AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Prodej pohonných hmot.

Práce: - vytlačování plastů. Výroba: - barevné koncentráty pro vybarvování PVC granulátů, drtí - trubičky z polyolefinů.

Čerpací stanice, prodej: -benzín, pohonné hmoty

Výroba, prodej: -děrované plechy -tahokov -rošty a schodnice -pletivo -technické tkaniny.

Energetické konzultační a informační středisko (EKIS): - poradenství. Člen McKinnon&Clarke nabízí poradenství pro obory: - energetika - životní prostředí - dotace - energetický audit - průkaz energetické náročnosti - studie proveditelnosti. Dále v oboru zelená úsporám. Zabýváme se všemi oblastmi energetického managementu včetně ...

Krajská energetická agentura Olomouckého kraje. (KEA).

Rozúčtování tepla a vody. Dodání a montáže poměrových měřidel EITN a RTN02. Dodávky a montáže bytových vodoměrů na teplou i studenou vodu. Měření a rozúčtování tepla kontakt: Mgr. Kateřina Gaidarusová, Ing. Roman Koutný, David Gaidarus

Komplexní výroba, montáže, dodávka: - betonářská ocel do monolitických konstrukcí - působnost celé území České republiky a Slovensko.

Široká nabídka v oblasti nářadí, nástrojů a spojovacího materiálu. Ruční nářadí a nástroje, stavební a nábytkové kování. Elektrické ruční nářadí včetně příslušenství značek: - NAREX - PROTOOL - BOSCH - BLACK+DECKER - De Walt - HILTI. Spojovací materiál: - vruty - šrouby - hmoždinky. Hutní materiál: - úhelníky - ...

-Specializovaný maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Opravy termoplastu a reaktoplastů. Opravujeme díly automobilů, motoplasty, zahradní techniku, domácí spotřebiče, zahradní nábytek, hračky.

Výroba: - zápustkové výkovky z oceli - odlitky z tvárné litiny pro kolejovou dopravu - odlitky koster motorů, pro silniční válce - hliníkové odlitky.

Výroba: - zápustkové výkovky z oceli - odlitky z tvárné litiny pro kolejovou dopravu - odlitky koster motorů, pro silniční válce - hliníkové odlitky.

Export, import, dovoz, vývoz: - strojírentství, metalurgie - chemikálie, plasty - ekologické projekty.

Prodej: -palivové a krbové dříví (buk, bříza, smrk, ...) o délce štěpin 1m, 50cm, 33cm a 25cm -vhodné do krbů, kotlů i kamen. Výkup: -lesní pozemky, obchod s dřevní hmotou. Kontejnerová doprava.

Výroba a prodej: -řeziva, řezivo Nabídka trámů, prken a dřevěných podkladů pro průmysl. Prodej palivového dřeva.

Prodej - plastové výrobky Výroba - plastové výrobky

Prodej - technické plyny Prodej - kotle Vodoinstalační práce v budovách

Elektroinstalace. Výroba: -elektromotory -generátory -transformátorů. Výroba: -elektrické rozvodné -řídicí -spínacíc zařízení.

Výroba: - kovové, ocelové zárubně - ocelové dveře - kovové palety

V oboru pokrývačství působí naše firma již od roku 1995. Stěžejní činnosti jsou pokrývačské, tesařské, klempířské a izolatérské práce. Střechy realizujeme komplexně od poradenství a rozpočtové činnosti zdarma přes dodávky materiálu až po realizaci zakázek. Pokrývačské, klempířské a izolatérské práce: -montáž střešní okna (střešní okno) ...

Eshop, internetový obchod se zdravou výživou: - biopotraviny - bio víno - bio koření - živá strava - netoxická drogerie.

Výroba - hutní materiál: - trubky - bezešvé, naftové, přírubové, se šroubovicovým tvarem.