AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Nákladní doprava: -tuzemská a zahraniční -kamionová -rozvoz PHM v cisternách -provozování 3 čerpacích stanic.

Pila: - pořez dřeva, dřevo, kulatiny na pásové pile. Výroba, dodávka, prodej: - stavební a stolařské řezivo.

Manapo - prodej Prodej malířských a natěračských potřeb.

Železářství. Prodej ručního nařádí.

Výroba: -žáruvzdorné výstelky ze sibralové rohože. Opravy vyzdívek kotlů.

Výroba, velkoobchod: -PVC regranuláty -gumová moučka -gumové drti, pryžová drť, gumových pryžových drtí: -EPDM, SBR, MIX -plastová drť, plastové drtě, plastových drtí: -PVC, PE, PP, PS, ABS .

Centrum pro energetickou certifikaci budov. Služby: - energetické audity - odborné a znalecké posudky v oblasti energetiky a tepelné techniky - zpracování dokumentace pro dotační programy. Energetické poradenství.

Výroba plastových karet a vizitek. Vytvoříme je pro vás na míru, v profesionální kvalitě a příznivých cenách PLASTOVÉ KARTY - Slevové - Věrnostní - Pojištěnecké - Reklamní - VIP karty - Průkazy, vizitky - Personifikace - Stroje - Spotřební materiál - Digitální tisk plastových karet (SPDI)

Výroba a rozvod elektrické energie.

Výroba: -kovové konstrukce -výrobky z nerezových plechů. -lehké ocelové konstrukce -kouřovody -komínové stříšky -redukce potrubí -potravinářský nábytek -pomůcky pro včelaře -ocelová vrata -posuvné brány -zábradlí, žebříky, regály, ocelové schody.

Dodávka, velkoobchod: - přírodní kámen - mramor, žula, pískovec, břidlice - kamenné zahradní doplňky - lavičky, pomníky, sochy, květináče, fontánky.

Autoopravna všech značek Montáž alternativního pohonu motorových vozidel na PROPAN-BUTAN-označení LPG. Čerpací stanice na PROPAN-BUTAN. Myčka automobilů. Diagnostika elektroniky vozidel. Emise: -benzin -LPG.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -nářadí -elektrické ruční nářadí -AKU nářadí -kleště, kladiva, palice -dílenské skříňky -gola sady -nástroje -dílenské potřeby -technické plyny. Zakázkové truhlářství: -okna -dveře -schody -interiéry.

Prodej: -geotextilie -ekotextilie -fólie -protierozní ochrany -zahradní dekorace -sortiment pro stavbu, dům a zahradu. Velkoobchod: - stavební materiál.

Strategickým cílem energetické Skupiny ČEZ je stát se lídrem na trzích s elektřinou střední a jihovýchodní Evropy. Kromě výroby a prodeje elektřiny patří k jejím aktivitám i oblast telekomunikací, informatiky, jaderného výzkumu, projektování, výstavby a údržby energetických zařízení, těžby surovin nebo pracování vedlejších energetických produktů. ...

Internetový prodej: -oleje, maziva -autochemie -nářadí dílenských a mechanizačních prostředků.

Prodej, výroba: -palivové dřevo -rozvoz v oblastech Brno, Kuřim, Adamov, Šlapanice, Rajhrad, Vyškov, Slavkov u Brna, Bučovice, Rosice.

Velkoobchod, distribuce, prodej: - ocelové trubky - potrubní systémy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -barvy, laky, lazury -autolaky -fasádní barvy -průmyslové barvy -lazury pro eurovýrobu -stavební chemie -tmely -míchání barev a autolaků.

Těžba zpracování výroba prodej: - kamenivo drcené - dlažba kamenná - žulové kostky bloky kvádry - žulové silniční krajníky - kámen žula kamenivo - žulové surové bloky. Výroba: - mobilní drtící a třídící zařízení pro úpravu kameniva a recyklovaného stavebního odpadu - stroje pro technickou úpravu kamene.

Výroba, dodávka, rozvod tepla, teplé vody. Teplárna. Pronájem: - nebytové prostory.

Pila: - řezání, zpracování dřeva - katr, pořez kulatiny Práce: - pilařské - truhlářské Výroba, dřevovýroba, prodej: - palety - víka na palety - dřevěné bedny - stavební řezivo - fošny, prkna, desky, trámy, hranoly - latě, lišty - palivové dříví: - smrk -dub. Nákup, výkup: - kulatiny i na stojato - ...

Výroba: -plsti -vpichované plsti -technické textilie -tkané a vpichované plstěnce -síta -technická sukna -geotextilie -klasické vlněné plsti -filtrační materiály -polypropylenové, POP střiže.