AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Čerpací stanice. Prodej: -PHM*-pohonné hmoty -oleje. Služby: -mytí automobilů.

Čerpací stanice. Prodej: -PHM*-pohonné hmoty -oleje. Služby: -mytí automobilů.

Dodávka, velkoobchod: - hutní materiál - tyče a nosníky - tenkostěnné profily - betonářská ocel - plechy - trubky - pásová ocel.

Prodej plastů pro stavebnictví a průmysl - plexisklo, PVC desky, polykarbonátové desky - sklolaminát, hliníkové profily, pletivo, stříšky.

Prodej, e-shop, montáž, servis: - vjezdové brány - garážová vrata - předokenní rolety - hutní materiály

Velkoobchod, maloobchod: - barvy - laky

Kámen: -těžba a zpracování pískovců -dlažební kostky -desky pro obklady stěn a soklů -parapety, schodiště -ostění oken a dveří -klasická výroba arch.prvků, staveb a zahrad -konzultace a rozpočty na vyžádání faxem nebo e-mailem.

Zkušebna vysokého napětí VN a VVN E-45. Údržba, externí i dílenské opravy, měření, zkoušky a revize elektrozařízení bez omezení napětí v prostorech třídy A + B: -distribučních transformátorů -zařízení rozvoden elektrické energie -periodické zkoušky dielektrických pomůcek -kabelových souborů -rekvalifikační kurzy, školení a zkoušky ...

Výroba, velkoobchod: -podlahové přechodové lišty. -podlahové přechodové, ukončovací profily. -samolepící lišty.

Dřevěné smrkové a bukové pelety vysoké kvality

Výroba a prodej plastů. Výroba plastů, vnitřní a vnější záslepky, stahovací pásky, spotřební zboží a ohradníky včetně příslušenství

Prodej: -stavební materiál -stavebniny. Autorizovaný partner: -stropní systém HURDIS. Výroba a prodej dřevařských výrobků.

Prodej ekopaliv: - palivové dříví - dřevní brikety - pelety Spediční služby Vnitrostátní a mezinárodní doprava - do 3, 5 t

Specializujeme se na výkup a recyklaci plastů. Pro své dodavatele tříděného odpadu zajistíme všechny služby spojené se sběrem, tříděním i odvozem odpadu a vytvoříme výhodnou cenovou nabídku. Plasty zpracováváme do formy regranulátu, který nachází své využití při další výrobě, a pro výrobu produktů z LDPE fólií. Při naší činnosti dbáme na ochranu ...

Zabýváme se prodejem barev, laků a drogerie. Nabízíme bazénovou chemii, fasádní barvy, tapety, omítkoviny a postřiky.

Prodej: - palivové dříví (dřevo) - odkory z pilařské výroby - piliny - dřevěné uhlí - briket.

Jílek Jan a syn Lisování plastů: -výlisky v gramáži od 12 gramů až do 371 gramů, používané materiály PA, PP, silamidy a jiné. Technické výrobky: -cívky pro elektroprůmysl -ochranné kryty.

Maloobchod, prodej: -průmyslové zboží. -domácí potřeby. -elektrospotřebiče. -železářství. Elektro PROTON.

Poradenská společnost v oblasti optimalizace nákladů za dodávku elektřiny a zemního plynu.

Prodej - hutní materiál Výroba - slitiny - ocel - výkovky