AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Prodej lepidel, tmelů, epoxidů, penetrací pro stavby, průmysl i domácnost, lepící servis

Produkty: - skleněná mozaika - kamenná mozaika - dřevěná mozaika - keramická mozaika - přírodní kameny všech druhů - onyxy.

Benzinová čerpací stanice. Prodej benzínu a motorové nafty.

Truhlářské práce, výroba: - nábytek na míru - výroba kuchyní a zakázkového nábytku na míru - servis poškozených či nefunkčních oken, dveří a nábytku - dřevěná madla na zábradlí.

Kamenný koberec Finestone z přírodního kameniva a speciální emulze.

Služby: - oblast výroby a dodávky tepla - rekonstrukce tepelných zdrojů - měření a regulace tepla - úspory tepla. Výstavba: - kotelny.

Výroba: -plast -nádobí do mikrovlnek a víceúčelové plastové nádobí -stojan na tablety, čtečky knih, smartphony -stavební klíny pro sanaci zdiva Výroba: -reklamní předměty žetony do nákupních vozíků Výroba: -plast -nádobí do mikrovlnek a víceúčelové plastové nádobí

Nerezové rámy, navijáky, rámy aut, ochranné rámy na terénní, osobní i nákladní automobily.

E - shop a prodej: -vybavení dílna a domácnosti -zahradní technika -krby -krbová kamna -dřevěné pelety -ekologické palivo -úklidová technika -autopříslušenství -měřící technika -obráběcí stroje -ruční a elektrické nářadí -svářečky -svítilny -stavební stroje. Doprava: -rozvoz zboží po celé ...

Výroba: -dřevěné kostry pro čalouněný nábytek v jednotlivých dílech, tak i kompletně smontované -předčalouněné kostry včetně vlnitých pružin, pérových vložek, plsti, lepenky, gumových popruhů, dřevěných lamel, molitanu i diolénu -klasické kostry, dřevěné kostry s funkčním kováním tak i modely s mnoha funkcemi včetně specielního kování ...

Obchodní činnost prodej geotextilií

Projektování občanských a bytových staveb. Stavebniny: - obklady - zdící materiály - dlažba - plastová, dřevěná okna - dveře - palubky - dřevěné lišty - fasádní barvy - SIKA-pěny, tmely, lepidla - cement - řezivo - suchá malta - zárubně. - EPS lišty.

Vyrábíme: - hliníkové díly - ozdobné lišty pro autoveterány, krycí lišty prahů, těsnící lišty do dveří.

Lávové kameny: - grilování. Soliterní a dekorativní kámen: - jezírka, skalky. Masážní kámen.

Nabízíme: - výrobu plastových výrobků a pryžových výrobků. Nabízíme služby: - zednictví.

Pila Vystrkov nabízí: -Pořez kulatiny do 12 m délky -Pořez přesílené kulatiny do 120cm -Prodej stavebního řeziva (hranoly, fošny, prkna, latě, plotovky) -Truhlářské řezivo -Drobné truhlářské práce -Sušárna řeziva -Lesnické práce -Výkup kulatiny

Pila. Hranoly, truhlářské a stavební řezivo.

Koupě, prodej a nájem plynárenských zařízení. Hornická činnost s omezením na těžbu ropy a plynu. Pronájem nemovitostí a nebytových prostor. Strojní vrtání s délkou nad 30m a vrty s délkou nad 30m. Průzkum trhu. Poradenské služby v oblasti řízení podniku.

Vývoz farmaceutických a kosmetických substancí, intermediátů a chemických specialit. Lupénka - Psariazol - prodej kosmetiky Vývoj syntéz ve spolupráci s pracovníky vysokoškolských pracovišť.

Specializujeme se na výrobu, velkoobchodní prodej stavebních kovových ukončovacích profilů a lišt. Nabízíme profily z PVC, nerezu a hliníku.

Průkazy energetické náročnosti budov Projekce - topné systémy Projekční kancelář Projekce - vzduchotechnika - klimatizace

Hutnictví železa, a.s. (HŽ) je jedinou ocelářskou asociací sdružující podniky v České republice a na Slovensku. Jejími členy jsou hlavní české a slovenské ocelářské podniky a podniky, jejichž činnost s ocelářstvím bezprostředně souvisí.