AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Šití, zakázková výroba: -pracovní oděvy a obuv, galanterie -pracovní obuv -OPP -zástěry pracovní -oděvy pro volný čas -ochrana hlavy, sluchu a dýchadel -protipořezové oblečení -autoplachty.

Obchodně informační středisko.. ZMĚNA UMÍSTĚNÍ ZÁKAZNICKÉHO CENTRA JUNGMANNOVA 31, PRAHA 1 Od 17. 7. 2023 je dočasně přemístěno z ul. Jungmannova do ul. Národní 38 (1. patro, 2 min chůze, viz mapka). Praha 1 Otevírací doba pro přepážky a pokladnu: PO 8:30-18:00 ÚT 8:30-16:00 ST 8:30-18:00 ČT ...

Pražská plynárenská a.s. je jedním z dominantních dodavatelů energie v České republice. Specializuje se na dodávky plynu, elektřiny a komplexních energetických řešení. Co je výjimečné, firma nabízí dodávky plynu až o 44% pod vládním stropem, což je významná konkurenční výhoda. Toto umožňuje zákazníkům ušetřit značné náklady na energie. Firma je ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -fasádní silikonové, silikátové, akrylátové, disperzní nátěrové hmoty-barvy -interiérové silikonové, silikátové, akrylátové, disperzní nátěrové hmoty-barvy -míchání barev. Firma MISTRAL PLUS s.r.o. se převážně specializuje na prodej a míchání nátěrových hmot ve stavebnictví značky VIP ITALY, na jejichž ...

Online obchod: -obklady keramické, fasádní, dlažby tuzemské RAKO -plastové a kovové profily DURAL pro dlažby, obklady, podlahy a koberce -lepící, spárovací hmoty -tmely silikonové a akrylové -PU pěny -fasádní a interiérové barvy TOLLENS, míchací zařízení pro více než 3000 odstínů na počkání, akrylát, silikát, syntetika ...

CNC výroba přesných kovových dílů i plastových dílů. Vývoj a tvorba 3D modelů a výkresové dokumentace. Výroba, montáž sestav a celků. Obrábění hliníkových slitin, konstrukčních ocelí, nerezových ocelí, barevných kovů a plastů. V rámci výroby zajišťujeme i montáž sestav a celků jakéhokoliv charakteru.

Velkoobchodní, maloobchodní prodej: -profi stavební chemie, technické poradenství -materiály na: -vysoušení: vlhké zdivo -hydroizolace: vlhké podklady -opravy: podlahy a schody -speciální tmely a lepidla -diamantové řezné nástroje -univerzální vrtáky a nářadí.

Průmyslová energetika. Výroba, dodávka, prodej, montáž: - průmyslové kotle na dřevo - systémy skladování paliva (sila) s automatickým vybíráním - energie z obnovitelných zdrojů - odlučovače popílku.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - pásové pily na kov, pilové pásy na kov a dřevo - technické plyny - oleje, maziva - autobaterie a nabíječky - vázací a manipulační technika.

ColorCar, a.s. je výhradní distributor opravárenských autolaků značky Cromax, dříve DuPont Refinish v České republice.

Velkoobchod, prodej: - nerezový hutní materiál - plechy válcované za tepla i za studena - trubky bezešvé, svařované, silnostěnné - profily - tyčová ocel - svařovací materiál - spojovací materiály.

Velkoobchodní prodej: - hutní materiál - plechy - tabule, svitky - trubky - svařované, bezešvé - kruhové tyče - profily válcovanné za tepla - tenkostěnné profily otevřené, uzavřené.

Komplexní dodávka a montáž: - výstavba, rekonstrukce a opravy rozvodných energetických zařízení - technologická montáž (distribuční rozvodny vysokého napětí a velmi vysokého napětí, distribuční trafostanice). Speciální autodoprava. Kompletace kioskových trafostanic. Opravy a likvidace: - distribuční transformátory.

Výroba, prodej: -dvousložkové polyesterové tmely: -pro opravy karoserií -průmyslové tmelení -speciální: -tmelení dřeva, sklolaminátu, lehkých kovů -plniče akrylátové polyuretanové -transparetní akrylátové laky -ochranné nástřiky karoserií -spotřební materiál pro karosářské a jiné práce: -maskovací pásky ...

Výroba, prodej: - dřevěné bedny - atypické palety - palety dřevěné prosté - dřevěné palety EUR (europalety) - hranoly - podlážky, podložky, víka. - pergoly - nábytek z palet Sušení a ošetření řeziva Výkup a prodej: - palety EUR použité.

Uhelná paliva B+B Prodej: -bílinské hnědé uhlí -uhlí -brikety -palivo -písek -štěrk, sypké materiály.

Autodoprava - nákladní vnitrostátní - do 5t Výroba - dřevěné výrobky Tesařské práce Klempířské práce Střešní krytiny - pokrývačské práce

První moravská plynární s.r.o. se zaměřuje na dodávku zemního plynu, elektřiny a s tím související poradenství.

Firma PHARMIX, s.r.o. je jedním z předních výrobců nerezových strojů a zařízení pro farmaceutický, potravinářský a chemický průmysl. Zajišťujeme také dodávky technologických linek, míchacích nádrží, homogenizátorů, prosévacích strojů, dopravníků, sušáren, tlakových nádob a přepravních kontejnerů. Naše produkty směřují do zemí Evropy, USA, Kanady, ...

Prodej. Odmašťovadla: -vodou ředitelná- vysoce koncentr. odmašťovač, šetrný odmašťovač, koncentrát na mytí automobilů -organická rozpouštědla - účinný rychleschnoucí čistič, rychlý čistič na kovy, -odstraňovač vodního kamene, autošampon s voskem. Maziva: -ve spreji - suchý teflon, na ozubená kola, přilnavé mazivo, bílý lithiový tuk, ...

Benzínová čerpací stanice. Prodej: -pohonné hmoty, PHM.

Prodáváme stavební řezivo, dřevo, hranoly, prkna, fošny, latě, vazby, krovy, palubky, lišty, překližky, spárovky, barvy, OSB, GSB, DTD desky, palivové dříví, zahradní nábytek, zahradní terasy Bangkirai, plotovky a další. Zajišťujeme impregnaci dřeva. Sídlo: -Jaromírova 80/51, - Prah 2 Nusle, 128 00.