AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Prodej: - organické a anorganické chemikálie, látky a přístroje pro molekulární biologii a genetiku, plastových pomůcek pro laboratoře.

Prodej palivového materiálu.

Agrochem a. s. Lanškroun je pokračovatelem bývalého společného podniku pro specializované služby v zemědělství ACHP Lanškroun. Mimo služby pro zemědělství zajišťuje naše firma i další činnosti: - výrobu krmných směsí pro hospodářská zvířata - nákladní autodopravu vnitrostátní a mezinárodní - prodej uhlí, hnojiv, pohonných hmot a maziv - ...

Výstavba: -inženýrské stavby -kabelové a plynové vedení -kanalizace -vodní nádrže a čistírny odpadních vod -úpravy vodních toků -vodovody -venkovní rozvody NN -zámková dlažba. Zemní práce. Čištění odpadních vod. Zpevňování ploch komunikací. Terénní a parkové úpravy. Dekontaminace zemin a konstrukcí. Likvidace nebezpečných ...

FERREUS - kovářství Kovářství, výroba, prodej: -světlo - svícny a svícínky, malé stolní, stojanové -dárky - kované dárkové předměty -nábytek, kompletní interiéry - kovaný nábytek, stoly, židle, lůžka, dvojlůžka -umění - umělecké kovářství, sochy, koláže -schody - schodiště, zábradlí, madla -brány - brány, branky, ...

Výroba - kování Výroba - kování - zámky - dvířka Výroba - zámky

Výroba soustružením: - skříně - komody - drobný nábytek

Vše pro dům a zahradu. Železářství: - vruty, šrouby, matice, podložky - hmoždinky, závitové tyče - konzoly, úhelníky - profily z oceli, plastu, hliníku - kované prvky - trezory a peněžní pokladny.

Prodej nadnormativních zásob, nadnormativní zásoby. Obráběcí nářadí a nástroje (vrtáky, frézy, závitníky, soustružnické nože, břitové destičky, svěráky, sklíčidla, pilové kotouče, pilové listy, magnety, otočné stoly, děličky a měřidla). Hydraulika (hydraulická čerpadla, ventily a rozvaděče, hydraulické pístnice a další různé hydraulické ...

Výroba prefabrikátů a kamenolomy. Pozemní a podzemní stavitelství: -výstavba mostů silničních, železničních -výstavba komunikací -podkládka živičných vrstev vozovek -výstavba kanalizací a čistíren odpadních vod.

Akční-nářadí.cz On-line prodej: -obráběcí stroje -vzduchotechnika -diamantové stroje a nástroje -elektrické i ruční nářadí pro kutily a profesionály -zahradní technika a příslušenství. Největší výběr nářadí na českém internetu.

Obchodní společnost která se zabývá importem zemního plynu a obchodem s plynem a elektřinou na území ČR. Nabízíme vzdělávání a konzultační služby v oblasti energetiky.

LIGNA akciová společnost Vývoz - dovoz -výrobky dřevozpracujícího průmyslu -celulózo-papírenského průmyslu. Vývoz a dovoz dřeva, výrobků ze dřeva, celulózy a papíru, některých výrobků z papíru. Netradiční druhy obchodu. Leasing pro dřevozpracující a papírenský průmysl. Dovozem některých druhů spotřebního zboží Prodej: -surové ...

Výhradní zastoupení firmy SHELL. Prodej: - pohonné hmoty - maziva, oleje..

Stavební materiály: - zdící materiály - tepelné izolace - materiály pro střechy - stavební řezivo - obklady, dlažby - malířské, lakýrnické potřeby Půjčovna lešení. Prodej: - drogistické zboží - čistící prostředky - domácí prostředky - papírnické věci - elektro - elektronika - ruční nářadí - elektrické nářadí - ...

Zámečnictví. Kovovýroba. Frézování. Soustružení.

Truhlářská výroba násady, stoličky, zahradní nábytek, krmítka Výroba - stoličky Výroba - zahradní nábytek Výroba - násady

Distribuce a klientský servis průmyslových nátěrových hmot..

Prodej: - plastová okna - hliníková okna - plastové dveře - posuvné dveře - okenní kování - parapety - vnitřní a venkovní - markýzy - sítě proti hmyzu - skelní výplně - žaluzie. Seřízení oken.

Nabízí: - uhlí skládání pásem - paliva - písek - stavebniny. Uhelné sklady.

Výroba: -speciální keramické materiály. Keramika: -žáruvzdorná -tepelná -izolační -speciální.

Prodej: -příslušenství pro zateplovací systémy -materiály pro fasády domů -doplňky pro sádrokartonáře -stavební nářadí -profily pro obklady, dlažby, interiér -silikonové tmely, montážní pěny -malířské, natěračské, fasádní pomůcky. Stavebniny: -zateplovací systémy -veškeré stavební práce -zasklívání lodžií.

Firma Termoregul s.r.o. byla založena v roce 1992 a zabývá se problematikou zásobování teplem a teplou užitkovou vodou z lokálních, místních i centrálních zdrojů.

Výroba, prodej: -podlahová prkna a palubky -palivové dřevo. Penzion: -ubytování ve dvoulůžkových pokojích či apartmánu s vlastním sociálním zařízením a televizí -kapacita 10 lůžek.

Velkoobchod, distribuce, prodej: -pohonné hmot.y -prodej konečným odběratelům i velkoobchodům -prognózy vývoje cen pohonných hmot -certifikát ISO 9001 -prodej AdBlue, Nafta, benzin, aditiva.