AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Výroba - gravírování : cedule, štítky, jmenovky, klíčenky, psí známky, raznice z materiálů : mosaz, hliník, dural-nerez, akrylát, plexi, plast. Výroba vypalovacích raznic. Výroba 3D štítků, medailí a geocoinů z patinované mosazi. Výroba informačních systémů. Rytí dárků: zapalovače, likérky, hodinky, přívěšky, příbory, knoflíčky, spony, ...

Soustružení dřeva na CNC strojích: - výrobky nejrůznějších tvarů a velikostí. Výroba: - polotovary pro hračkářskou výrobu: - kuličky, kolečka, kroužky, válečky, kolíčky, tělíčka. - nábytkové úchyty různých tvarů a provedení - zboží netradičních tvarů: - hrací kostky, figurky, zátky k lahvím - tyče k zábradlí, stolové nohy.

Soustružení dřeva na CNC strojích: - výrobky nejrůznějších tvarů a velikostí. Výroba: - polotovary pro hračkářskou výrobu: - kuličky, kolečka, kroužky, válečky, kolíčky, tělíčka. - nábytkové úchyty různých tvarů a provedení - zboží netradičních tvarů: - hrací kostky, figurky, zátky k lahvím - tyče k zábradlí, stolové nohy.

Výroba, maloobchod, velkoobchod: - ukončovací profily pro obklady a dlažby - plastové doplňky pro obklady a dlažby - dilatační profily do betonových podlah - dilatační profily do obkladů a dlažeb - profily pro sádrokartony - profily pro omítky - lepidla, spárovací hmoty, tmely a štěrky - zateplovací systémy budov - fasádní ...

Výroba - dřevěné výrobky pro včelaře úly, rámky

Výroba, prodej: - certifikované řezivo pro tesařské a truhlářské firmy - vazby, roubenky, dřevostavby - palubky, podlahovky, plotovky, terasy, obklady. Zakázkové truhlářství: - výroba schodiště, dveře, okna, pergoly, altány.

Pila: -zpracování dřeva -prodej řeziva -sušení řeziva. Provozovna: -Jistebnice 119

Palety na zakázku - výroba, prodej dřeva

Vyrábíme a prodáváme jednorázové dřevěné palety, hranoly, latě, fošny, prkna. Nabízíme těžbu a přibližování dřeva.

Prodej, e-shop: -autolaků, plničů, laků, tmelů, brusiva -nářadí, stříkacích pistolí firem 3M, OrangeDOT, SIA, Festool, DeVilbiss a SATA.

Prodej stavebního materiálu Výkup a prodej: - nadnormativních zásob zboží a materiálu - celých firem - nepotřebných materiálů při změně projektu - zboží přímo od výrobců I. i II jakosti a to zejména střešní izolace a šindel, lepenka, IPA, podkladní izolace. Jako doplňkovou činnost provozujeme: - půjčovnů stavebního ...

Komplexní zateplování budov. Prodej: - specializované stavebniny pro zateplování - polystyrenové desky všech druhů - stavební materiál na zateplování (tmely, síťovina, apod.) - omítky - zednické nářadí Půjčovna: - lešení, tel.:602422508

Služby. - ekologické poradenství - poradenství v oblasti energetiky - výzkumná činnost, vývoj v oblasti ekologie i energetiky.

Velkoobchod, maloobchod: - fasádní barvy - malířské a dekorační barvy.

Maloobchodní prodejna: - svářecího materiálu - brusivo - pracovní oděvy - ochranné pracovní pomůcky.

Zabýváme se nakládáním s odpady neželezných kovů a výrobou neželezných polotovarů.

Firma LIGRANIT a.s. těží a zpracovává Libereckou žulu (lomy Ruprechtice a Hraničná) a Železnobrodskou žulu (lom Nová Ves). Nabízíme také žuly a mramory v širokém výběru téměř z celého světa. Těžba a zpracování: - přírodní kámen - lomový kámen (netříděný, záhozový, drtě, soklový kámen, haklíky, lámanéané hranoly, mezníky, štípané ...

Výroba: -výrobky z masivního dřeva. Prodej: -stavební dřevo, řezivo. Truhlářství, podlahářství. Pokrývačství, tesařství.

Materiály pro přípravu podlah - penetrační nátěry - samonivelační stěrky - lepidla na podlahové krytiny - materiály pro obklady a dlažby.

Dodávka - stříkací pistole na barvy. Prodej: - barvy, laky a ředidla pro kovy - tmely pro kovy Kompletní stavební činnost Dodávka - otryskovací stroje.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -uhlí -palivové dříví, dřevo.