AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Výroba - dřevěné brikety - pelety Dodávka - tuhá paliva prodej - dřevěné brikety - pelety.

Výroba, obchod, prodej: -přesné lité desky -oboustranně frézované desky -desky na výrobu forem -kontinuálně lité desky -válcované desky -duralové desky -duralové plechy kulatiny -hliníkové kulatiny -duralové kulatiny -přířezy z desek -přířezy z kulatin výroba přířezů dle požadavků zákazníka obrábění dle ...

Výroba, obchod, prodej: -přesné lité desky -oboustranně frézované desky -desky na výrobu forem -kontinuálně lité desky -válcované desky -duralové desky -duralové plechy kulatiny -hliníkové kulatiny -duralové kulatiny -přířezy z desek -přířezy z kulatin výroba přířezů dle požadavků zákazníka obrábění dle ...

Výroba, dodávka, prodej: -ofsetové vlhčící textilní potahy pro vlhčící a přenašecí válce archových i kotoučových ofsetových strojů české výroby (ROMAYOR, DOMINANT, POLLY) a také pro různé typy ofsetových strojů zahraničních výrobců. Typy potahů: -plyšový -smyčkový -hladký -smršťovací.

Zakázková výroba v oblastech: - vstřikování a vyfukování plastů - ultrazvukové svařování (plast) - návrhy a výroba forem - výroba lahví PET - tampónový tisk.

Projekce, montáž, dodávky: -topné a chladící systémy -měření a regulace. Dodávky tepla.

Výroba - drobné technické výlisky plast Výroba - propagační předměty s rytinou a potiskem

Odstraňování a ochrana před graffiti. Prodej: - přípravky pro čištění graffiti - ochranné nátěry.

-Výroba pilařská a impregnace dřeva Truhlářství, podlahářství

Pila, dřevozpracující závod. Zabýváme se výrobou paletového a stavebního řeziva.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -součásti pro mechanické převody: -ložiska a příslušenství -těsnění -komponenty pro rozvody -filtry, filtrace -pojistné kroužky, lepidla -oleje, plastická maziva.

Prodej: - průmyslové lepidla a tmely.

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Překladatelská a tlumočnická činnost -Fotografické služby -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Příprava a vypracování technických ...

Pila Palkovice. Návrhy, zakázková výroba: - krovy. Práce: - hoblování a impregnace dřeva, střešních latí a palubek - broušení - pily, kotouče a nože.

Prodej: - vaznicové systémy METSEC - podlahové nosníky a systému pro nosné konstrukce fasád a stěn - Roller tubes, výztuh do plastových oken a standardních profilů.

Dodávka, výroba: - podlahové rošty - schodišťové stupně - žebříkové příčky - odporově svařované rošty - spirálové schodiště.

Služby: -výkup a prodej železného šrotu a barevných kovů -prodej hutního materiálu -likvidace technologií -likvidace autovraků -výkup olověných autobaterií.

Výroba, prodej, velkoobchod: - nauhličovadla, napěňovadla - metalurgické koksy - surové železo - struskotvorné přísady - legující a dezoxidační přísady.

Výroba: - lisovací a vstřikovací formy na plast - plastové výlisky - plastové proložky - výrobky z tažené fólie. Sídlo: -WMW, a.s., Cejl 87, 602 00 Brno.

Výroba: -zakázková výroba z ušlechtilé oceli nerezové oceli -nerez konzole (držáky na stožáry, nášlapné rošty) -nerez zábradlí interiérové, exteriérové

Výroba pilařská a impregnace dřeva Výroba dřevěných výrobků (kromě truhlářských a tesařských, nábytku a hraček).

V areálu Benziny. Prodej: - propan-butan - lpg. Čerpací stanice LPG.

Činnost: -dodavatel surovin pro chemický, farmaceutický a kosmetický průmysl Druhy surovin: -konzervační látky -antibakteriální látky -polyesterové a epoxidové pryskyřice emulgátory, emolienty, mastné kyseliny a alkoholy -detergenty -glycerin, kyselina stearová -protzhlukovací látky určené pro výrobu hnojiv -zinkový prach -farma ...

Zakázková výroba z nerezových materiálů: - výrobky z nerezové oceli do gastronomických provozů - atypické výrobky z nerezu pro průmyslové provozy. Zámečnická výroba, zámečnictví. Práce: - svářečské, svařování metodou TIG, WIG - letování - pálení. Výroba: - dopravníků, dopravníky. Distribuce a prodej: - technických plynů, ...