AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Prodej - dárkové tašky, sáčky Import - výroba yutových tašek na víno INDIE - kožená galanterieexport - plasty, papír Prodej - kožená galanterie

Prodej - speciální chemické přípravky pro myčky osobních a nákladních automobilů

Výroba - dopravníky Prodej - hutní materiál Soustružení Prodej - ložiska, šnekovnice, pneumatické a hydraulické komponenty, ... Výroba - zásobníky - mlecí válce - zařízení sušáren, ... Svářečské práce Prodej - svářecí materiál Zámečnické práce

Práce: - izolace všech objektů proti všem tekutým, plynným látkám, vodě, radonu a ropným látkám - izolace stavby, skládky, střechy, terasy, bazény - izolace materiálem FATRAFOL, POLYETHYLENOVÉ FOLIE JUNIFOL, PENEFOL - záruka 10 let. Výroba i na zakázku: - atypické předměty z plastických hmot. Vodoinstalace, topenářství.

Kovoobrábění, obrábění kovů. Výroba: - výkovky, odlitky - strojírenské součástky.

Výroba revizních dvířek z nerezu a lakovaného pozinkovaného plechu či větracích mřížek z hliníku se síťkou proti hmyzu v bílé nebo přírodní barvě.

Maloobchod, prodej: -drogerie -barvy, laky -malířské potřeby -dřevěné uhlí.

Dovoz, velkoobchod, maloobchod, dělení: - nerezový hutní materiál.

Prodej - barvy - laky Drogerie Prodej - baterie Prodej - žárovky Papírnictví

Prodej - pneumatiky Lakování osobních, dodávkových a užitkových vozidel Prodej - autolaky - tmely - stříkací přístroje - barvy (průmyslové, interiérové a fasádní) Povrchové úpravy mokrým lakováním, vodou a ředidlem ředitelnými barvami

Konzultační a poradenská společnost se zaměřením na: - stavební řešení budov z hlediska jejich tepelně-technických parametrů včetně stavebně-fyzikálního posouzení - zdroje tepla včetně alternativních - rozvody tepla a jejich hydraulika, měření a regulace výroby a dodávky tepla - technika prostředí - zateplovací ...

Pronájem - průmyslové nemovitosti Tepelné zpracování kovů - kalení - žíhání - cementace

Největší společnost v ČR provádějící průzkum, vyhledávání a těžbu ropy (ropa) a zemního plynu a výstavbou a provozováním podzemních zásobníků zemního plynu. Další služby: - laboratoř: - tel.: 518315113-9 - analýza, rozbory: - vod (vody) - kal(kalů) - půd (půdy), horniny a zeminy - ropných látek (ropné ...

Prodej: - motorová nafta - CNG. Železniční doprava. Oprava a údržba: - lokomotivy - železniční vozy. Silniční doprava: - autojeřáb Tatra AD28 - plošina MP13.

Prodej: - laboratorní potřeby, zařízení - laboratorní chemikálie

Velkoobchod, maloobchod, prodej: laboratorní chemikálie: -anorganické sloučeniny -kovové i nekovové prvky -organická rozpouštědla -kyseliny a hydroxidy laboratorní plast a guma: -pomůcky z plastu (baňky, kádinky, lahve, nálevky, střičky, válce) -pomůcky z teflonu (kádinky, magnetická míchadla) -výrobky z gumy ...

Prodej - palivové dřevo Výroba - palivové dřevo Výroba a prodej - palivové dřevo.

Poradenství - energetika Ekonomické a finanční poradenství Poskytuje - leasing

Prodej: -hutních výrobků -plechy válcované za studena -plechy válcované za tepla a s povrchovou úpravou -válcované profily.

Zabýváme se realizací staveb na klíč, zajistíme dopravní a manipulační techniku, poradíme v oblasti energetiky a provedeme výpočet energetické náročnosti budov.

Prodej - dřevo - řezivo - palubky - spárovky Výroba - spárovky

Projekční činnost: -návrh celkové koncepce vytápění -výpočet tepelných ztrát objektu. Maloobchod, velkoobchod: -podlahové vytápění Oreg Wecoflex.