AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Prodej hutního materiálu a jeho dělení (na pásových pilách, autogenním pálením podle šablon a plazmou). Výroba ozubení a ozubených kol.

Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské. Prodej, velkoobchod: - dřevěné brikety - pivo - nápoje.

Autodoprava. Prodej a distribuce pohonných hmot.

Stavební práce. -úpravy koupelen, bytových jader, interiérů a půdních prostor. -zemní práce s minibagrem.

Prodej stavebního materiálu. Tesařské práce. Zakázková výroba Pila - zpracování dřeva.

Výroba: - pletené a plátěné šňůry a provazy - tažná autolana - motouzy - prádelní šňůry - švihadla - provazové žebříky - houpací sítě - dětská šplhací lana - zemědělské provazy - zakázková práce.

Výroba: -řezivo - jehličnatý sortiment -netypizované palety - dle požadavků zákazníka -přepravní palety -hoblované šindele -stavební dřevo.

Projekce, realizace, instalace: -ústřední topení -plyn -voda -kanalizace -instalatérské práce -výroba technických plynů -architektonické a inženýrské činnosti.

Obchod se dřevem. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -dřevo -suché řezivo -truhlářské řezivo -řezivo-listnaté, jehličnaté. Výroba: -pilařská a impregnace dřeva -stavebně truhlářská -tesařská.

Instalace: -voda -topení -plyn. Práce: -instalatérské. Výroba zámků a kování. Výroba technických plynů.

Prodej: - netříděné, tříděné a trávníkové zeminy - prodej betonového a asfaltového recyklátu - prodej štěrku, písku a kamene

Maloobchod, prodej: - obklady, dlažby - lepidla, tmely - vany, sprchové kouty. Montáž: - sádrokartonové příčky a podhledy - kazetové stropy THERMATEX. Stavební práce: - obkladačské - zednické - půdní vestavby - přestavby bytových jader. Terénní úpravy smykovým nakladačem americké zn. Bobcat.

Výroba, prodej: -pohonné hmoty -extra lehký a lehký topný olej -uhlí, písky -nákladní doprava -likvidace a přeprava odpadů -provozování ČS.

Pila. Výroba: -dřevařská -stavební řezivo -krovy -tesařská -palety. Doprava: -nákladní -přeprava dřeva.

Prodej: -palivové dřevo - různé druhy -nahodilá těžba dřeva -likvidace kalamit. Čištění břehů vodních toků, prořezávání stromů a keřů, rizikové kácení.

Služby v oboru ELEKTRO. - Výstavbu a opravy vedení vysokého a nízkého napětí, venkovního i kabelového. - Domovní a průmyslové elektroinstalace. - Výstavbu a opravy veřejného osvětlení, venkovního i kabelového. - Opravy a údržbu energetických zařízení. K našim službám zajistíme: - projektové dokumentace a revizní zprávy, - výkopové ...

Výroba a prodej materiálů (i polotovarů) a produktů z uhlíku a grafitu pro veškerá průmyslová odvětví. Typickými představiteli našich výrobků jsou uhlíkové katráče do motorů, lišty, smykladla a elektrody pro přenos proudu a materiály pro EDM, vyjiskřování (jiskrové obrábění). Grafitové topné tyče a elementy, formy, kokily, plsti a folie ...

Slévárenství, modelářství - výroba dřevěných modelů - výroba hliníkových forem - zpracování technologie

Pomocné materiály pro slévárny: - tryskací broky a drtě - korund - obalované písky - nátěry - odvzdušňovací sítka - odlitky - kovářské nářadí, kovadliny, pneumatické buchary - grafitové výrobky - doprava.

Vodovody a kanalizace, úprava a rozvod vody. -revize a monitoring kanalizací -trasování kanalizací -čištění kanalizací a stok -čištění domácích kanalizací.