AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Výroba, prodej, montáž. Kovářská výroba, kovovýroba, klempířské práce: - vstupní portály - schodiště - schodiště požární - schody - zábradlí, galerie, balkony - žebříky - kovové dveře - kovová okna - portály - přístřešky - markýzy - nerezové schůdky např.do bazénu - ploty - klece, voliéry pro ptáky - trapézové plechy - zinkované ...

Velkoobchod hutním materiálem - autorizovaný dodavatel střešního systému ROVA. Trapézové plechy.

Prodej - laky - tmely Finanční poradenství Vedení - účetnictví Prodej a půjčovna - brusné strojeprodej - brusivo

Rámování, paspartování. Prodej originálních olejomaleb, reprodukcí, plakátů. Rámovaná zrcadla. Vybavování interiérů obrazovými dekoracemi. Výroba razítek do 24 hod., laserové gravírování.

Vstřikování plastů: -víčka na KEG sudy -výrobky pro automobilový průmysl -výrobky pro zdravotnictví -výrobky pro strojírenský průmysl.

Pískovna, lom Vladimír Žižka 724 212 032 Prodej, těžba, obchod: -netříděný štěrkopísek, stabilizační zemina 7-14 -kopaný písek 7-14. Písek: -netříděný (od stěny) -kopaný tříděný (0-4) -kopaný tříděný (frakce 0-22). Služba, výkup: -výkopová zemina 7-16 -ukládka, ukládání zeminy. Prodej kuponů 602 405 425.

Kovovýroba: -přesné plechové díly -plechové skříňky -menší svařované konstrukce z ocelových profilů -laserové vypalování. Prášková lakovna: Roupov 28, tel. 377980667, 377980528.

Prodej: - dřevomateriál řezivo, trámy, prkna, střešní latě, fošny.

Prodej: - umělá hnojiva - uhlí - nafta - renovace dveří - pokládka podlah - nové dveře.

Prodej: - vysoce kvalitních produktů pro výrobu, opravu a údržbu všeho druhu. Nosnými produkty jsou anaerobní lepidla, technické spreje, průmyslová chemie. Dalším prodejním artiklem je brusivo, řezivo, všestranná maziva i elekro-ukončování vodičů. Nabízíme produkty osobní hygieny jako jsou utěrky, papírové kapesníky, tekutá mýdla apod..

Dřevo zpracování - výroba spárovkových desek - stolové a kuchyňské desky - schodiště

Speciální zboží pro stavebnictví: -distanční prvky z plastu a oceli -distanční prvky z vláknobetonu a z litého betonu -distanční prvky pro bednění -izolační prvky do věnců, pracovní spáry -tkanina na bednění -prvky pro spojování a kotvení -kotevní technika -prvky pro odhlučnění schodišť -upevňovací a montážní technika ...

Prodej: -práškové barvy vypalovací -silikonové ucpávky, krytky, pásky aj.maskování -háčky, závěsová technika -ruční i automatické stříkací zařízení ZEUS -plastové samočistící kabiny ZEUS -lakovací linky na práškové barvy -linky pro odlakování -linky pro předúpravu samostatné -kabiny, pece -odlakovače za studena -vypalovací ...

Prodej, dodávka: - nerezový program - armatury pro potravinářský průmysl - hutní materiál - spojovací materiál - gumové hadice pro potravinářský a kosmetický průmysl - pryžové hadice chemické.

Výroba: -žáruvzdorné keramické zboží pro hutě.

Asfaltérské a stavební práce při údržbě a rekonstrukcích a výstavbě pozemních komunikací. Provádíme vlastní zádlaby včetně dodávky dlažebního materiálu a obrubníků.

Termolan CZ s.r.o zajišťuje kompletní servis průmyslovým společnostem v oblasti profesionálních lepících technologií. Spolupracujeme s předními distributory lepidel a aplikátorů. Termolan dodává výrobky pod jejich vlastní značkou: Thermolan a Termik. Zastupujeme předního světového výrobce Valcomelton a výrobce lepidel Dural Podporujeme ...

Diagnostika: - automobilymontáže LPG a CNG - revize LPG Čerpání LPG, prodej: - propanbutanové lahve Pronájem: - kancelářské a obchodní prostory

Výroba, montáž: - kovové interiéry, nerez - ocelové konstrukce. Zakázková výroba: - schodiště, nerezová zábradlí, madla, výlohy, bary, kované ploty, vrata, brány. Práce: - zámečnické. Velkoobchod, maloobchod, prodej, leasing: - vozidla, automobily MITSUBISHI a MAZDA Autoservis, opravy, vlastní odtahová služba pro zákazníky: - ...

Výroba elektroniky: -měniče -nejmenší telefonní ústředny-jedna státní linka na dvě pobočky, doplňky k telefonům -čidla -elektronika pro zdravotnictví-polohovací postele, epilátory -elektronika pro motorová vozidla- centrální zamykání, imobilizéry, dálkové ovládání, elektrické stahování oken autoalarmy -regenerátory olověných ...

Hlavním zaměřením činnosti společnosti GAS s.r.o. je zabezpečování výkonu společných činností v plynárenství v oblasti: - techniky - předpisů - vzdělávání - poradenství - informatiky.

Na Agate-shop.com naleznete české acháty, drahé kameny, minerály jako je ametyst, křišťál, růženín, granát, vltavín, jaspis a jiné. Možnost zakoupit šperky z drahokamů a perel, např. náramky, náhrdelníky, náušnice, nebo zkameněliny. Možnost zpracování achátů a minerálů.