AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Železářství. Prodej: - spojovací materiál - lepidla, tmely - ředidla, mazací oleje - zámky, vložky, kování - zahradní program - řemeslnické potřeby - profi a hobby nářadí - ochranné pomůcky - drobné domácí potřeby - brusivo, kotouče, pily - elektrické ruční nářadí.

Chemie - výroba, prodej: - organické, anorganické produkty - průmyslové chemikálie - chemické látky.

Dodávka, prodej: - plastové znaky pro označování slévárenských modelů.

Práce: - kovovýroba - montážní zámečnické a svařovací práce - ocelové střešní rámy - zvedák kabelových bubnů - ocelové interiérové schodiště - ocelové konstrukce

Výroba, dodávka, projekt, montáž: -schody -schodiště. Vyrábíme pro Vás rozmanité druhy schodišť. Díky modernímu typu výroby dokážeme pro Vás splnit i ty nejnáročnější požadavky na kvalitu a provedení. Od schodnicových zadlabaných, přes sedlové až po kombinace s nerezem. Pro opracování masivního dřeva používáme pětiosé CNC obráběcí ...

Personální agentura - kvalifikace pomocné a montážní dělníky, jeřábníky, skladníky, zámečníky, operátory ve výrobě Prodej - hutní materiál ocelové trubky, plechy, výpalky, profilová ocel, tyče, výkovky

Výroba a dodávka pitné vody, odvod a likvidace odpadních vod, výstavba vodohospodářských zařízení.

Výroba: - výztužná polymerová vlákna BeneSteel do betonových podlah a prefabrikátů. Prodej: - skleněná alkalivzdorná vlákna do betonu a malt.

Kovolitectví a modelářství. Výroba odlévaného sedlařského, šatního a nábytkového kovaní. Umělecko-řemeslné zpracovaní kovu. Kusová a malosériová výroba na zakázku.

Prodej a dodávky průmyslových barev, nátěrové hmoty pro protikorozní ochranu ocelových konstrukcí. Použití pro strojírenský, slévárenský, energetický i automobilový průmysl.

Prodej: - práškové barvy - nátěrové hmoty a barvy - aplikační zařízení pro práškové barvy

Mezinárodní obchod - komodity, export, import: - dřevo kulatina (smrk, buk, dub aj.) - cukr krystal Icumsa (big-bag, 50kg, 25kg, 1kg) - slunečnicový olej 100% rafinovaný - maso - chlazené vepřové půlky (původ-chov BE, NL, DE, SK). Pojištění: - majetek, osoby - motorová vozidla. Realitní kancelář.

Dodávka, prodej: - stavebniny - stavební materiál - písek - štěrk - drť - tmely a omítky. Stavební činnost.

Služby: - dezinfekce - dezinsekce, desinsekce - deratizace - Fumigace - plynování - je činnost spadající do oblasti dezinsekce, napomáhá v ochraně před skladištními škůdci - ochrana dřevěných konstrukcí proti červotoči, dřevokazným houbám a plísním - likvidace vosích a sršních hnízd - hubení hlodavců. E-shop: - prostředky na ...

Velkoobchod - řezivo Pila Prodej - palivové dřevo

Dřevoprodej. Prodej: - stavební řezivo - obkladové palubky - podlahové palubky - OSB desky - lišty, plotovky - impregnační přípravek na dřevo Bochemit. Povrchová úprava řeziva - hoblování, impregnace.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -textilní tapetovací směsi COLORTAP. Provádění, stříkání: -textilní omítky - tekuté bezešvé tapety, vyrobené na bázi bavlny. Vhodné na omítku, umakart, dřevotřísku, sádrokarton. Prodej: -stříkací pistole na omítky.

Pobočka. Výstavba, renovace, úprava: - vozovky, komunikace. Výroba, prodej: - silniční asfaltové emulze - studené obalované směsi.

Výroba: - plastové výlisky na vstřikovacích lisech - technické výlisky - obaly na šperky - florbalové čepele - hračky.

Prodej: - odstraňovače. Vývoj a výroba chemických přípravků dle jejich požadavků.

Nákup, prodej: - antikorozní nátěrové hmoty. Korozní inženýrství.

Vývoj, výroba, prodej, servis: - průmyslové armatury - hutní materiál Centrála: - Nádražní 129, 74722 Dolní Benešov, e-mail: agroup@agroup.cz Pobočky: - Bolatická 39, 74721 Kravaře, e-mail: kravare@agroup.cz - Lipnická 157, 75361 Hranice, e-mail: hranice@agroup.cz

Výroba, prodej, dodávka: - ocel - nerez - hliník. Řezání nerezové oceli. Dělení plechů..

PRODEJ, MONTÁŽ: - systémy suché výstavby (sádrokartony KNAUF, FERMACEL, FELS-WERKE, NORGIPS, LAFARGE) - stropní podhledy z minerálních vláken, kovu, dřeva AMF THERMATEX - stavební chemie, lepidla, omítkoviny a suché maltové směsi KNAUF, CUSTOM, SAKRET - fasádní a interiérové barvy HET, PARAMATTI - barvy na dřevo a kovy - nářadí pro ...

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - hutní materiál - hutní výrobky tuzemské i zahraniční produkce, převážně od výrobních firem.