AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Dříve Kaučuk, a.s. Výroba: -syntetický kaučuk. -polystyrenové plasty. -XPS deseky.

Dřevovýroba Kučerňák. Zabýváme se výrobou a prodejem dřevěných výrobků pro domácnost, kuchyň i restauraci. Realizujeme malosériové zakázky do 50 ks.

Prodej řeziva. - stavební řezivo - truhlářské řezivo - palivové dřevo - truhlářské výrobky

Alternativní zdroje energie. Obnovitelné zdroje. Výrobky a služby z oblasti: - fototermika (solární kolektory na ohřev TUV, bazénů a vytápění), - fotovoltaika (solární elektrárny, drobné aplikace), - domácí větrné elektrárny - tepelná čerpadla - moderní vytápění.

Potřebujete kontejnerovou přepravu či odvézt suť? Kontaktujte nás! Naše společnost nabízí kontejnerovou dopravu, prodej sypkých materiálů, odvoz suti, služby obyvatelstvu, odtahovou službu. Dále nabízíme prodej - písky, štěrky, sutě a uhlí. Zabýváme se taktéž bagrování a úpravami terénů. Skládání uhlí pásem.

Prodej podpalovačů dřevěného uhlí pro zahradní grily

Dodávky technologických celků pro výrobu plastů, lisy, vstřikolisy aj. Výroba a návrhy forem pro lisování plastů. Zakázková výroba výrobku dle dokumentace/vzorku. Inspekce a dovoz zboží. Velkoobchod s elektromateriálem. Prodej svorek pro energetické sítě do 35kV. Prodej a instalace suchých, měděných nízko-ztrátových transformátorů.

Kamenolom. Sortiment: -drcené kamenivo -hrubé drcené kamenivo -směs drceného kameniva.

Prodej, maloobchod: - drogerie - barvy - laky.

Distribuce sortimentu ropných produktů tuzemských a zahraničních rafinérií (PARAMO Pardubice, ELF Levna, OMV Schwechat, SLOVNAFT Bratislava): - lehké topné oleje - motorová nafta - benzín. Čerpací stanice.

Prodej: - průmyslové armatury - topenářské armatury - plynové kotle - ohřívače vody - otopná tělesa.

Energetické poradenství v oblasti silnoproud. Zprostředkování zakázek

Velkoobchod: -hutní materiál -stavební železo. Stavba ocelových konstrukcí. Zprostředkování výrobních kooperací.

Pila, prodej: -dřevo. Zajištění pilařské výroby a impregnace dřeva. Nabídka dřevěných výrobků a tepelně ošetřených obalů či palet.

Pilařská výroba: -stavební, truhlářské a hoblované řezivo -borovice, smrk, buk, dub -prkna, fošny, trámy -paletové přířezy, střešní latě -krovy včetně montáže -katr, rozmítací pila -pořez vlastní kulatiny -prodej pilin a palivového odpadu -dřevěné brikety -nákup kulatiny včetně těžby -po domluvě možnost dopravy. Služby: ...

Výroba, prodej, těžba: -písek -štěrkopísek - štěrk - kamenivo. Pískovna: -Žabčice, tel.:602786160, 601536236 -Krčmaň, tel.:602786160, 723469793 -Oblekovice, tel.:606721503, 515227448 -Novosedly, tel.:606721503, 721531501 -Orlovice, tel.:724263321, 721374393. Služby: -zemní práce -rekultivace, revitalizace -ukládání ...

Pískovna. Prodej, výroba, těžba: -písek betonový, maltový, zásypový -těžba, úpravy a zušlechťování písku a štěrku -nabídka rekultivačních a revitalizačních prací a úprav rybničních hrází. Pobočky: Zepiko, spol. s r.o. Brno-Královo Pole - Slovanské náměstí Krčmaň Novosedly Orlovice Žabčice

Stavební práce. Zemní práce. Demoliční práce (demolice). Vodohospodářské práce. Nakládání s odpady. Stavební stroje - bazar. Velkoobchod, prodej: -motorová nafta.

Prodej, distribuce: -přípravky ze žáruvzdorných materiálů pro tepelné zpracování a spalování (lité, svařované, CFC) -konstrukce přípravků -rošty, koše a nástavby -standardní, optimalizované, šité na míru dle přání zákazníka -náhradní díly lité, svařované, určené pro průmyslové pece -vývoj, výzkum žárupevných slitin ...

Pila, zpracování: - dřevo - převážně smrková kulatina a řezivo - převážně na tuzemský trh - řezivo určené k truhlářským účelům je sušeno v našich sušárnách, které se nacházejí přímo v areálu pily - truhlářské řezivo jsme schopni dovézt přímo k zákazníkovi. Prodej: - stavební řezivo - prkna, hranoly - prodávané profily máme na ...

Specializujeme se na míchání průmyslových automobilových barev a sprejů na zakázku. Dokážeme změřit (Spektrometrem + vzorkovnice) barvu na vzorku nebo autě a namíchat co nejlepší možnou variantu barvy. Dále se zaměřujeme na maloobchodní či velkoobchodní prodej potřeb pro lakýrníky a lakovny, prodej autokosmetiky, fasádních barev atd. V nabídce ...