AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Výroba, prodej: -krbové a palivové dřevo z dřevin -buk, dub, bříza, olše, javor, jasan, smrk a borovice -dřevo štípané, štípaná polena -dřevo je vhodné na topení, uzení a grilování.

Výroba, prodej: -pěstování dřevin pro biomasu -biomasa -štěpka.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -hutní materiál -nerezový materiál -plechy válcované za tepla, plechy kotlové, plechy speciální, žebrované, plechy s výstupy -plechy pozinkované, nerezové -profilovaná ocel -trubky různých druhů.

Břidlicový důl. Zpracování břidlice na obklady, dlažby, velkoformátové desky, stavební doplňky, střešní krytina, zahradní doplňky. Maloobchod, velkoobchod: - břidlice.

MALOOBCHOD, PRODEJ, DODÁVKA: - barvy - laky - ochranné pracovní pomůcky - drogistické zboží - úklidové prostředky - hygienické zařízení - dávkovače tekutého mýdla - zásobníky toaletního papíru - zásobníky papírových ručníků - doplňkové zařízení toalet - náplně - hygienické systémy

Výroba: - tlakové nádoby - výměníky tepla - plynové filtry pro chemický průmysl - plynové filtry pro petrochemický průmysl - dílenské výrobky horkovodních systémů - boilery - ocelové konstrukce - zámečnická výroba Projekce: - výměníky tepla - tlakové nádoby

Kovovýroba: -ozubená kola -broušení -obrábění -zámečnické práce. Sídlo společnosti: Doležalova 1057/22, Praha 9, 190 00 Tel./fax: 203 695 260

Prodej nátěrové hmoty: -barvy, barva na dřevo -laky -minerální omítkoviny -práškové hmoty -dekorační omítkoviny -zateplovací systémy -míchání interierových a fasádních barev a autolaků.

Velkoobchod: - hutní materiál především s ušlechtilou, nerezovou a nástrojovou ocelí - profilová ocel - kruhová, plochá a čtyřhranná - plechy válcované za tepla i studena - výkovky, cágle (sochory), bloky - trubky bezešvé i svařované - ohyby, oblouky, přechody, T kusy příruby Materiály jsou dodávány dle norem ČSN, DIN, ...

Svoz, výkup a zpracování papírového odpadu. Výroba ekologického topiva - brikety. provozovna: Přepeře 227 512 61 Přepeře

Zastoupení slovinských firem: - ACRONI - METAL - INEXA - ELEKTRODE. Metalurgie: - hutnictví - barevné kovy - slévárenství a suroviny. Svařování: - svařovací elektrody, dráty - masky a filtry. Strojírenské výrobky: - kotoučové pily - lité a kované válce. Silniční barvy: - Veronil - Veroplast. Plastické ...

Výroba, prodej: - rostliných extraktů extrakcí oxidem uhličitým pro potřeby potravinářského a kosmetického průmyslu - technologie superkritické extrakce oxidem uhličitým

Stavebniny, e-shop, provádění stavebních, bouracích, zemních a úklidových prací, autodoprava, likvidace odpadů.

Podlahářství. Prodej, pokládka, renovace veškerých podlah. Prodej laků, olejů, tmelů, lišt a veškerého příslušenství. Vše v naší vzorkové prodejně v Jablonci nad Nisou, Podhorská 41.

Prodej: - prodej zahradní a lesní mechanizace - výkup a těžba dřeva - palivové dřevo, - myslivecké potřeby, - lesnické služby, - zbraně a střelivo.

Výroba, prodej: - klíče - bezpečnostní kování.

Nabízíme : - pořez kulatiny - prodej veškerých druhů řeziva - tesařské práce - vazby - palety a truhlářské práce - výroba dřevostaveb včetně prvků pro montované stavby - výroba stavebně truhlářská a tesařská - sklenářské práce - výroba pilařská a impregnace dřeva - pěstování lesa a těžba dřeva - lešení - podlážky

Výroba: -písek mokrý a sušený sklářský -písek mokrý a sušený slévárenský -písek křemičitá moučka -písek technický a stavební -jíl. Sklopísek Střeleč a.s.: -těžba a úprava sklářských, slévárenských, technických a stavebních písků mokrou i suchou cestou, výrobce mletého křemene a jílů.

PRONÁJEM, PRODEJ: - stany - stanové haly VÝROBA: - plachty - nánosované PVC textilie Od roku 2007 je firma vlastníkem dvoupodlažního stanu ( jako jediná firma v ČR ).

Výroba: -svařované a vázané armokoše do monolitických konstrukcí -stavby průmyslové-sklady, haly -nová nebytová výstavba -stavební ocel Služby: -střih, ohyb, ukládka betonářské oceli a montáž kari sítí o průměru 6-32mm -výroba a montáž betonářské výztuže -železářské práce -stavebně zámečnické práce.

Plně automatická počítačem řízená betonárka. Výroba, prodej a rozvoz betonových: - směsí - písků - drtí. Zhotovení základů a desek k rodinným domům, zhotovení hrubých staveb rodinných domů. Zemní práce: Rypadlo/nakladač JCB 1CX a JCB 4CX - k dispozici lžíce 30, 45 a 60 cm - hodinová sazba: 500 Kč a 650, - Kč + DPH - doprava na ...

Truhlářství. Truhlářské práce. Zakázková výroba: - nábytek z lamina i masivu - kuchyňské linky - postele - zahradní nábytek - dřevěné schody, dveře, zárubně, pergoly.

Kanalizační litina-výroba: -poklopy na šachty -stupadla -rámy -mříže -lavičky. Lze odlévat sortiment ze šedé litiny ČSN 422410-20.

Obalovna. Výroba, prodej: -všechny druhy živičných obalovaných směsí.