AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Dřevařské výrobky. Maloobchod, prodej: -veškerý sortiment včetně komponentů pro výrobu nábytku, kuchyní a truhlářských výrobků.

Velkoobchod: -hnědé uhlí -černé uhlí -brikety -koks. Maloobchodní prodej tuhých paliv ze svých skladů: Písek - tel.: 382 266 266 Milevsko - tel.: 382 521 408 Čimelice - tel.: 382 228 191 Protivín - tel.: 382 251 057 Milín - tel.: 382 228 191

VÝROBA: -těsnění z materiálů: pryž, klingerit, termoizolační desky, plsť, papír, kůže, korek, polyuretan, teflon -řezání a stříhání na stroji SEYPA -svařování PE folie síly 0, 05-0, 16 mm -šití: -krycí měchy z kůže, koženky, nánosové plachtoviny -plachty z nánosové plachtoviny (kryty kontejnerů, zástěny vrat, ...

Zajištění projektování, dodávky, zkoušky a uvedení do provozu investičních celků pro energetiku.

Truhlářské práce: -zakázková výroba nábytku do interiéru i exteriéru -výroba kuchyňských linek na zakázku -výměna dřezových desek -obložení stěn -obložení stropů -okna - dveře -nábytek do pracovny -nábytek do ložnice -schody, zábradlí -skříně, regály, komody -plovoucí podlahy.

Realizace gabionových stěn a prodej materiálu pro gabiony.

Dřevovýroba a stavební činnost. Výroba, prodej: - řezivo - vazby na zakázky - sušení. Výkup: - kulatina - dřevní hmoty. Bourací práce. Zemní práce.

Prodej: -barvy, laky -množstevní slevy -individuální ceny firmám.

Návrh, výroba, montáž kompletní interiéry, nábytek a výrobky stavebního truhlářství. Výrobky: -okna, oken -dveře, dveří -novéRepase -repliky -vrata -schodiště -obklady -kuchyně -nábytek.

Velkoobchod, prodej: - hutní materiál - topenářské trubky - černé, pozinkované, ocelové a měděné plechy - uzavřené profily - ocelové profily I, U, L - plotové pletivo. Služby: - jeřábnické práce - zámečnické práce. Výroba: - zařízení pro koně - zařízení pro tělesně postižené.

Hlášení poruch tel. 800 120 112 Služby: -výroba a rozvod pitné vody -odvod a čištění odpadních vod -investorská a inženýrská činnost -zpracování studií a projektů, návrhy technologií -prodej, oprava, regulace a ověřování vodoměrů -diagnostika inženýrských sítí -vyhledávání poruch na vodovodních sítích, skrytých domovních ...

Provozování čerpací stanice - benzinová stanice.

Výroba: -ložiska -převodové prvky, převodovky -ozubená kola -zámky a kování -nástroje a nářadí -povrchová úprava kovů.

Záložní zdroje UPS-typu OFF-LINE, LINE -INTERACTIVE, ON-LINE s dvojí konverzí napětí (bateriové, elektronické, záskokové zdroje). Motorgenerátory-provedení standard, odhlučněné, superodhlučněné, případně v kontejneru. Energocentra se zajištěním stálé dodávky energie bez ohledu na vstupní podmínky sítě, možnost paralelní ...

Prodej, distribuce: - přírodního kamene - egyptského mramoru - žuly. Nabízíme: - více než 15 druhů kvalitního exkluzivního mramoru a žuly ve formě dlažby, obkladu a deskoviny.

Výroba, prodej: - převážně bavlněné tkaniny na: - ložní a stolní konfekci: - ložní soupravy pro domácnosti, pro hotely a ubytovací zařízení, pro zdravotnická zařízení - ubrusy, naprony, ubrousky - prostěradla - dekorační a závěsové tkaniny - technické tkaniny: - náplastě - košilové límcové vložky - dětské bavlněné ...

Výroba, montáž: - frézované smrkové dřevo do průměru - zahradní dřevostavby, chaty, zahradní domky, domky na nářadí - altány, kůlny, psí boudy, stoly, lavice - ploty, pergoly, palisády, obklady, altánky, pískoviště, dlažby, stoly - kůly pro sady a vinice - dřevěné dlažby - oplocení. Řemeslo: - stolař - truhlář.

Výroba: -speciální keramiky pro tavení křemíku. -forem (formy) pro odlévání křemíkových polotovarů pro solární panely.

Výroba: -nátěrové hmoty-barvy, laky -tmely, lepidla -fasádové hmoty -epoxidové emaily -syntetické barvy -polyuretanové barvy -polyuretanové pěny -hygienické nátěrové hmoty -antikorozní barvy. Výrobky z epoxidových pryskyřic.