AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Služby, řemeslo: -zámečnické práce -oprava strojních součástí -prodej hutního materiálu včetně dělení -střihání plechu -řezání materiálu plazmou Zakázková výroba: -brány -schodiště -zábradlí.

Výroba, prodej, e.shop: - palubky, podlahovky - plotovky - hoblovaná prkna, latě a hranoly - stavební latě a prkna - spojovací materiál - stavební spojovací kování - nábytkové kování - nátěrové hmoty - nářadí - nástroje.

Dřevařská výroba: -řezivo -výrobky ze surového řeziva. Lesnická výroba. Myslivost: -poplatkový odstřel. Speciální doprava.

Výroba a prodej - technické plyny.

Pila Nežichov. Výroba a prodej stavebního řeziva - prkna, latě, fošny, trámy. Pořez kulatiny a prodej palivového dřeva. Možnost dopravy, impregnace a hoblování.

Výroba: - technické vstřikované plastové díly.

Provoz Dřevobrus. Dodavatel palivového dřeva pro Královéhradecký kraj. Prodej: -štípané palivové a krbové dřevo.

Dodávky, prodej: -odvodňovací žlaby -pororošty -drenážní a ochranné trubky.

Dodávka: -odvodňovací a konstrukční systémy, žlaby -sofistikované výrobky z nerezové a pozinkované oceli -pororošty z kompozitních materiálů -drenážní a ochranné trubky. Kontaktní centrum pro ČR 841111128. Sídlo firmy Karlovy Vary.

Zpracování, vstřikování a vyfukování - plastyvýroba - truhlíky - květináče - sázecí kolíky - kelímky a tácky - dózy - krabičky na prsteny, medaile - nože na dopisy - stojánky na tužky Výroba - krabičky na prsteny, medaile Výroba - nože na dopisy - stojánky na ...

Letecké a pochůzkové kontroly nadzemních elektrických vedení Pochůzkové kontroly elektrických vedení

Výroba, rozvod tepla pro sídliště. Výroba tepelné energie, nepodléhající licenci realizovaná ze zdrojů tepelné energie s instalovaným výkonem jednoho zdroje nad 50 kW.

Jeřábnické práce do 20 tun Výroba - ocelové konstrukce Prodej - hutní materiál Zámečnické práce

Dřevo-prodej-pila. Prodej truhlářských potřeb: -lamino, překližky, laťovky -sololak, palubky -pracovní desky -spojovací materiál atd. Výroba řeziva: -výroba-krovy -sušení řeziva -hranoly, prkna -střešní latě. Stavební firma: -pozemní a inženýrské stavitelství. Prodej: -stavební materiály, stavebniny.

Pila - pořez, zpracování dřeva, impregnace, dřevo - řezivo pro tesaře, truhláře - krovy, latě, fošny, prkna

Autodoprava: - přistavení kontejnerů - odvoz stavební suti - zahradního a směsného odpadu. - doprava písku - doprava kačírku - doprava betonu - doprava zeminy - doprava recyklátu. Pravidelně obměňujeme a doplňujeme naši techniku, abychom poskytovali naším zákazníkům co nejlepší služby. Prodej: palivové a štípané dřevo ...

Výroba elektřiny. Služby: - technické zkoušky a analýzy.

Dodávka hutních materiálů pro strojírenský průmysl. -cementační ocel -korozivzdorná ocel kalitelná -korozivzdorná ocel austenitická ETG 100, ETG 88, ETG 25, ESP 65 Válcovaná ocel a kované tyče, v těchto jakostních skupinách: -konstrukční ocel -automatová ocel -nelegovaná uhlíkovaná ocel -legovaná ušlechtilá ocel ke zušlechtění ...

Velkoobchod, velkosklad: -hutní materiál -lesklá ocel -válcovaná ocel -nástrojová ocel -trubka, trubky -barevné kovy. Dělení, řezání materiálu.

Dodávky a zpracování: - přírodní kámen: - žula - mramor - travertin - onyx - pískovec - břidlice - porfýr. Prodej: - deskovina v různých tloušťkách jako polotovar pro další zpracování - obklady - dlažby - pomníkové díly - koupelnové, kuchyňské a barové desky - vnitřní a vnější parapety - krbové římsy - ...

Sháníte dodavatele technických výrobků z plastu nebo potravinářských obalů? Potřebujete nový povrch na tenisové kurty? Naše firma se zabývá výrobou výlisků z termoplastů již od roku 1992. Vyrábíme technické díly, které mají široké spektrum využití, výlisky např. pro elektrotechnický průmysl, dětské lyže, umělé sportovní povrchy a další. K ...

Čerpací stanice. Benzínová stanice. Prodej: - pohonné hmoty, palivo - benzín a motorová nafta.