AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Export, import: - trubky větších rozměrů.

Vývoj - technologie anorganických kyselin, louhů, technických plynů, sody a pigmentů

Maloobchod, velkoobchod: - brousící zrna pro volné broušení, tryskání a metalurgické účely - brusná zrna, brusné zrna korundy, karbit křemíku - tryskací materiály - abrasivní materiály - abrasiva - tryskací materiály - protiskluzové materiály.

Výroba plechových dílů špičkovou technologií: - děrovací lisy TRUMATIC - lasery TRUMPF - řezání - ohraňovací lisy TRUMPF - svařovací stroje MIG/MAG, TIG, FRONIUS - bodování dílů na bodovce - lisování a navařování spojovacích prvků - dokončování dílů broušením. Povrchové úpravy práškem. Zpracování kovových a nekovových materiálů.

Výroba: - hutní materiály - materiály s tvarovou pamětí.

Veloobchod, prodej: - hutní materiál - tenké plechy válcované za studena plechy v tabulích, svitky, úzké pásy - ocelové plechy válcované za tepla tenké plechy - tlusté plechy - podlahové vzorované plechy - plechy pro dělení laserem RAEX Laser, RACOLD Laser - betonářská ocel - značky BST 500 S (IVS) dle DIN 488 - značky BST 500 ...

Naše firma, sídlící v obci Dolní Branná, mezi městy Jilemnice a Vrchlabí, se zabývá distribucí, maloobchodním a velkoobchodním prodejem autolaků a příslušenství, průmyslových laků, barev a laků na dřevo, a pro Váš byt nebo dům také barev fasádních a vnitřních a materálů k jejich aplikaci. V neposlední řadě se zabýváme prodejem materiálů ...

Slévárna Meta - odlévání barevných kovů - výroba modelových zařízení - kokilové lití

Výroba, montáž: -certifikované komínové systémy KLASIK Komínový servis: -vložkování komínů -frézování komínů -autorizované měření emisí -kontroly a čištění komínů -návrhy spalinových cest -revize a posudky -posudky soudního znalce. Prodej: -technické plyny Air Products.

Centrální zásobování teplem. Rozvod: - páry (pára, tepla) - teplá voda, ohřev teplé vody - centrální vytápění města.

Logistika, vnitrostátní i mezinárodní doprava, nadměrný náklad. Pronájem: - jeřáby. Výroba: - hutní materiál i výrobky z nerezové oceli - tvarové výpalky. Dodavatel hutního materiálu.

Zpracování a ekologická likvidace odpadů. Nákup a prodej chemických látek.

Generální importér německé značky Ambratec®, která se specializuje na vývoj chemicko-technických speciálních produktů pro různé oblasti použití.

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské ...

Velkoobchod, maloobchod, poradenství a zasilatelská služba v oboru lepidel, tmelů, těsnění, polyuretanových pěn a doplňkového zboží. - silikonový olej - silikonový tmel - odlévací silikony - silikonové pásky - silikonové pasty - silikonové odpěňovače - lepidla - těsnící tmely - lepící tmely - pěny sprejové - pěny pistolové ...

Dodávka, prodej, poradenství, servis: - laboratorní přístroje a příslušenství - vše pro laboratoře - vybavení laboratoří - specializace na chromatografii.

Obchodní činnost: -export, import farmaceutické přípravky a léky -poloprodukty pro potrávinářský, chemický a farmaceutický průmysl.

Obchod s minerálními kameny, vltavíny.

Společnost GREEN FUTURE s.r.o. poskytuje komplexní servisní pronájem textilií a hygieny. Servis čistících utěrek, čistících rohoží a logo rohoží, servis pracovních oděvů, prodej a servis sanitární hygieny.

Obchodní firma. Velkoobchod s hnojivy a pesticidy: -průmyslová hnojiva pevná, kapalná, volně ložená, pytlovaná, prodej i v malospotřebitelském balení -pevná: dusíkatá, draselná, fosforečná, kombinovaná, vápenatá -kapalná:Dam, Cansol, Npsol -pevná a kapalná obsahující mikroprvky -pesticidy pro zemědělství, lesnictví, ...

Prodej - guma Výroba - guma Obchodní činnost Výroba - sportovní potřeby Výroba - hračky Prodej - lana - šňůry - gumolana - výrobky ze šňůr Výroba - lana - šňůry - gumolana - výrobky ze šňůr

Výroba: -lisování výrobků z plastů pro použití v různých oborech modelářství, dárkové předměty, domácnost, průmysl, hobby -výroba forem a střižných nástrojů -výroba forem na pryž -výroba forem pro vakuové tažení -okenní program.

Výroba nebezpečných chemických látek a nebezpečných chemických směsí a prodej chemických látek a chemických směsí klasifikovaných jako vysoce toxické a toxické Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě

Nabídka, dodávka: - slévárenská pojiva, nátěry a pomocné prostředky.