AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Dodávka, e - shop a montáž - elektronické zabezpečovací a kamerové systémy Elektroinstalační práce Dodávka, e-shop a montáž - fotovoltaické elektrárny Dodávka a montáž - topné systémy E-shop - centrální vysavače - fotovoltaické elektrárny - LED svítidla - zabezpečení objektů

Prodej, e-shop: -liquidy (náplně do elektronických cigaret) -kosmetika -chemikálie -bytová chemie -potravinové doplňky aj.

Realitní činnost, realitní kancelář: -pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor. Čerpací stanice pohonných hmot.

Velkoobchod - hutní materiál - profilová ocel kruhová, plochá a čtyřhranná - plechy válcované za tepla i studena - zajištění tvarového pálení - přířezy z bloků třída oceli 19 - výkovky, cágle sochory - trubky bezešvé i svařované - ohyby, oblouky, přechody, T kusy - příruby

Služby: - provozování mobilní odstřeďovací stanice - hygienizace kalů, odběr a zpracování kalů z čistíren odpadních vod (zakázka na měsíc). Výroba: - rekultivační substráty - stavební výplňové hmoty - průmyslové komposty.

Prodej: -profilová ocel I, U, T, L -plechy -jekly uzavřené -ocel s kruhovým průměrem, hlazené, ploché -trubky černé konstrukční, pozinkované -betonářská ocel -sítě do betonu -ocelové roury -krmné směsi a minerální doplňky. Zdarma dělení materiálu.

Prodej: - krmné směsi a minerální doplňky - agrochmikálie - hospodářské potřeby - hutní a spojovací materiál - ochranné pomůcky - zahrádkářské a chovatelské potřeby - svářecí technika.

Výroba a rozvod tepla: -provoz tepelných zařízení (školy, školky) -dodávky pro byty -montáž měřidel. Služby spojené s rozúčtováním tepla a teplé užitkové vody.

Výroba - provaznické zboží: -lana, šňůry, motouzy, popruhy, gumolana. Největší prodejci zemědělských motouzů, síťovin, strečových a silážních fólií. Sportovní a ochranné sítě: -kopaná, házená, volejbal, tenis, lední hokej -ochranné sítě na okna, za branky, pod stropy-ochrana osvětlení -sítě okolo hřišť, kurtů.... ...

Prodejní sklad. Maloobchod, prodej: - ložiska - ložiska pro automobily - gufera - ruční paletové vozíky. Sklady: - Ohrada 791, Vsetín.

Stavební práce: -komplední dodávky staveb -kompletní dodávky střech -rekonstrukce objektů -opravy, rekonstrukce, sanace památek -dodávka, montáž montovaných domků -půdní vestavby bytů. Prodej: -klempířské potřeby, výrobky -istalační materiál, sanitární keramika -stavební a hutní materiál.

Montáž - kotelny - tepelná zařízení Dodávka - kotle

Výroba, prodej: - polyuretanové pěny pro automobilový průmysl.

Obchod barvy, laky, míchání. Velkoobchod, maloobchod, poradenství: -spektrální fotometr s kulovou geometrií -kompletní sortiment nátěrových hmot -barvy na auta (autolaky) DE BEER, SYNPO (český akrylát): -emaily, metalízy a perletě (i plnění spreyů), míchání laků na počkání -fasádní a interiérové: -akrylátové, silikátové, ...

Obchodní firma dovážející textilní metráž pro výrobce konfekce, pracovních oděvů, batohů, cestovních kabel - ručníky/osušky - ložní prádlo - ochranné pracovní prostředky (pracovní helmy, pracovní rukavice, pracovní obuv, atd.

Rostlinná a živočišná výroba. Pěstování: - potravinářská pšenice - sladovnický ječmen - cukrová řepa - řepka olejná - kukuřice - osiva obilovin a trav. Chov holštýnského skotu: - produkce mléka a hovězího masa. Těžba a prodej štěrkopísku.

Výroba plastického plexi písma. Zakázková a sériová plexivýroba. Světelné poutače a neonová reklama.

Kovovýroba: -kovové palety především pro automobilový průmysl -kovové přepravní, manipulační, skladové palety. Prášková lakovna, svařování, montáž, ocelové konstrukce.

Velkoobchod, maloobchod. Prodej: - ochranné pomůcky pro pokrývače. Půjčovna: - lešení - vibrační stavební stroje. Práce: - tesařské - klempířské a pokrývačské.

Výroba, montáž: - dřevěné příhradové vazníky - kompletní dodávky střešních konstrukcí.

Velkoobchod: - hutní materiál. Dodávka: - betonářská ocel.

Výroba: -pilářská -dřevovýroba -plotové plaňky -impregnace a sušení dřeva. Prodej: -sušené řezivo -dřevěné brikety. Zednické práce. Truhlářství.

Prodej, montáž, servis: -solární systémy - kolektory pro ohřev teplé užitkové vody (TUV).