divize těžba kamene štěrkopísku. Výroba a prodej pro stavebnictví: -drcený kámen do betonu a silničních staveb -štěrkopísek do betonu a pro silniční stavby -štěrkopísek a drcené kamenivo pro obalované živočišné směsi.