AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Stavebniny Vlkoš. Míchací centum pro automobily a průmysl, příslušenství pro opravy vozidel, materiál pro lakování. Prodej, e-shop s autolaky, fasádní systémy a interiérové barvy.

Provádíme montáž a servis plynových zařízení.

Naše dřevěné pelety a brikety jsou kvalitním topivem se skvělou výhřevností a zároveň jsou přírodního původu. Palety a brikety od EKODUM CZ s.r.o spojují vynikající kvalitu a příjemnou nízkou cenu. Prodej: - dřevěné pelety - dřevěné peletky - dřevěné brikety - dřevěné bio brikety.

Prodej - řezivo - přířezy - bukové dveřní prahy Výroba - řezivo - přířezy - bukové dveřní prahy - brikety

Dodáváme levné dřevěné pelety, dřevěné peletky, dřevěné brikety a levné bio brikety.

Autodoprava: -nákladní, mezinárodní. Práce: -zemní, výkopové (ruční, strojové). -strojem UNC 061, KOMATSU. Prodej: -písek, písku, drtě, štěrku.

Prodej, montáž: -krbová kamna. -krbové vložky. -kotle na tuhá paliva. -radiátory. -kamna. Prodej: -dřevěné brikety.

Prodej - pneumatiky pro traktory, harvestory, vyvážecí soupravy - oleje, maziva - lesnické pomůcky - řetězy záběrové, ocelové.

Prodej uhlí, koksu a dřeva z krytého skladu. Výkup kovového odpadu. Autodoprava, doprava do 28t.

Prodej uhlí, koksu a palivového dřeva. Kovošrot.

Velkoobchod, maloobchod: - truhlářské materiály - plovoucí podlahy včetně montáže

Prodáváme bukové přířezy suché, hoblované, lehce pařené, vhodné na výrobu spárovky, parket a nábytkářské polotovary.

Výroba - zdobené brány Zpracování - dřevovýroba - polotovary pro truhláře - zdobené ploty Svařování Ruční výroba - kliky

Dodávka - hutní materiál

Nabízíme výrobky z kamene, kuchyňské pracovní desky, bary, stoly, pulty, schody, koupelnové mramorové desky, krby, mramorové a žulové parapety a dlažby, štípané obklady z kamene. Dále pak pomníky, rekonstrukce a opravy pomníků.

Výroba litinových válců a tvarových, uměleckých a ozdobných odlitků..

Úprava a zpracování nerostných surovin mletí, drcení, sušení.

Prodej, servis výrobků MOUNTFIELD: -zahradní technika, nářadí, stroje -sekačky, pily, křovinořezy, malé zahradní traktory, čerpadla, drtiče zahradního odpadu, kultivátory -postřikovače, tlakové myčky, hadice -elektrocentrály -bazény a plachty, hračky, vybavení na dětská hřiště -zahradní nábytek.

Provoz a správa tepelného zařízení. Poradenství v teplárenství. Údržba a servis: - kotelny a tepelné zařízení. Komplexní realitní služby související se spravovanými objekty včetně poradenství.

Velkoobchod: - přírodní, leštěný mramor a žula - obklady, dlažba, desky.

Likvidace technologických zařízení nakládání s odpady Obchodní činnost Nákup a prodej - barevné kovy a železo Zámečnická činnost