AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Konstrukce, výroba, prodej: - strojní zařízení - šachtová stupadla - kanalizační litiny -manipulační prostředky pro výrobce betonových rour a skruží. Fakturační adresa KASI spol. s r.o. Masarykovo nám. 1544 Pardubice 530 02

Provádění CNC obrábění kovových i nekovových dílů, 3D obrábění, výrobu přesných kovových součástek, zajištění tepelných a povrchových úprav. Možná kusová a malosériová výroba. Frézování, soustružení, broušení.

Dodávka: - hutní materiál: - profilová ocel - potrubní díly - barevné kovy - plechy a výpalky - protipožární dveře - přenosné hasící přístroje.

Výhradní zastoupení firmy Akzo Nobel Coatings – Divisione Wood. Prodej nátěrových hmot ICLA pro profesionální povrchovou úpravu dřevěných výrobků. Mořidla, polyuretanové laky a emaily. Vodou ředitelné laky a emaily určené do interiérů a exteriérů.

Prodej: - brikety - pelety - palivové dřevo. Dodávky a kompletní servis v oblasti vytápění biopalivy.

Velkoobchod, prodej: - jednostranné lepící pásky - oboustranné lepící pásky - tvarové pásky a výseky

Výroba, prodej: - dřevěné pelety. Projekce, realizace, kompletní servis: - vytápění biopalivy.

Těžba a zpracování drceného kameniva. Dodávky kalibrované drtě.

Výroba: -podzemní hydranty -nadzemní hydranty -plovákové spínače, detekční sondy, jednotky a relé pro regulaci hladin. Služby: -slévárenské práce -lití barevných kovů.

Maloobchod, prodej: -hutní materiál -trubky -dráty do beton -kari sítě -plechy válcované za tepla i za studena, pozinkované i obyčejné. Služby: -vlnění plechů i z dovezeného materiálu -přesné dělení materiálu na pile BOMAR STG 230G.

Velkoobchod, prodej: -hliníkové profily -velkoplošné materiály -profily pro nábytkový průmysl -ABS, PVC, PP -kuličkové výsuvy -kolečkové výsuvy -úchytky. Maloobchod, prodej: -narážecí hrany k nábytku -nábytkové kování, úchyty.

Prodej a rozvoz palivového dřeva za nejnižší ceny. Připravíme vám dřevo dle vašeho výběru, délky, štípané. Doprava zdarma!

Prodej: -profesionální čistící, mycí a dezinfekční přípravky. Provozovna: Belgická 300 466 05 Jablonec n.N.

Truhlářství a pilařská výroba

Dodávka montáž: - pokrývání střech - výroba klíčů - zahradní krby. Prodej: - klempířské prvky - spojoací materiál - plechy.

Zemní práce. Autodoprava vnitrostátní. Stavební činnost: - prodej štěrku a kameniva - kontejnerová doprava.

Prodej: - brusné kotouče - diamantová řezná technika - brusné papíry - průmyslové vysavače - tlakové myčky - úklidové vozíky, kbelíky, mopy - hotelové vozíky - vysokotlaké mycí stroje - parní čističky - elektrické nářadí, stroje, nástroje pro truhláře - motorové a elektrické pily - brusné papíry - nástroje, ...

Prodej: - palubky - podlahovky - plotovky - brikety.

Prodej, montáž, dodávka: - plastová okna z profilů VEKA s bezpečnostním kováním Roto NT a thermosklem U 1, 0 KWm2 - kompletní služby spojené s montáží a prodejem - zaměření - vypočítání nákladů na kompletní zakázku - dovoz a následně odborné vyměnění za staré (původní) - akční slevy - kompletní sortiment doplňků včetně montáží ...

Velkoobchod, maloobchod: -brusiva -laky -separační folie.

Výroba, prodej: -magnetické upínače pro frézování, soustružení, broušení -břemenové magnety.

Bioplynová stanice: -moderní ekologické zařízení, dodávka 1, 02 MW elektrické energie a 900 kW tepelné energie.

Výroba, dodávka: - teplo. Kotelna K1 a K2. Služby: - údržba cest a silnic - sekání trávy - zemní práce.

Zemědělství, prodej: - pěstování obilí a jiných kulturních plodin. Výroba: - pilařská a impregnace dřeva - dřevěné obaly včetně palet - zboží z plastů - ostatní velkoobchod.