AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Výroba: -formy -vložky do rámů -podhledová svítidla (výbojkové a halogenové) -plechové montury -rybářské kufříky (2-přihrádkové, 4-přihrádkové, bez přihrádek) -plastové nápisy na automobily (Škoda, Katalysator, Favorit, CZ, ...) -autodoplňky (fastklip-uvolnění samonavíjecích pásů, chrániče dveří s odrazkou) -plastové lžičky a ...

Prodej, servis: -malá zemědělská technika VARI sekačky, malotraktory, rotavátory -zemědělské stroje, traktory, kombajny, stroje na pícniny a půdu, nakladače, mulčovače, postřikovače, rosiče, rotační brány AGS, AGROSTROJ, PÖTTINGER, DEUTZ-FAHR, SAME. Prodej: -hutní materiál ocel, profily, trubky -zahrádkářské potřeby ...

FEMIDO Prodej: -hutní materiál: -profily, U, T, L -jekly -ocel pásová, kruhová, žebírková -sítě do betonu(kari) -trubky topenářské(i kolena), pozinkované, konstrukční -podlahové rošty(rohože)i pozinkované -schodišťové kovové stupně -pletiva -pozink, poplastované, lesní -vázací dráty, plotové kůlky -plechy ...

Výroba: -jednoúčelové stroje a manipulátory. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -měřící a regulační technika -průmyslové automaty -tepelná čerpadla -fotovoltaické systémy -střídače - měnič napětí -termické solární systémy -termostatické ventily. Služby: -energetické audity -poradenská činnost energie -projektová ...

Naší hlavní činností je totální i částečná rekonstrukce dřevostaveb z 60. - 80. let (okál, cetrisové domy, finské domy, chaty) Truhlářské práce: výroba a montáž kuchyňských linek včetně návrhů, výroba a montáž vestavěných skříní na míru, výroba a montáž schodů nebo jejich rekonstrukce, výroba nábytku z laminátů, dřeva atd..

Výroba, poradenství, obchod, prodej: -nové i regenerované práškové nátěrové hmoty -termosetická prášková nátěrová hmota na bázi epoxidových a polyesterových pryskyřic bez těžkých kovů a TGIC. Zatím jsou vyráběny ve třech základních provedeních: -epoxidy -epoxypolyestery (hybridy, mixy) -průmyslové polyestery -metalizované ...

Nábytek, dřevěné interiérové a venkovní dveře Nabízím služby zakázkového truhlářství. Na zakázku pro vás vyrobím venkovní i interiérové dřevěné dveře, schodiště a kuchyně i veškerý nábytek z dřevěných i umělých materiálů.

Firma vyrábí autochemii a vybavení pro autoservisy..

Výroba: -soustružnické díly -skříňové součásti do rozměru 500x300x200 mm -frézy pro dřevoobráběcí stroje -automatové dílce do průměru 40 -ND a přípravky pro kovoobráběcí stroje. Prodej: -frézy na dřevoobráběcí stroje.

Prodej: -přesné výpalky-černý plech 3-200 mm -plazmové výpalky 3-40 mm -tryskání Sídlo frimy: -Rokycany, Čelakovského 194.

Výroba: -vstřikované plastové díly pro automobilový průmysl.

Výroba, prodej: - teplo - systémy měření a regulace - autorizované měření emisí - servis kotlů a prodej kotlů.

Výroba, prodej: - nástrojové a rychlořezné ocele zařazené podle ČSN do třídy 19.

Dodávka hutních materiálů pro strojírenský průmysl.

Dovoz a distribuce: - barvy Beckers - silniční barvy - skelné tapety - štětce Anza - ubrousky a ubrusy z netkané textilie - svíčky, svícny.

Výroba umělého kamene Corralit, speciální materiál pro komfortní interiérové a exteriérové využití.

Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Výroba těžkých zámečnických prvků. Výroba výpalků (plazma, autogen. Výroba a oprava strojních dílů. Inženýrské služby ve výstavbě. Obchodní činost. Zámečnictví. Mezinárodní, vnitrostátní zasilatelství.

Prodej, velkoobchod: -barvy Beckers a Scala -laky -malířské pomůcky Anza -tapety ze skelných vláken Colortex -míchání barev. Malířské práce. Stříkané tmely Alltek. Servis pro hotely a restaurace.

Poradenská činnost v oblasti energetiky. Projektová činnost ve výstavbě.