AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Práce: - kovářské - zámečnické. Výroba pilařská a impregnace dřeva. Obchodní činnost.

Zpracování kamene: -mramor -žula -umělý kámen. Zakázková výroba, hotové produkty: -náhrobní kameny -pomníky -krby -schody -parapety -kuchyňské desky -koupelnové desky -stolky -dlažba, obklad -ostatní výrobky z kamene. Poradenství v oblasti zpracování kamene. Zaměření, návrhy, cenové kalkulace. Služby provozujeme v ...

Výroba: -inkousty-pro tryskové tiskárny včetně plnění již použitých CARTRIDGE (CANON, HP, EPSON) -razítkové a speciální barvy -tonery a renovace. Prodej: -barviva -spotřební materiál pro tisk.

Výroba, prodej - betonové ploty - kovové ploty - branky a brány - pletivo

Regranulace termoplastů. Prodej: - regranuláty - drtě - barevné koncentráty - různé druhy aditiv Výkup průmyslových plastových odpadů.

Výroba, prodej chemikálií a tiskových potřeb. Hořlaviny, kyseliny, louhy, šelaky, průmyslová sůl, tabletovaná sůl, posypová sůl, chlornan sodný, isopropylalkohol, bazénová chemie, čističe ofsetových gum a barevníkových válců pro polygrafii.

Zpracování: -kovy, plasty. Výroba: -formy, nástroje pro slévárny -modelová zařízení. Zajišťujeme: -komplexní konstrukční, technologická podpora výrobních záměrů pro strojírenské firmy poptávající odlitky. Realizace modelových materiálů a speciálních odlitků: -odlitky (specializace - odlitky pro vodní elektrárny) -modely a ...

Nabídka služeb v oblasti exportu a importu.

Kamenictví: - prodej kamene - kamenické práce.

Dřevovýroba: -tlaková impregnace -palisády -kůly -prkna, trámy -hřiště, truhlíky, ploty -dřevitý odpad.

Obchod pro kutily a truhláře. Prodej: - truhlářské potřeby - nábytkové kování - stavební kování - bytové doplňky - nástroje - železářský sortiment - plošný materiál - dveře - lepidla, chemie.

Energetické Centrum je společnost působící v oblasti energetiky, a to především v oblastech: - dodávka energií (elektřina, plyn) - poradenství v oblasti elektroenergetiky. Přestože jde o ryze technický obor, snažíme se k němu přistoupit tak, abychom tuto problematiku přiblížili široké veřejnosti i bez hlubších technických znalostí a ...

Kamenolom. Těžba, prodej: -lomový kámen - netříděný, stavební, soklový -štěrky a drtě.

Distribuce vysoce čistých vzácných plynů, jejich směsí.

Pila. Těžba, sušení, přibližování: -dřevo, kulatina. Prodej: -palivové štípané dřevo. Výškové práce. Štěpkování, prodej štěpky. Stolařství, výroba: - nábytek - dveře - zahradní dřevěné stavby. Prodej, bazar: - použitá technika.

Vývoj, výroba, prodej: -tavná lepidla pro nábytkářský, kartonážní, polygrafický, automobilový průmysl.

Velkoobchod, maloobchod: -barvy, laky -nátěrové hmoty -technické kapaliny -speciální barvy -práškové barvy.

Distribuce, velkoobchod, prodej, montáž: -materiál k výrobě sítí proti hmyzu do oken a dveří -síta pevná, posuvná i rolovací -stínící technika -široký sortiment kvalitních sítí ze skelných vláken, hliníková síť, petscreen -rolovací sítě okenní i dveřní -pevné sítě, otvírací sítě -hliníkové profily -upínací komponenty ...

Zemní práce. Prodej stavebního materiálu. Dodávka: - uhlí, - palivové dřevo.

Výroba: - obuvnické potřeby pro kožedělný a galanterní průmysl na povrchové úpravy usní kůže na hotovém výrobku: - obuvnické barvy, laky, krémy, leštidla, - zapravovací pasty, impregnační prostředky, finiše, poliše, pasty, vosky, lepidla - krémy na obuv, vojenské krémy - přípravky na ošetření kožených sedacích souprav a kabátů - ...

Velkoobchodní prodej drogistického zboží a barev.

Maloobchod, prodej: - autolaky, laky (autobarvy) DEBEER, ACRYL, METALIZA, POLYURETAN - míchání barev - autolakýrnické potřeby, tmely - tužidla, ředidla - autoskla (autoskel) - ochranné nátěry na karoserie - UBS materiál pro nástřiky spodků vozů - střešní okna (včetně montáže) - opravy laků.