AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Výroba: - lisování termoplastů - termosety - automobilový průmysl - nástrojárna.

Lesnictví. Těžba dřeva. Nákup a prodej: - surové dřevo. Zprostředkování - nákup, výkup: - lesy, lesní pozemky. Prodej: - palivové dřevo. Přeprava, doprava dřeva.

Prodej: - permanentní magnety: - feritové magnety i na bázi neodymu - magnety v plastu. Pořez a prodej řeziva Výroba: - střešní konstrukce - řezivo.

Zámečnictví a topenářství. Zámečnictví - zakázková kovovýroba - nerezové dílce - přípravky pro automobilový průmysl

Prodej: - bio palivo - bioplynová stanice Bohušov.

Výroba, dodávka: -teplo a teplá užitková voda. Pronájem: -bytových a nebytových prostor Montáž, oprava, servis: -vyhrazených elektrických zařízení Měření budov termokamerou a vyhodnocování energetické náročnosti.

Prodej - veškeré nátěrové hmoty, lepidla.

Export, vývoz, import, dovoz, velkoobchod, prodej: - neželezné kovy: - měď - Cu katody, Cu šrot - zinek - Zn SHG - hliník - AL A7E, Al šrot - kabely.

Lisování - plastické hmoty Výroba - nábytkové úchyty

Unipetrol je vedoucí skupinou v oblasti zpracování ropy a petrochemie v České republice a je jedním z hlavních hráčů ve střední a východní Evropě. V roce 2005 se stal součástí největší rafinérské a petrochemické skupiny ve střední Evropě - PKN Orlen.

Ozonizace vody a plynů. Poradenství, návrhy, dodávka technologie. Ozonizace se využívá : - k ozonizaci vody pitné, stolní, užitkové, bazénové, jezerní, studniční i odpadní -ke snižování zabarvení, BSK, CHSK, -ke snížení obsahu organických látek -k odstranění pachových a chuťových závad pitné vody -snížení obsahu Fe, Mn, H2S, fenolů, ...

Distribuce produktů amerického výrobce CORTEC Corporation. Ochrana proti korozi: -inhibitory koroze v plynné fázi VpCI® -migrační inhibitory koroze MCI®. Ekologická technologie ochrany kovů a výrobků proti korozi: -tekuté přísady do betonu (ochrana železobetonových konstrukcí) -práškové přísady do betonu -sanační systém pro ...

Nano ochrana povrchů - originální nano-impregnace pro ochranu téměř jakéhokoli povrchu. Výhradní dovozce původních německých technologií a garant pro střední a východní Evropu.

Pila, těžba dřeva. Prodej: - palivové dřevo, - stavební řezivo. Zemní práce. Autoservis.

Těžba a prodej dříví, dřeva včetně zajištění dopravy. Rizikové kácení stromů. Palivové dřevo. Pro krby a kamna jsou ideálním palivovým dřevem zejména : akátové, dubové a březové dřevo, které mají vysokou výhřevnost a dokonale vyhoří.

Stavebniny Prodej, zprostředkování prodeje: - stavebniny, železářství - stavební a průmyslové zboží. - stavební materiál - zajištění celkové dodávky materiálu - poradenské služby - spolupráce s projektantem, včetně zajištění dokumentací Další prodejny: -Sadová 52, tel.: 495 447 741 -Vlčkovice v Podkrkonoší 39, tel.: ...

Hledáte nový nábytek na zahradu či slunečník? U nás si určitě vyberete! Jsme výrobce deštníků, slunečníků, zahradního nábytku a polstrů na zahradní nábytek. Firma Doppler CZ spol. s r.o. je dceřinou společností firmy E. Doppler & Co GmbH, Schirmfabrikation, která byla založena více než před 50 lety jako rodinná firma. Z počátku se firma ...

Dodávky: -regulační systémy -meřicí přístroje v oblasti energií. Energetické poradenství, školení.

tesařství, klempířství, pokrývačství, prodej štípaného palivového dřeva

Prodej: - stavební materiál, stavebniny - zateplovací systémy - stavební železo - půjčovna přívěsných vozíků.

Dřevovýroba: - stavební řezivo - obalový materiál - eko paliva.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -hutní materiál -tlakové tvarovky do 40 PN -průmyslové armatury kompletní sortiment všech tuzemských výrobců, krátké dodací lhůty -příruby přivařovací krkové, ploché, zaslepovací, závitové, točivé, přivařovací kroužky -uložené potrubí objímky, podpěry, stojany, závěsy, třmeny, pouta ...

Těžba a rozpojování hydraulickými kladivy - horniny, demolice, zemní práce.

Energetické poradenství Energetické audity