AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Výroba a prodej korozivzdorných zařízení z termoplastů pro skladování.

Prodej: - hutní materiál - plechy v tabulích, svitcích - ocelové profily a trubky - betonářská ocel - kari sítě - dřevo - stavební materiál - dřevěné výrobky - palivové dřevo.

Prodej - fasádní barvy, izolační materiály. Zateplování budov. Prodej - stavební materiál, sádrokartonářské práce.

Ochranné plastové prvky KAPSTO® přímo od výrobce, značky K-TECH®, FAMAC®, TEKU®: -krytky a zátky na trubky -záslepky na hydraulické hadice, koncovky a šroubení -lamelové zátky jäklů (čtvercové, obdélníkové, kruhové) pro výrobce nábytku -přírubové krytí (armatury, potrubí) DN 10 - DN 400 -maskovací krytky a zátky pro lakovny odolné teplotám až ...

Nákladní doprava Výkup a těžba - palivové dřevo

Elektrárna. Nákup, rozvod, prodej: - elektrická energie. Údržba, opravy, rekonstrukce, modernizace: - energetická zařízení. Oblastní provozní středisko, rozvodna: - Krnov, Brantická 18 - tel.:554614556, 554614367. Hlášení poruch, obchodní záležitosti: - tel.:840114115.

Výroba: - dřevěné přepravní palety - podlážky na lešení, hranoly, prkna a fošny. Prodej: - paletové přířezy - plotové tyče, tesy a přířezy na lavičky.

Výroba a prodej tepelné energie.

- zpracovatel silikonu VÝROBA: - silikonové tvarové díly - silikonové profily - výrobky ze silikonového kaučuku - silikonové krytky - těsnící kroužky - maskovací přípravky - zarážky, ucpávky, špunty - díly pro medicínu, biotechnologické aplikace - díly pro elektrotechniku - díly k brýlím, brýlová sedýlka, koncovky stranic, můstky - ...

Výroba a montáž ocelových konstrukcí: -výroba svařenců, svařování, sváření, metoda MIG, metoda TIG -svařování nerezů -kovovýroba -úpravy projektů -povrchové úpravy kovů -haly, halové systémy, konstrukce -zábradlí, schodiště -zemědělská technika -opravy strojních součástí svárem -posuvné brány, vrata, vrátka -sloupky, ...

Výroba, prodej: - palivové dřevo - dřevěné pelety.

Prodej pohonných hmot, autopotřeb, nápojů, cukrovinek, zmrzliny a novin.

Prodej pohonných hmot, autopotřeb, nápojů, cukrovinek, zmrzliny a novin.

Nákup, prodej a skladování paliv a maziv. Provozování čerpacích stanic.

Čerpací stanice. Prodej: -PHM*-pohonné hmoty -oleje. Služby: -mytí automobilů.

Prodej: -pohonné hmoty -autopotřeby.

Čerpací stanice. Prodej: - pohonné hmoty - autopotřeby.

Čerpací stanice. Prodej: -PHM*-pohonné hmoty -oleje. Služby: -mytí automobilů.

Pobočka. Benzinová čerpací stanice.

Čerpací stanice pohonných hmot. - je umístěna na výjezdu z města Bělá pod Bezdězem směr Česká Lípa. Vybavenost čerpací stanice - shop - SENZA AREA - občerstvení - kávovar - toalety - parking - mycí linka - LPG - autogas - kompresor - vysavač - PB lahve - provoz mycí linky, LPG, občerstvení - 6, 00 - 22, 00 hodin