AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Kamenolom, lom*, výroba: -drcené kamenivo. Provozovna Leskoun, tel.: 515321190.

Štěrkovna, pískovna. Těžba, úprava: -štěrk, písek, štěrkopísek -kamenivo.

Těžba, zpracování, prodej: - štěrk, písek - štěrkopísek. Lom. Kamenolom.

Štěrkovna a pískovna. Prodej: - písek - kvalitní kopaný - štěrkopísek - štuk, beton, beton+omítky i nestandartní materiály pro stavby rodinných domů, vozovek i pro betonárky - možnost zajištění dopravy.

Českomoravský štěrk, a.s. . Těžba: -štěrkopísek,štěrk,písek.

Kamenolom,lom*. Těžba: -kámen,štěrk,drtě. Spojené štěrkovny a pískovny Brno,a.s. Luleč: -strojní dílny,tel:517353300,517353572 -centrální dílny, tel:517353287,517353293 -MTZ*,tel:517353141 -SHT*,tel:517353143 -sklad,tel:517353609. Provozovna: -Olšany,tel:517374234,517374296 -Vyškov-Opatovice, tel:517350326,517350704.

Stavební systémy: -suché maltové směsi -barvy, omítky, tmely -sádrokartonové systémy -vnější zateplování budov -tepelné a zvukové izolace -stavebniny -stavební materiály.

Soustružnické práce na soustružnických automatech. Obrábění. Vrtání. Frézování. Výroba: - různé kovové dílce.

Kovošrot. Likvidace: - autovraky. Prodej: - paliva. - písky - drtě. Recyklace: - stavební sutě. Reklamní agentura. Stavebniny. Technické plyny.

Kovošrot, výkup, sběr: -výkup, zpracování kovového odpadu -likvidace autovraků, autovraky -kovový odpad, odpady, litina, barevné kovy. Prodej písků a drtí, písky, drť Prodej paliv, paliva: -uhlí, koks, brikety, palivové dřevo. Prodej: -hutní materiály -stavebniny, stavební materiál -cement, písek, vápno -zdící materiály -suché malty ...

Pobočka. Prodej, služby, velkoobchod: - autolaky - stříkací pistole - tmely, podkladové materiály - lakýrnické pomůcky - barvy pro průmyslové použití - barvy na motory - lakovací a sušící kabiny.

Topenářské práce: -opravy plynových zařízení -montáž plynových zařízení -vodoinstalační práce.

Lisování plastů Zámečnictví, nástrojářství.

Prodej chemkálií a chemických přípravků na míru. Laboratorní vybavení od HPLC vialky, přes stříkačkové filtry až po speciální typy silikagelů.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - barvy, laky, malířské potřeby - fasádní barvy - laky a konzervace dřeva - nátěrové hmoty - barvy na střechy a beton - tmely, stěrky, omítky - hydroizolační systémy - zateplovací systémy. Míchání, tónování barev. Sídlo firmy: - Jurije Gagarina 1505/28, Havířov - Podlesí.

Příprava, realizace (mimo těžbu), kontrola, supervize a specializované inženýrství hornické činnosti. Činnosti prováděné hornickým způsobem. Zajišťování starých důlních děl. Zajištění důlní štoly. Projekce, provádění, vyhodnocování a supervize geologických prací. Příprava, realizace, kontrola a supervize činností spojených se zajišťováním ...

Povrchová úprava a lakování plastů (plastových oken, dveří, okeních profilů, průmyslových součástí atd.), dřevěných materiálů (dřevěných stolků, nábytku, mdf desek na kuchyňské linky atd), součástí z barevných kovů atd.

Výroba a prodej - plastové lodě Výroba - plastové výrobky - plastové lodězakázková výroba - veškeré plastové výrobky.

JAF HOLZ je jedním z největších obchodníků se dřevem a dřevěnými materiály v České republice. Ze širokého sortimentu velkoplošných materiálů, řeziva a dýh, které JAF HOLZ nabízí a díky úzké spolupráci s mateřskou firmou v oblasti produktů si vybere každý výrobce i spotřebitel. Doprava zabezpečená vlastními vozidly a smluvními dopravci, ...

Zajišťuje sdílené služby v rámci skupiny Czech Coal: - zásobování elektrickou energií, provozování vodního a tepelného hospodářství - pořádání odborných kurzů a školení - vyhodnocování vzorků těženého uhlí, vzorků olejů - provádění měřických prací podle požadavků odběratelů.

Stavební činnost, práce: - zemní práce - výkopy - základy rodinných domků a průmyslových staveb - zahradní práce - přeprava sypkých materiálů, kameniva. Prodej: - travní směsi a osiva - palivové dřevo.

Prodej palivového dříví, částečně nachystané dřevo, výřezy 3 a 4m, metrová polena - dub, a buk. Hotová štípaná polínka, jehličnatá, listnatá, manipulační zbytky. Celé surové kmeny, samovýroba. Prodej truhlářského řeziva. Obora Radějov - Obora se navíc nachází v Chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty. V oboře lze zde potkat především zvěř ...

-výroba a rozvod tepla -výroba a rozvod elektrické energie -velkokapacitní praní prádla -zprostředkování služeb a pořádání seminářů a odborných školení.