AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Dodávka - komplexní sortiment pro truhláře - deskový materiál - překližky - pracovní desky - kuchyňská dvířka - sušené řezivo Prodej - nábytkové kování Dodávka - dveře Dodávka - komplexní sortiment stavebnin

Zpracování zeminy -reciklace zeminy-štěrky -zásypový materiál

Lisovna plastických hmot. Výroba, zpracování: - technické výlisky pro elektrotechnický strojírenský a automobilový průmysl. Strojní vybavení: - vstřikovací lisy s uzavírací silou 35 - 200tun zavírací síly od firmy Demag, r.v. 2000-2004, možnost horizontálního i vertikálního vstřikování - hmotnost výlisku do 500g. Zpracovávané ...

Výroba, prodej, velkoobchod: - černá netkaná textilie BIOTEX mulčovací, krycí (pro zahrádkáře) - bílá krycí netkaná textilie BIOTEX.

specialisté na průmyslové hadice polyuretanové, ocelové, kovové, z PVC, silikonové, teflonové, nerezové, chemicky odolné, vysokoteplotní, odolné proti otěru pro dřevozpracující, nábytkářský, chemický, potravinářská, zemědělský, stavební, strojírenský a jiný průmysl

Prodej, výroba pružiny: - tažné - tlačné - zkrutné - tvarové z pásky a drátu - stavební montážní a kotvící prvky - závlačky - pružné kolíky - talířové pružiny - matice v kleci - nákladní doprava do 3, 5, t.

Prodej plochých valcovaných výrobkov, plechy valcované za tepla, plechy valcované za studena a pozinkované plechy a výrobky z nich. Dovoz a vývoz do krajin - Česká republika, Maďarsko, Polsko, ako aj s predajom na tuzemskom trhu.

Prodej barev, laků, malířských a natěračských potřeb, ředidel a příslušenství značky Primalex, Balakryl, Johnstone’s, Severochema a Spokar. Tónování barev. Barvy na dřevo, kov, štětců, válečků, technických kapalin a olejů.

Výroba - řezivo Prodej - řezivo buk, dub, jasan, habr a smrk

Prodej - palubky - hranoly - lišty - prkna

Prodej chemie. Chemikálie, aromata, látky pro výrobu kosmetiky, tobolky, barviva, nemrznoucí směsi, technické soli a další.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - koks - černé uhlí - topné směsi - brikety hnědouhelné. Prodej pro: - velkoodběratele - domácnosti.

Textilní a knoflíkářská výroba. Sortiment: textilní součásti pro dětský sortiment textilní součásti pro dětské autosedačky textilní součásti pro dětské kočárky úplety konfekce tkaniny knoflíky oděvy pro sport sportovní oděvy dětské oděvy lůžkoviny

dovoz černého, hnědého uhlí a palivového dřeva, možnost složení pásovým dopravníkem. Rozvoz písku, štěrku, kovošrot

Obchod, prodej: - hutní materiál, barevné kovy - měď, zinek, hliník, nikl - ocelové plechy, trubky a roxory a transformátorové nádoby. Nákladní doprava po celé Evropě: - přeprava zásilek, náklady od 10 kg do 25 tun. Skladová logistika. Celní služby.

Poradenství, expertízy, zkoušky, měření: - energetika - chemický průmysl Elektromagnetická kompatibilita (EMC): - měření a zkoušky odolnosti proti rušení: - elektrostatický výboj - tranzientní - vlna přepětí a nadproudu - vysokofrekvenční šířené vedením - poklesy a výpadky napětí - magnetické pole - oscilační vlny ...

Výroba: - PTFE - polytetrafluoretylen - Flexon Prodej, výroba - bloky - o-kroužky - desky - tyče a trubky.

Distribuce, prodej: - chemicko technologické produkty pro: - stavebnictví - nátěrové hmoty - úpravu vody - smaltování - textilní výrobu - výrobu plastů. - produkty pro stavebnictví - konstrukční termoplasty - produkty pro úpravu vody - produkty pro nátěrové hmoty - produkty pro textilní průmysl - ...

Kompaundace plastů - směsné úpravy plastů - směsi upravujeme na dvoušnekovém mísiči