AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Truhlářství -truhlářské práce -okna -dveře -schody -pergoly Stavební truhlářství

Práce: - trhací - vrtací - ohňostroje - demoliční.

Zakázková výroba v oboru zámečnické práce. - ocelové konstrukce, jeřábové dráhy, opláštění hal a budov - oplocení a brány - schodiště - zábradlí - obklady - přístřešky - točitá schodiště - kovářské výrobky povrchová úprava: - zinkování - práškové lakování - nátěry - mokré lakování

Divize sport: - dovoz a prodej veslařských lodí Swift. Zásobování klíčových služeb a železářství: - polotovary klíčů, zámků, dvěřních kování. - zámky na kolo.

Aktivitou firmy je vlastní příprava a úprava preparátů dle specifických potřeb odběratele a distribuce do velkoobchodních a maloobchodních sítí v České a Slovenské republice.

Distribuce a prodej přírodních laků, lazur, olejů, vosků, barev a omítek na dřevěné, kovové a minerální povrchy.

Výstavba: - zařízení využívajících energie biomasy pro výrobu elektrické a tepelné energie: - kotle na dřevo, dřevěnou štěpku - kotle pro odpadní teplo - kotle na dřevěné odpady - automatické spalování štěpky Schmid - kotle SCHMID Výroba: - dřevené pelety - štěpka - kusové dříví.

Dodávka bioethanolu pro paliva. Výroba: - kvasný bezvodný líh - technický alkohol - přiboudlina - odstředěné lihovarské výpalky - lihovarské mláto - suché a zahuštěné lihovarské výpalky.

Prodej: - barvy, laky - lepicí tmely - hydroizolační materiály - lité podlahy AUSTIS.

Stavební a hutní materiál - export - import. Technologické dělící centrum: - hutní materiál - plechy černé válcované za tepla, za studena - plechy pozinkované, včetně svitku - profily - nosiče - betonářská ocel - kari sítě - sítě do betonu - trubky svařované a bezešvé - trubky pozinkované - spojovací materiál - ...

Pracovní ochranné pomůcky. - prodej barev - laky - potřeby pro malíře a natěrače - pracovní a ochranné pomůcky - drogistické zboží - zahrádkářské potřeby - maziva a oleje.

Prodej, distribuce: -speciální hutní výrobky, se zvláštním zaměřením na plechy, tyčedráty. -nerezové žáruvzdorné materiály - pro obzvlášťagresivní prostředí -kovové tkaniny -nerezové svitky, plechy -tažené dráty -nerezové kvarto plechy.

Výroba - umělý kámen Výroba - obklady - dlažby Výroba - ploty - schody Zahradní architektura

Prodej: -odvodňovací systémy, žlaby -drenáže, retence, vsaky.

Nákup, prodej -technicko-poradenská činnost v oblasti zahraničního obchodu.

Výroba, prodej - záclony - bytový textil Prodej - technické textilie

Plastové ploty. Lisovna plastů. Stavební činnost: - stavby rodinných ekologických domků na klíč - průmyslová výstavba - rekonstrukce objektů, výrobních hal apod. - sádrokartonové konstrukce - rekonstrukce a zateplení fasád, izolace - sanace proti vlhkosti - zednické práce - pozemní práce a výkopové práce - bourací práce ...

PRODEJ: - obkladové palubky - podlahové palubky - latě ( smrk, podkladové a podlahové ) - balkonové latě - garnyžové latě - lišty ( smrk, ukončovací, rohové, ... ) - hranolky - plotovky

Prodej měděných trubek pro plynárenské a chladírenské účely, pájek či tavidel.

Firma se zabývá: -Výkup barevných kovů včetně jejich slitin a rafinací: Fe, Cu, Al, Zn a jiné -Odvoz kovových odpadů vlastními dopravními prostředky. -Přistavení kontejnerů na kovové odpady. -Rozvoz sypkých materiálů (písek, štěrk, uhlí). -Nákup a prodej paliv, hnědého uhlí a palivového dřeva. -Pronájem kontejnerů na odpad.

Úspora nákladů na energie od 20-100% v závislosti na zjištěném stavu a možnostech již stojících objektů a nebo objektů ve výstavbě. Služby: -Projekt, diagnostika. -Zajištění financování. -Odstranění vad. -Demontáž nevyhovujících konstrukčních prvků. -Instalace izolací nebo dodatečné úpravy. -Instalace systémů řízeného větrání s rekuperací ...

Pilařská výroba a impregnace dřeva. Výroba dřevěných výrobků (kromě truhlářských a tesařských - nábytku a hraček)