AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Velkoobchod, maloobchod, prodej: - čalounický materiál: - molitan - měkčený lehčený polyuretan - molitanové drtě - barvy, laky, lepidla, spony - obalové materiály - sponkovací pistole a spony. Služby: - likvidace PUR odpadu.

Výroba, prodej: - polystyrénu, tvarové výřezy z polystyrenu (loga, písmena, atd.) - čistících prostředků Recyklace: - plasty - plastová drť - polyamid. Drcení plastového odpadu.

Výroba, prodej: - polystyrénu, tvarové výřezy z polystyrenu (loga, písmena, atd.) - čistících prostředků Recyklace: - plasty - plastová drť - polyamid. Drcení plastového odpadu.

Zastoupení výrobce rodinných domů HANSE HAUS GmbH (SRN). Individuální řešení rodinných domů a vil zhotovované nejmodernější technologií na bázi dřeva. Architektonické služby.

FLAME GUARD Praha, s.r.o. je výhradním distributorem protipožárních přípravků holandské firmy FLAME GUARD SALES bv, které nesou společnou ochrannou známku H.C.A.

- Alfabetický seznam všech produktů - Organické a anorganické polotovary - Farmaceutické substance - Galvanochemie - Polyuretany - Veterinární oblast - Separátory a aditiva pro polymery, plasty, pryskyřice - Chukyo Europe GmbH

Výroba, prodej: - hmoty na polymerní bázi - opravné hmoty - vazné hmoty, nátěrové hmoty, samorozlévací stěrkové hmoty - ochranné a izolační chemicky odolné povlaky - speciální hmoty.

Uzenářské potřeby: - štěpky pro uzení.

Zpracování plastů. Výroba: - plastových výrobků, produktů - kovových konstrukcí. Stavební práce. Autodoprava, nákladní doprava do 3, 5 tuny. Zemní práce.

Dodávka a prodej - písek tříděný i netříděný - kámen, kameniva a okrasné kameny do zahrad - drtěuložení výkopového materiálu - těžba písku tříděný i netříděný, kameniva a okrasných kamenů do zahrad Dodávka - okrasné kmaney do zahrad

Výstavba VVTL, VTL, STL, NTL plynovodů a topných systémů. Činnost: Výstavba VVTL a VTL plynovodů a produktovodů - výstavba a napojení plynovodů pomocí navrtávek - výstavba a napojení přeložek plynovodů bez odstávky plynu a bezplamennou technologií.

Společnost P-LAB působí na tuzemském trhu jako distributor laboratorního vybavení již od roku 1991. Svou činnost zaměřuje zejména na dodávky potřeb pro laboratoř, tzn. spotřebního materiálu (laboratorního skla, plastiku a pomůcek), zařízení a pomůcek pro dávkování a filtraci, ochranných pomůcek, drobných laboratorních přístrojů, chemikálií a ...

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - přírodní stavební materiál - ušlechtilý kámen žula - výrobky ze žuly: - dlažební kostky - štípané, řezané - obkladové haklíky - silniční krajníky - schodišťové stupně - řezaná dlažba - chodníkové obruby. Stavba, výstavba, realizace: - zídky, plotové sloupky.

Dřívější název společnosti - VÁLCOVNA TRUB TŽ, a.s. Ostrava. Výroba, prodej: - bezešvé ocelové za tepla válcované trubky, roury - silnostěnné, tlustostěnné - potrubí - voda, olej, pára, plyn, energetika - produktovody - ocelové konstrukce - olejářské trubky - pažnicové (casing), naftovodné, line pipe.

Pila. Pilařská výroba: - stavební řezivo, sušené řezivo do délky 10 m. - stavební hranoly, trámy, latě, fošny, prkna - různé rozměry i atypické - palubky a podlahy. Stavební stolařství: - hoblování trámů, fošen, desek - výroba plotových dílců na zakázku. Sušení řeziva. Impregnace dřeva s preventivním účinkem proti ...

Truhlářství, podlahářství Pokrývačství, tesařství Zednictví -Výroba pilařská a impregnace dřeva

Provozování: - čerpací stanice pohonných hmot a LPG. Prodej: - pohonné hmoty, palivo - LPG.

Pilařská výroba. Produkce: - řeziva pro výrobu palet, řezivo - paletové přířezy pro výrobu europalet i jednorázových palet.

Továrna - dřevařská velkovýroba. Výroba sériová i zakázková, prodej: -truhlářské výrobky: -dřevěná okna a dveře -balkonové dveře ze dřeva -zakázkový nábytek z masívu (stoly, židle, skříně, police, regály) -dřevařské výrobky: -okenní a dveřní hranoly EURO -lepené lamelové hranoly -spárovky -palubky -latě, lišty ...

Čerpací stanice Nákup a prodej - maziva - paliva - autochemi - autokosmetika

Služby: - nákladní autodoprava, dodávková doprava do 3, 5 tuny: - tuzemská, vnitrostátní. Prodej: - autodíly - náhradní díly na zemědělské stroje. Prodej: - pohonných hmot PHM - nafta.

Výroba, prodej, míchání: - barvy, laky, malby - nátěrové hmoty - vnitřní, interiérové - venkovní, exteriérové.

Prodej: - disperzní hmoty - barvy, laky - lepidla - tmely - stavební chemie.

Vstřikování termoplastů a termoforming - procesní analýzy vstřikování termoplastů Výroba a konstrukce včetně dodávek - formy a nástroje na výrobu plastů