AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Výroba, prodej: - hutní materiál - válcované výrobky z oceli - tlusté plechy - profily - štětovnice - tvarové výpalky. Ocelárna. Válcovna.

Zajišťujeme kompletní služby zákazníkům v dodávce elektřiny a plynu pro všechny typy odběrů.

Bezpečnost práce - zpracování dokumentace Požární ochrana - poradenství - zpracování dokumentace - školení Řízení procesů oblasti ekologie a ochrany životního prostředí - řízení procesů nakládání s odpady Prodej a dodávka - silová elektrická energie

Sušení a prodej řeziva, zakázkový pořez, palivové dříví, výkup a prodej palet.

Zámečnictví. Kovovýroba. Výroba: - železářské výrobky. Práce: - zámečnické - obráběčské - svářečské.

Výroba, prodej: -hutní materiál: -plechy: -válcované za tepla -standardní -na míru -pásy -U-profily tvářené za studena U70-U 120. Dělení plechů na míru.

Výroba a prodej: - úchytky k nábytku, na nábytek.

Výroba vázacích prostředků: - popruhy - ocelová lana - řetězy - zvedací zařízení - příslušenství

Výroba netkaných textilií -oděvní vložky -nánosové oděvní vložky -textilie netkané-pro zdravotnictví -roletovina různobarevná -žehlící plátno -geotextilie -ISO* 9001/2000.

Práce: -kašírování (laminování) plastových, hliníkových a ocelových profilů pro výrobce oken. Sídlo: -Okružní 348, 69642 Vracov tel./fax:518628715. Provozovna: -Stránecká Zhoř 119, 59442 Měřín tel.:724175681 fax: 566628715.

Maloobchod: -motorová vozidla, příslušenství. Montáž opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení. Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software. Poradenství v oblasti strojírenství, hutnictví a energetiky.

Betonárka, výroba a dodávka: - beton, veškeré betonové směsi. Prodej, velkoobchod: - sypké hmoty (písek, štěrk, struska včetně rozvozu). - černé uhlí, koks, ETP. Služby: - přeprava těžkých břemen (podvalník) - kropící vozy - zametací vozy - jeřáby - plošina - pásové bagry - kolové nakladače - kolové dozery Opravy: - ...

Výroba, prodej: - stroje pro výrobu ekologických paliv - sušička pilin a biomasy - kotle na pelety. Výroba, dodávka: - pelety - brikety.

Prodej - plastové výrobky Výroba - plastové výrobky

Prodej laminátové a kompozitové trupy pro modely letadel. Výroba - laminátové a kompozitové trupy pro modely letadel.

Výroba -kusová a maloseriová výroba výlisků -výroba forem na vstřikování (vhodné pro menší počty kusů)

E - shop - zemina - substráty - mulčovací kůry - rašelina - kačírek Velkoobchodní prodej a e - shop - zemina - substráty - mulčovací kůry - rašelina - kačírek.

Výroba: - čistírny odpadních vod. Výroba: - ocelové konstrukce - hutní válcovaný materiál - převlaky - těžké profily - ocelové trubky.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: Parafínové svíčky Svíčky dodáváme na území celé republiky prostřednictvím velkoobchodní distribuce, eshopu a přímím závozeň maloobchodních prodejen. Svíčky od nás naleznete v hoby řetězcích, v řetězcích s potravinářským a drogistickým zbožím. V maloobchodní síti jsou to především prodejny drogistické, prodejny s ...

Zpracování - umělé hmoty polystyren, pryskyřice Štukatérské práce Výroba - filmové a divadelní dekorace

Výroba, kovovýroba, kovoobrábění tel.:577051559: -díly na vícevřetenových soustružnických automatech do průměru 40 mm -díly na univerzálních soustruzích, frézkách, bruskách -formy, forem na plasty a pryž -plechové díly a plechy: -CNC opracování -kompletní zpracování plechů a plechových dílů. Výroba skříní - tel.:577051579: ...

Velkoobchod, maloobchod: -ložiska -kuličková ložiska -jednořadá, dvouřadá kuličková ložiska, jednořadá, dvouřadá s kosoúhlým stykem, naklápěcí ložiska, axiální jednosměrná, obousměrná -soudečková ložiska: jednořadá, dvouřadá, soudečková ložiska, axiální ložiska -kloubová ložiska: kloubová ložiska, kloubové hlavice -válečková ložiska: ...

Petronal s.r.o. jako dceřiná společnost firmy MV PLUS s.r.o. provozuje síť čerpacích stanic. Na trhu působíme od roku 2003. Dodáváme kvalitní pohonné hmoty bez meziskladu z českých nebo německých rafinérií. Během našeho působení na trhu nikdy nedošlo k porušení kvality.