AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Renesance – JUDr. Blažek byla založena v roce 1991. Od počátku své existence se zabývá oblastí mechanického zabezpečení bytů, domů i firem. .

Prodej, výroba: - nábytek český, polský. Prodej: - nábytkové kování.

Výkup: -kovový odpad -barevné kovy. Likvidace: -papír, plasty -kotelny, nádrže, technologie celků, kompletní likvidace. Autodoprava: -MAN s hydraulickou rukou PALFINGER -AVIA (2 vozy) -IVECO+hydraulická ruka PALFINGER -kontejnery (možnost přistavení). Prodej: -užitkové železo a materiál. Výkupna Kralovice Žatecká ...

Prodej, nakládka, doprava: -tříděné mostecké uhlí -kopaný chlumský písek -koks.

Výkup a prodej dřevěných palet z oběhu, výroba dřevěných palet, vedení účetnictví, internetový obchod

Truhlářské a stolařské práce. Výroba: - řezivo na zakázku. Dřevostavby. Pergoly. Sídlo firmy: - Slezská 201, Neplachovice.

-Dřevovýroba -Dodávky dřeva na topení -Výroba, montáž, oprava dřevěných plotů -Výroba zahradních doplňků

Prodej: -nerezové, ocelové, pozinkované, hliníkové, měděné a titan-zinkové plechy -nerezové tyče kruhové i ploché -nerezové jäkly -nerezové trubky -nerezové L-profily.

Výroba: -truhlářské řezivo. Služby: -pořez mobilní pásová pila. Výkup: -přesílená kulatina.

Velkoobchodní prodej hutního materiálu. Nabídka ocelových profilů, válcované a tažné oceli včetně bezešvých ocelových trubek i nerezové oceli.

Chemická výroba: - polyolefiny - VCM - PVC - styreny - polystyreny - elastomery - hnojiva - průmyslové chemikálie - technické plasty - technické pryže - lepidela - pryskřice - galvanochemie.

Společnost CHEMO-PHOS CZ, s.r.o. jako výhradní zastoupení rakouského výrobce Chemophos-Oberflächentechnik GmbH působí na českém a slovenském trhu od počátku roku 2000 a to především v oblasti povrchových úprav kovů a odlakování.Nabízíme takové chemické přípravky, které jsou uváděny na trh s určitým ohledem na životní a pracovní prostředí podle ...

Výroba, prodej: - kulatina - výřezy - stavební a truhlářské řezivo.

Výhradní obchodní zástupce skupiny Nylstar pro Českou repubilku..

Rozvod: - teplo - plyn. Výroba, opravy a montáž: - měřidla - vyhrazené tlakové zařízení - kotle - tlakové nádoby Zámečnictví.

Zakázková výroba plechových dílů na CNC strojích: - Trumatic 5000R 3x - Trumabend V50-V230 6x - Trumatic Laser 3030 2x. Práce: - stříhání plechu, lisování, děrování - vysekávání tvarových dílů - laserové řezání - ohraňování, svařování v ochranné atmosféře - bodování, navařování a lisování spojovacích materiálů - řezání závitů - ...

Prodej: - vázací prostředky - textilní vázací a upínací prostředky - řetězové vazáky - lana - lanové vazáky.

Dřevovýroba, výroba: - dřevěné násady Prodej: - zahradnické potřeby - zaradní nářadí - zednické nářadí

Nástrojárna. Výroba - nářadí - střižné nástroje a přípravky - součástky z plechu a pružin - výrobky na výstředníkovém lisu.

Výroba, prodej: - vázací prostředky.

Výroba: -vícebarevné samolepicí archové etikety do rozměru 1000x700 mm -vícebarevné samolepicí rolové etikety -eloxované a tištěné štítky AL, plech -polykarbonátové a plastové štítky a číselníky -lisovací a blokové nástroje, raznice -leptané a nerezové štítky -gravírované štítky.

Velkoobchod: - bavlněné hadry (barevné i bílé) - utěrky z papíru a netkaného textilu - Polyamid 6 (silon) - Teflon (flexon) - další polotovary z plastických hmot - POM - TEXTIT, SKLOTEXTIT - Polyethylen

Zajištění maloobchodního prodeje stavebníkům r. domků, řemeslníkům, soukromníkům. Smluvním partnerům nabízí další výhody. Sortiment tvoří: -zdící materiál -cement, vápno a jiné maltové směsi -betonové výrobky -hutní materiál -plastový kanalizační systém, HT odpadní systém -izolační a zateplovací materiál. Autodoprava: ...

Poruchová služba: -tel.: 840111125. Vodárny. Služby: - odvádění a čištění odpadních vod - provoz vodohospodářských zařízení - výroba a dodávka vody. Otevírací hodiny: - Po, St : 8:00-12:00, 13:00-17:00 - Út, Čt, Pá: 8:00-12:00, 13:00-15:00.