AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
MONTIVRTEX Ohňostroje a pyrotechnika. Samoobslužné ohňostroje. Speciální pyro efekty. Dvířka do patic veřejného osvětlení. Výběr efektů na PC, párty ohňostroje na dobírku.

Prodej - autodíly Prodej - barvy na dřevo venkovní a vnitřní, průmyslové - autolaky - lakýrnické potřeby - nářadí

Autodoprava - vnitrostátní a mezinárodní Od dodávky až do 27, 5 tuny. sklopka, valník, návěs. Zemní práce: - traktorbagr - JCB, CASE. - práce vysokozdvižným vozíkem

Výkup a zpracování železných a neželezných kovů. Ekologická likvidace odpadů a autodoprava Nabízíme výkup kovového odpadu za atraktivní ceny - výkup železa a výkup barevných kovů na více jak 40 sběrnách po celé ČR. Recyklace a zpracování kovového odpadu, prodej hutím a slévárnám. Pro průmyslové podniky odvoz kovového odpadu ve vlastních ...

Služby v lesnictví: -správa lesů -pronájem lesů -výkup dřeva -pěstební a těžební práce -výkup pozemků -změna struktury zemědělských ploch zalesněním. Pila, dřevovýroba (Pila Štípoklasy): - Štípoklasy 60, Kutná Hora tel. 777 266 702 email: pila.stipoklasy@tiscali.cz.

Činnost: -správa majetku Vírského oblastního vodovodu (VOV) -rozvoj a strategie VOV -poradenství v oblasti vodního hospodářství.

Prodej: - agrobrikety palivo z biomasy Výroba: - agrobrikety palivo z biomasy

Naše firma nabízí lakování karoserií osobních i užitkových vozidel.Dále nabízíme leštění zašlých laků a prodej autolaků.Používáme špičkové materiály firmy LECHLER, 4CR aj. Drobné klempířské práce.

Výroba, prodej: - řetězy a příslušenství. Kovovýroba: - tažení drátu, výrobky z drátu.

Prodej, maloobchod: - barvy - laky - lepidla. Míchání barev.

Výroba: -vyfrézování samonosných schodišť z Vašich spárovek na CNC obráběcím centru (schodnice, stupně, sloupky, madla) -kompletní zhotovení výkresové dokumentace na výrobu schodišť (půdorysy, 3D pohledy, výpisy pro výrobu spárovek, šablony pro výrobu M 1:1) -soustružení příček a sloupů na CNC soustruhu Výroba: -dřevěná schodiště ...

Prodej: obchod s výrobky a polotovary pilařského a dřevárenského průmyslu (prkna, fošny, hranoly a přířezy z masivu, lepené hranoly a spárovky)atd. Dodávka a montáž: Kompletní výroba vazeb krovů, dřevěných konstrukcí a jejich další opracování řízené počítačem na plně automatizované lince značky HUNDEGER včetně montáže a ...

Zakázková vyroba: - pergoly, altány - garážová stání - srubové chaty - zahradní domky - střechy a ploty - zahradní nábytek - dětská hřiště - tesařské práce - domky na nářadí Pilařská výroba: -prodej řeziva.

Výroba, prodej: - truhlářské řezivo - stavební řezivo.

Servis, oprava: -plynová zařízení. Výroba: -technické plyny.

Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků

Prodej: -špičkové nátěry Herbol na všechny typy dřeva-venkovní i vnitřní -trvalá pružnost -mimořádná tloušťka nátěru -krátká doba schnutí -další nátěrové hmoty BODY, DURLIN, CHEMOLAK, COLORLAK -barvy, laky -malířské pomůcky -lepidla -tmely.

Prodej: -ocelové potrubní součásti -hutní materiál -ocelové plechy -betonářská stavební ocel -ocelové konstrukční prvky -ocelové příruby -trubky, kolena, ohyby, přechody, dna, uložení potrubí. Zajišťujeme: -pálení různých tvarů z plechů -tryskání, barvení, soustružení a další úpravy materiálu.

Výroba: - technické vstřikované díly u termoplastických hmot pro automobilový průmysl - upevňovací prvky.