AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Kovovýroba. Zámečnictví. Stavební zámečnické práce. Výroba, montáž: - posuvné nesené brány - ocelové konstrukce - madla, zábradlí z nerezu a oceli (schodišťové, balkonové), nerezové zábradlí - stojany na kola, lavičky, poklopy. Drobné zednické práce.

Obchodní, realizační a školící středisko, dovoz portugalských vín. Výroba a prodej parapetů.

komplexní správa lesa, prodej palivového dřeva, posudky na stromovou zeleň, obchod se dřevem, plány ozelenění ploch včetně realizace, komplexní plány péče o vzrostlou stromovou zeleň.

Prodej - tmely - lepidla Prodej - chemické přípravky pro autoopravárenství, autoprůmysl a profesní nářadí

Montáž, ukládka: - betonářská ocel (výztuže) včetně drátů a distančních prvků.

Specializujeme se: - facility management, úklid a čištění, dodávky chemie a materiálů pro průmyslové a komerční objekty.

Obchod, prodej, služby v oblasti odborné aplikace výrobků, servisní a odborné poradenství, rozvoz, dodávky. Barvy: -vnitřní - disperzní, latexové, silikátové, minerální, speciální -fasádní - disperzní, silikátové, silikonové, minerální, speciální -tónovací pasty. Tmely: -vnitřní -fasádní. Omítky: -fasádní - silikátové, silikonové, ...

Zakázková kovovýroba - stojany na lyže - stoly a lavice - zastřešení bazénů

Velkoobchod, maloobchod, prodej, distribuce: - nátěrové hmoty Sigma Coatings.

Truhlářské práce Kompletní realizace - bytové a nebytové interiéry Výroba, montáž - atypické kuchyňské linky Montáž - atypický nábytek (vestavěné skříně, nábytek do ložnic, ...) Výroba - atypický nábytek (vestavěné skříně, nábytek do ložnic, ...) Výroba - atypické vnitřní dveře Výroba - ...

Provoz velkoobchodu s barevnými kovy a surovinami.

Dodávky: - přípravky na ochranu a výživu rostlin: - herbicidy - fungicidy - insekticidy - regulátory růstu - hnojiva listová a speciální.

Výroba pružin: -patentový drát do 8mm -nerez drát do 3mm.

Výroba: -stavební řezivo. Prodej: -lesnické potřeby.

Výroba - kuchyně - vestavevné a šatní skříně - dětské pokoje Výroba z přírodního dřeva - obložení Zakázková výroba a montáž - vnitřní i vchodové dveře Výroba z přírodního dřeva - schodiště i samonosná - zábradlí

Výroba, velkoobchod, maloobchod: - bižuterie - bižuterních komponentů.

Prodej - produkty určené k likvidaci následků zneužití chemických, biologických a radioaktivncíh látek

Speciální stavební materiály. Dilatace staveb MIGUA. Čistící rozhože a systémy Emco, Hagomat. Šachtové poklopy HAGO, GAV. Zdvojené podlahy Weiss. Dodáváme MIGUA profily a konstrukce pro objektové-konstrukční dilatace staveb -běžné, transportní, vodotěsné a pojezdové. Dodáváme HAGODECK šachtové poklopy k probetonování a k prodláždění i ...

Prodej - speciální chemie - farmaceutická chemie Distribuce - farmaceutická chemie

Obchodní zástupce italského výrobce barev a laků Colorificio San Marco S. p. A. Fasádní a nátěrové barvy: -emaily, laky, mořidla, tónování. Provádění mramorové štuky. Přípravky proti plísni. Sanace vlhkého zdiva.

Výroba: -dřevěné hračky -hrací kostky a figurky -gravírování, značení a řezání laserem -průmyslový potisk dřeva a plastů -CNC plošné frézování a tvarové výřezky ze dřeva -soustružení dřeva -výroba reklamních a propagačních výrobků ze dřeva.

Prodej: -řezivo -prkna -latě -hranoly. Pilařská výroba: -řezivo -prkna -latě -hranoly, ... Výroba: -krovy, montáž -vazníky -zahradní domky, šalování -podbíjení říms. Truhlářské práce. Sklenářské práce. Sádrokartonářské práce. Zednické práce. Klempířské práce. Pokrývačské práce.

Služby: -zpracování dřeva(pila). Prodej: -dřevo.