AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Výroba kovových výrobků: -polotovarů z výkovků -polotovarů z odlitků -vlastního návrhu a zpracování optimální technologie včetně 3D vizualizace -obrábění na CNC strojích -dodání kompletně opracovaných dílů dle požadavků zákazníka. kancelář: Uniforge spol. s r.o. Národní 539 407 47 Varnsdorf

Zakázková výroba z nerezové oceli: -grilovací vidlice a koše -venkovní a vnitřní zábradlí -bary a interiery -nosné a ozdobné konstrukce z nerezu a hliníku -úpravy povrchů -rolovací vrta -vjezdové brány -hliníkové konstrukce.

Maloobchod, prodej: -tapety -pomůcky pro kutily -potřeby pro modeláře

Zpracování dřeva, prodej: - řeziva - komplexní lesnická činnost - hospodářské a projektové práce - těžba dřeva, úklid a zalesnění

Předmětem činnosti jsou : - pokládka podlahových krytin - výroba nábytku - obchodní a zpotředkovatelská činnost - správa majetku města Letohrad - výroba a rozvod tepla - podlahové krytiny a dekorativní pokládka

Kovovýroba. Výrobky: -díly spojek -hřídelové a nábojové upínky -okrajovací nástroje pro tlakově lité odlitky ze slitiny hliníku.

Lesní práce a rizikové kácení. Výroba a prodej řeziva, palivového dřeva.

Výroba nekonečných brusných pásů. Prodej brusiva, nářadí a svařovacího materiálu. Výhradní zastoupení firem: -EKAMANT -KEMPER -LOSER. Obchodní zastoupení fierm: -TYROLIT -PFERD -VSM -SIA -HERMES -CARBORUNDUM. Velkoobchod brusivo.

Velkoobchod, dodávka: - křemičitý písek - barevný písek - filtrační písek - barvený vápenec. Pobočky: - Dobříč 3 - Suvorovova 1214/108, Nový Jičín.

Projekce: - elektro. Výroba: - elektrorozvaděče. Elektroinstalace a kontrolní měření.

Klempířské a pokrývačské práce, montáže střešních oken, okna, oken, půdní vestavby a dřevěné stavby na klíč. Montáž všech druhů střešních oken: Velux, Kubeso, Roto, Langer. Postavení dřevěné stavby nebo zhotovení půdní vestavby na klíč. Práce na střeše.

Výroba, prodej: -štípaný smrkový šindel -ručně dlabané dřevěné okapy ze smrkové kulatiny -palivové dřevo.

Truhlářství a prodej řeziva. Zakázkové a umělecké truhlářství s rodinnou tradicí. Vlastní výroba a prodej stavebního a truhlářského řeziva utváří celek, který zajistí kompletní truhlářské práce na zakázku. Příprava dřeva z vlastních zdrojů na vlastní pile, výroba luxusního dřevěného nábytku, opravy a rekonstrukce dřevěných chalup nebo roubenek, ...

Lisovna plastů. Práce: -lisování plastů a pryže: -vstřikování do forem.

Truhlářství, stolařství. Zakázková výroba: - nábytek - postele - vybavení pokoje - kuchyně - zahradní altány a pergoly - vchodové a interiérové dveře - okna. Použitý materiál: - masiv, lamino, dýha, MDF. Práce: - truhlářské - stolařské - stavebně truhlářské.

Zabývám se vypracováním průkazů energetické náročnosti budov. Jsem energetický specialista a člen asociace energetických auditorů. Nabízím vyhotovení průkazu energetické náročnosti vašeho domu. Energetický průkaz vám zhotovím do jednoho až dvou týdnů.

Obchodní zastoupení firmy HABASIT. Prodej, montáž, opravy: -řemeny a pásy POLYCORD, HABICORD, HABIPUR, HABASIT LINK -provádíme svařování, lepení pásů řemenů.

Výroba, prodej: - výrobky z masivního dřeva - stavební řezivo - OSB-Durelis - hoblované profily - palubky, podlahovky - obalové dřevěné materiály, palety - ekobrikety.

Slévárna: -slitin hliníku. Kovovýroba.

Maloobchod, prodej, e-shop: - elektrické nářadí - mikronářadí - brusiva - organizéry, boxy - nástroje - postřikovače - ruční nářadí - upínací nářadí.

Velkoobchod s drogerií Tepelná lepidla Technické plasty

Poradenství: - energetika. Energetické audity. Analýza elektrických rozvodů.

Výroba, prodej, montáž: -plastová okna, dveře -rolovací vrata -sítě proti hmyzu -parapety vnitřní, venkovní -žaluzie Stavební firma: -stavební, zednické práce, zateplování budov -přestavby, modernizace bytů a objektů -rodinné domy dle dodaných projektů -výstavba nových domů a domků -náhradní plnění Lisovna plastů - ...