AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Výroba: - sušené nábytkářské přířezy - masivní lepené spárovky. Prodej: - řezivo - palivo - lepená spárovka.

Pobočka. Velkoobchod, maloobchod, e-shop. Prodej airbrush potřeb Fengda: - fixírky, kompresory, hadice - skleničky na barvu, filtry, stříkací pistole na barvu - stojany na stříkací pistole, barvy - barvy na nehty a airbrush tetování, šablony - LifeColor (italské barvy a štětce pro modeláře) - Createx (barvy na různé materiály) - ...

Truhlářství, podlahářství. Výroba a prodej dveřních prahů a podlahových lišt.

Naše služby: - export a import hliníku, chemikálií a materiálů pro chemický, plastikářský, farmaceutický, lékařský, gumárenský, obuvnický, papírenský, potravinářský a krmivářský průmysl.

Zabýváme se výrobou a zpracováním plastových dílů. Provádíme vakuové tváření plastů, CNC opracování plastů, vyztužování plastů, kompletace výrobků,

Zabýváme se výrobou a zpracováním plastových dílů. Provádíme vakuové tváření plastů, CNC opracování plastů, vyztužování plastů, kompletace výrobků,

Dřevovýroba - pila: - palety, obaly, bedny - řezivo - hranoly, latě, trámy, fošny, desky a paletový přířez - palubky, OSB - pořez kulatiny. Zakázková výroba: - nábytek - kuchyně - kancelářský nábytek - skříně - postele. Realizace interiérů. Výstavba: - nízkoenergetické domy (dřevostavby). Rekonstrukce: - zděné stavby.

Dřevo, modely. Dřevomodelářství. Dřevovýroba. Výroba, prodej: - dřevěné soustružené, frézované a hoblované výrobky a polotovary - menší dřevěné modely pro slévárny - dekorativní předměty - MDF rámečky - schodišťové zábradlí, okrasné tyčky pro altány - psí boudy, voliéry, krmítka - dřevěné hračky - stoličky, poličky. - Dna pro ...

Motouzy, lana, šňůry a pytle.

Velkoobchod, maloobchod, -barvy, laky, autoemaily, ředidla, -lepidla -tmely -malířské a natěračské potřeby.

Velkoobchod, prodej: -barvy, laky, lazury, mořidla, emaily ředidla, odrezovače, spreje, lepidla tmely -brusné papíry, plátna, kotouče -brzdové, chladící kapaliny, rozmrazovače autokosmetika atd. Sídlo-centrála firmy: -Brno.

Distribuce nátěrových hmot a příslušenství. Na dřevo: - barvy vrchní na dřevo - barvy základní na dřevo - laky - lazury - napouštědla, mořidla.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - černé uhlí, koks, antracit.

Nákladní doprava Prodej - dřevo

Kompletní sortiment oceli a hutního materiálu.

Dřevěné a dřevařské výrobky. Lesnictví. Zemědělské stroje a zařízení.

Pískovna - těžba písku a štěrkopísku Hotel - ubytování

-Prodej sušeného truhlářského řeziva

Prodej: -hutní materiál -ocelové plechy.

Plynoinstalace, servis. Plynař. Výroba technických plynů.