AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Tesařství. Pořez vlastní kulatiny na katru - dle přání zákazníka - Prodej tesařského stavebního materiálu - hranole, latě, prkna -různých velikostí - Zpracování cenové nabídky - Kompletní dodávka stavebního materiálu včetně montáže - Krovy RD, rekonstrukce, pergoly, kolny, altány atd. - po dohodě jsme schopni zajistit klempířské a ...

Komunální služby. Správa, údržba, oprava: - vodovodní a kanalizační sítě, vodovod, kanalizace - místní komunikace - veřejná zeleň - bytový fond a majetek obce - sběrný dvůr.

Velkoobchod: -hutní materiál -veškeré plechy-pozink, měď-CU, titanzinek, LINDAB, svitky, trapéz-VIKAM, okapový systém -veškeré klempířské výrobky -střešní folie P.K.TECHNICKÉ TEXTILIE -střešní okna VELUX, FAKRO, FENESTRA, ROTO -střešní krytiny BRAMAC, CEMBRIT, BETONPRES, TONDACH, RUUKY, LINDAB, SATJAM. Práce: -kompletní ...

Pila a střechy František Zubr – pila nabízí dřevo práce a dřevo prodej a v nabídce najdete lišty, palubky, plotovky, prkna, trámy, hranoly, latě, stavební řezivo, truhlářské řezivo a další. Střechy Zubr pro Vás zajistí kompletní střešní práce.

Uhelné sklady. Prodej paliv, paliva: -uhlí -koks.

Výroba: - formy - vstřikovací plasty. Konstrukce, technologická příprava. Vstřikování termoplastů. Technické poradenství. Potisk tampoprintem. Kompletace výlisků. Zkoušení forem.

Prodej materiálů pro autoservisy: - autokosmetika - brusivo - lakýrnické potřeby.

Pila Zpracování dřeva. Stavební dřevo, řezivo.

Kovovýroba. Práce: - zámečnictví, zámečnické, zámečník - strojní obrábění - oplocení - stavební zámečnictví - vrata - ocelové konstrukce - zábradlí - řezání pásovou pilou.

Výroba: -truhlářské práce -vestavěné skříně -kuchyně -schody -dveře -nábytek.

Hrubá kamenická výroba: -dlažební kostky -haklíky -obrubníky -lomový kámen.

Výroba, nákup, zpracování, prodej, velkoobchod, maloobchod: - hnojiva - základní spotřebitelská a drogistická chemie - prostředky pro ochranu dřeva proti červotoči - odrezovač antikorozní ochrana povrchů Kontrukce, výroba včetně montáže, servis: - hliníková okna, dveře - dřevěná okna, dveře - plastová okna, dveře - obklady ...

Palivové dřevo. Frézování pařezů. Těžební činnost. Rizikové kácení. Údržba zeleně. Komunální práce.

Pískovna - prodej písku, kačírku, kameniva - nakládka, vykládka

Výroba, prodej: -laminátové podlahy -dřevěné podlahy -dýhované podlahy -přírodní linoleum a korek -obkladové panely -dveře -garnýže, nástěnné tapety -podkladový materiál, lišty -přechodové lišty a schodové profily -dřevěné brikety -zahradní nábytek -terasová prkna a dřevěná dlažba -přírodní kámen -dlažby a obklady ...

Výroba: -kovové profily pro montáž sádrokartonu a realizaci suchých staveb -revozní vstupy do stěn i podhledů z pozinkovaného plechu.

Slévárna: - odlitky z hliníkových a bronzových slitin odlévaných do pískových forem a do kokil - elektrorozvodné skříně UR4 a UR6 vyrobené z hliníkových slitin - zavařovací hlavy odlévané do pískových forem. Přijmeme: - šikovné slévače pro ruční formování.

Zabýváme se zpracováním přírodního kamene. Firmu AG kámen s.r.o. působí na českém trhu již od roku 1995.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -hutní materiál -ocelové tyče -uzavřené profily JÄKL/JEKL -plechy černé, pozinkované, měděné -trubky bezešvé, svařované -ocel betonářská -svařované sítě KARI -svodnice na lesní a polní cesty -klempířské výrobky vlastní výroby.

Služby: -dřevovýroba -hoblovna -truhlárna -sušárna dřeva. Výroba, prodej: -zahradní domky -zahradní nábytek -obkladové a podlahové palubky -podlahová prkna -dřevěné ekologické brikety -dřevěné obaly -dřevěné palety.

Železářství Mistr Železářství: - nářadí, nástroje - kování, zámky - zahrad. material, sekačky el. i benzínové - spojovací material, kotvící technika - hutní druhovýrobky - elektromaterial - instalační material - kamna + příslušenství - žebříky, AL schůdky - domácí potřeby

Pila: -zpracováním dřevní suroviny -pořez kulatiny