AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Dovoz a prodej sibiřského modřínu. Sibiřský modřín, polotovary a řezivo Výroba ekologický dřevěných briket a pelet. Brikety BRIPELL Pelety BRIPELL

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -technické materiály: -textilie technické -textilie bytové -textil čalounický -provazy, lana, motouzy -hadice, fólie a plachty -řetězy, řetízky a ocelová lanka -vruty, šrouby, matice, podložky -čistící a mycí hadry -plsť, filc -technické plasty a pryže: -technické plasty a pryže ...

Prodej, distribuce: -pohonné hmoty -čerpací stanice. Přeprava, skladování a prodej pohonných hmot -poskytování přepravních, skladovacích a poradenských služeb v oblasti pohonných hmot -distribuce produktu AdBlue.

Výroba především zakázková: -folie LDPE, HDPE včetně čtyřbarevného tisku -pytle a sáčky LDPE, HDPE včetně tisku čtyř barev -individuální potisky flexotiskem PP, PET, PAP -LDPE regranulát, recyklace odpadu.

Výroba: -originální lampy, svítidla.

Sériové soustružení na CNC soustruhu masivních tvarů z různých dřevin pro stavebnictví - jako zábradlí schodišťového typu, tak i balkónové. Nebo v nábytkářském průmyslu- nohy stolové, židlové, skříňové a balustrády, lampy a mnoho jiných soustružených prvků. U nás je dále možné navrhnout i vlastní tvary na našem PC(po zaslání výkresu), které ...

Velkoobchod a maloobchod: - uhlí - štěrky, písky a tříděné lomové kamenivo Doprava uhlí a sypkých stavebních materiálů. Provoz samoobslužné čerpací stanice.

Kamenictví. Zpracování a prodej: -deskovina i výrobky z přírodního kamene. Zhotovení: -pomníky, nápisy -obklady podezdívek -okenní parapety -kuchyňské a koupelnové desky -stolky -schody a obklady schodů a krbů. Prodej: -hrobové doplňky-vázy, lampy, schránky na urny, křížky a ostatní motivy z bronzu -brusivo a ...

Firma se zabývá tlakovým litím slitiny zinku, na výrobky pro nábytkové kování, výrobky pro automobilový průmysl a dalším opracováním odlitků.

Prodej, e-shop: -hutní materiál -sádrokartony -zateplení -izolace -zdící materiál -stavební materiál.

Výroba a montáž dřevěných vazníků se styčníkovými deskami systémem firmy MiTEK Industries Ltd., který umožňuje použití vazníků až do rozpětí 30 m bez podpory. Zajišťujeme: - výrobu střešních příhradových konstrukcí - impregnaci dřeva proti plísním, houbám a dřevokaznému hmyzu - dodávku materiálu pro montáž montáž střešních konstrukcí ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -obkladový kámen, kamenný obklad -kamenná dlažba -nerezové prvky-schodiště, zábradlí, oplocení, markízy, pergoly -vnitřní nábytkové prvky: -obklady, parkety -interiérové prvky, zasklené stěny, dveře

Výroba: - obložky - klapačky - zasklívací a obvodové lišty - profilové lišty.

Velkoobchod, maloobchod, prodej nátěrových hmot: -nátěry kovových kontrukcí -nátěry dveří, plotů -nátěry oken -technické kapaliny -malířské, fasádní barvy -štětce, válečky.

Výrobce dřevěných broušených tyčí. - dřevěné tyče o průměru 12-65 mm broušené kulaté v libovolném průměru a délce. - kulatá zábradlová madla s drážkou, plochou ale i atypická madla různých tvarů dle přání zákazníka - lišty jakékoli lišty spíše atypické (podlahové, nábytkové, dveřní a jiné..)

Zpracování, odstraňování, drcení: - pevné odpady - plastů, gumy Výroba: - granuláty PVC z technologických odpadů pro výrobu stavebních a jezírkových folií, - gumové drtě.

Poskytujeme dovoz, vývoz a prodej barevných kovů a oceli. Nabízíme polotovary z barevných kovů i obchod s ocelovými výrobky..

Nabízíme široké spektrum chemických přípravků, jejichž využití je možné v mnoha oblastech všeobecného a automobilového průmyslu.

Pražská vodohospodářská společnost je správcem vodohospodářského majetku hlavního města Prahy, Úpravny vody Želivka a.s. a Zdroje pitné vody Káraný a.s.. PVS je odpovědná za udržování vodovodní sítě a kanalizační soustavy v provozuschopném stavu, za její obnovu a rozvoj.

Dřevovýroba. Výroba, prodej: - kruhově frézované dřevo, dřevěné polotovary. Využití: - pergoly, ploty, altánky, ochranné palisády, houpačky, prolézačky, obklady stěn a chat, ohrady, kůly, posedy.

Provozování vodovodů a kanalizací pro veřejnou potřebu.