AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Nabídka kompletních zemních prací, demolicí, odvozu suti a odpadu.

Velkoobchod: - drogerie - kosmetika - průmyslová chemie Velkoobjemové balení. Sklad: Proseč nad Nisou tel.: 777 298 169

Výroba a prodej křemičitých písků pro sportovní stavby, tryskání, bazénové filtrace, stavební chemie atd

Autodoprava. Nákup, prodej: -peletky -dřevěné brikety -štěpky, kůra, piliny.

Prodej, e-shop: - polymerové modelovací hmoty Sculpey, Fimo a Cernit.

Prodej paliv -černé a hnědé uhlí, brikety, koks, dříví balené, dřevěné brikety, písku a autodoprava. Provozovny: Vimperk tel. 606246245 Volary tel. 607844315

Pilařská výroba: -řezivo -borovicové, smrkové, bukové.

Velkoobchod, prodej: -akumulační kamna -elektroinstalační materiál. Distribuce, prodej: -LPG -propan-butan -technické plyny.

Lesnictví: - ochrana lesů - výroba truhlářského řeziva, stavební řezivo - péče o lesní porosty - rizikové kácení.

Zabýváme se nákupem a prodejem hutních výrobků na bázi velkoobchodu. Nabízíme betonářskou ocel, plech a jekl.

Poradenství, renovace, kompletní dodávky, odborná montáž, instalace příslušenství po celé ČR: -plovoucí podlahy (laminátové, korkové, dřevěné i masivní) -sportovní podlahy -parkety, vlysy -barvy, laky, tmely, stěrky, lišty -sál, tělocvična Zastoupení výrobců podlah: -laminátové-ALLOC, FIBOLOC, PARADOR, PROFLOOR, PERGO, QUICK ...

Pneuservis. Prodej, montáž pneumatik: - přezouvání, vyvažování - pro nákladní, osobní automobily - traktory, dodávky, speciální, zemědělské stroje - protektory - protektorace - opravy průrazů. Prodej a výměna olejů. Čerpací stanice. Prodej. - PHM, Natural, special, nafta, oleje. Zemědělská výroba. Živočišná výroba: - ...

Velkoobchod, plnění, pronájem, prodej: - tlakové lahve CO2 - sifonové bombičky - plnění na počkání - výčepy, sváření, hasící přístroje.

Služby: -stavební práce -stavby na klíč -ochrana dřevěných konstrukcí -inženýrská, projekční, konzultační, poradenská činnost ve stavebnictví. Výroba, dodávka: -okna, dveře.

Výroba a prodej extrudovaných a litých plastových desek z polymerů PS, SAN, PMMA, HIPS, PETG, PC a SPC (dutinky).

Dodávka, montáž, servis: -dojírny a dojírenské zařízení -stavby pro skot a prasata, kejdy a hnůj -oprava kontajnerů pro komunální odpad. Výroba: -kovovýroba. Prodej: -technické plyny Linde Gas a.s.

Velkoobchod, prodej: -fasádní a malířské barvy -barvy a ochranné nátěry na dřevo -autolaky -bezplatný pronájem míchacího zařízení pro lakovny.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - barvy - laky - práškové nátěrové hmoty. Značky: Interpon, Resicoat.

Velkoobchod a maloobchod: -nafta -benzín -oleje -hnojiva. Čerpací stanice pohonných hmot. Doprava nákladní: -mezinárodní -vnitrostátní -kamionová. Zemní práce.

Prodej: - paliva -uhlí, koks -stavební materiál - písky, drtě, štěrky.

Výroba farmaceutických substancí: - základní látky pro výrobu léčiv - léčiva - vaty - obvazové prostředky pro zdravotnické účely. Velkoobchod: - farmaceutické výrobky - zdravotnické přístroje - ortopedické potřeby.

Specializovaná prodejna, servis: -profesionální nářadí a příslušenství MAKITA a DOLMAR PŮJČOVNA NÁŘADÍ A STAVEBNÍ MECHANIZACE: -sbíjecí kadiva (BOSCH, HILTI, MAKITA) -vrtací kladiva (BOSCH, METABO) -vrtačky (pneu příklep-up.SDS) -sbíjecí kladivo pneu+el.kompresor -vrtací kladivo pneu+el.kompresor -rozbrušovací brusky ...

Prodej: -sazenice lesních a okrasných dřevin -výrobky ze slámy a ozdobného chvoje. Služby: -pilařská výroba -práce v lesnictví.