AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Zpracování a výkup: -kabely -plasty -barevné kovy -elektromotory -chladiče -akumulátory -jističe -stykače -počítače aj. Výroba, prodej: -plastové regranuláty -polyethylenové pytle na odpad.

Nabídka hoblovaného řezaného dřeva s různým průřezem. Dodávky obkladových i podlahových palubek, dřevěných plotů, plotovek a hoblovaných prken.

Výroba, zpracování, prodej: - přírodní kámen - urnové hroby, pomníky, parapety, obklady, dlažby, schody. Veškerý sortiment je nabízen z kvalitního přírodního kamene, který upravujeme dle individuálních přání klienta

Prodej: - barvy na dopravní značení - nátěrové hmoty a aplikační stroje pro vodorovné značení na silnice a vozovky.

Prodej: -ocelové profily -L, I, U, T, HEA, HEB -ocel plochá -kruhová ocel tažená, válcovaná -trubky svařované -pozinkované -bezešvé -profily Jackel -plechy-válcované za tepla a studena -pozinkované -trapézové -dráty černé -pozinkované -pletivo -betonářské sítě -betonářská ocel.

Výroba a prodej slídových komponentů: -slídové izolanty z čisté slídy, slída -výrobky ze slídy -slídové destičky.

Výroba, prodej, maloobchod, velkoobchod: -lepidla, lepidel pro čalouníky, obuvníky, podlaháře či automobilový průmysl -stavební chemie pro stavbu, dům a zahradu -protiplísňové přípravky, opravné hmoty, hydroizolující přípravky a ostatní pro čistý život. Jeden z největších českých výrobců lepidel. Tradice výroby lepidel od roku 1938.

Lesní a rybniční správa: -lesnictví -rybářství -myslivost -prodej dřeva -pilařství -silniční doprava. Zámek Dobříš. Manipulační sklad: -Holoubkov, tel.371751160

Výzkum a výroba barev a ochranných nátěrů pro průmysl a stavebnictví.

Výstavba: - kogenerační jednotky. Výroba: - elektrická energie - teplo.

výroba ozubených kol a ozubení: -čelní přímé, šikmé, vnitřní -šroubová kola -válcová šneková kola pro převody s obecným nebo evolventním šnekem -frézované obecné nebo evolventní šneky mají přesný tvar boku zubu pro záběr se šnekovým kolemšneky -ozubení hřebenových segmentů s přímým zubem -drážkování přímé, evolventní ...

Naše služby: - pronájem skladů, kanceláří - pronájem volných manipulačních ploch - prodej pohonných hmot

SLEKO - Slévárna neželezných kovů Hliník Slitiny hliníku Al - DIN 226, ČSN 424331 váha odlitků od 0, 02kg do 180kg Bronz Slitiny bronzu Br - ČSN 423119 = CuSn10 Br - ČSN 423123 = CuSn12 Br - ČSN 423122 = CuSn10Pb10 Br - ČSN 423137 = CuSn8Pb3Zn6 Br - ČSN 423145 = CuAl9Fe3 Br - ČSN 423148 = CuAl10Ni2Mn1 Mosaz - Ms58 ...

Výroba vstřikovacích dílů z plastů. Vývoj a realizace dílů z plastů. Plastové díly pro automobilový průmysl. Technické a vzhledové díly středních rozměrů. Reference: -VW -BMW -Mercedes -Audi -Porsche, ŠKODA AUTO a.s.

Maloobchod, prodej: - přírodní oleje, vosky - malby na stěny - vápenné omítky - ekologické čistící prostředky - nátěry srubů a roubenek.

Výroba replik nábytku, který svým vzhledem kopíruje nábytek z přelomu 19. a 20. století. Výroba kuchyňských linek, vestavěných skříní, vchodových a domovních dveří, schodišť a mnoho dalšího.

Zámečnická a strojírenská výroba: - kovové ploty - mříže - grily - brány - zábradlí - kovové komponenty.

Dodávka: -suroviny pro hutní průmysl: -feroslitiny. -neželezné kovy

Výroba, velkoobchod, distribuce: -interierové a fasádní vodou ředitelné akrylátové nátěrové hmoty, barvy. Barvy jsou vyráběny ze zahraničních surovin, vynikají vysokou vydatností, kryvostí, otěruvzdorností, dlouhou

Prodáváme samonivelační stěrky, lepidla a další podlahovou chemii UZIN vč. produktů pro obklady. Nabízíme laky a oleje na dřevěné podlahy PALLMANN. Prodáváme nářadí, brusky, vysavače, přechodové, ukončovací a schodové profily a lišty Roll, Döllken. Dodáváme dřevěné i laminátové podlahy, pvc a linoleum. Dále nabízíme čisticí produkty na ...

Prodáváme střešní prvky z plastů - okapové systémy, větrací mřížky, střešní vpusti, plastové terče pro suché kladení drážky.

Dodávka - mobilní telefony Dodávka - hardware. Poskytování hlasových a datových služeb. Prodej elektřiny a plynu.

Zakázkové truhlářství Elektroinstalační práce Topenářské práce Interiéry na klíč Výroba - kancelářský nábytek Výroba - nábytek do domácností - podlahy - dveře - schodiště obkladačské práce podlahářské práce

Truhlářství. Výroba: -nábytkové polotovary -dýhové sesazenky -obalované profily.