AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Výroba: -proplétané šňůry oděvní a technické -proplétaná lana -štípač třísek -vodítka na psy* -provazové žebříky -knoty.

Stolařství. Práce: - stolařské - truhlářské. Výroba, montáž: - nábytek - kancelářský nábytek - kuchyně, kuchyňské linky - dětské pokoje - dřevěné podlahy - pergoly - dřevostavby. Sídlo firmy: - Markova 2928/17, Ostrava - Zábřeh.

Výroba dřevěných a slámových pelet (peletky)

Distribuce, prodej, e-shop: -barvy, laky. -nátěrové hmoty. -čistící, úklidové prostředky. -savební hmoty (tmely, lepidla...).

Těžební a stavební činnost. Lom-těžba: -vápencové granulované drtě -štěrk. -těžba - prodej drceného kameniva

Nabídka konzultační a poradenské služby v oblasti energetického hospodářství.

Messer Technogas s.r.o. je členem skupiny Messer Group, nadnárodního uskupení firem se sídlem v Sulzbachu v Německu.

Velkoobchod: -neželezné kovy pro technické účely -elektrovodná měď -slitiny těžkých kovů. Strojírenské kooperace: -obrábění -výpalky z plechů -zámečnické práce. Autodoprava do 1, 5 tuny. Výkup: -kovový odpad.

Nákup a prodej: -zemědělské výrobky -zemědělské potřeby -agrochemikálie -hutní materiál -pohonné hmoty. Výroba, prodej: -krmné směsi.

Textilní výroba: - pracovní stany - prodejní stánky - zakrývací plachty, na lodě, závěsy, opony - autoplachty shrnovací, rolovací - 100 % ba - rukávce pro betonárky, obalovny - tašky a obaly na hudební nástroje, geodetické pomůcky - brašny na kola - atypické tašky a obaly

Prodej: - štípaného palivového dřeva - dřevěných a rašelinových briket - pelety. Provozovna: Předměřická 30 Hradec Králové 16 503 01

Havarijní služba: - náhlé úniky závadných látek ohrožují životní prostředí - trvalá havarijní pohotovost pro zákazníka - výjezdy k havarijním únikům závadných látek na konkrétní výzvu. Analýzy rizika pro skládky, strojírenské provozy, úložiště ropných produktů, obalovny živičných směsí, místa úniků znečišťujících látek při ...

Vývoj, realizace: - technologie na zpracování průmyslových odpadů. Slévárenství. Strojírenství. Strojní obrábění. Recyklace průmyslových odpadů. Velkoobchod: - hutní materiál.

Jemná mechanika: -soustružnické a frézařské práce na CNN strojích.

Výroba: - tepelná energie - elektřina - rozvod tepelné energie. Dodávka tepla a teplé vody. Vodoinstalatérství, topenářství.

PALUTEX vyrábí: - textilní etikety tištěné a tkané, textilní štítky - velikostní - údržbové etikety - prací symboly - ošetřovací návody.

VELKOOBCHOD, MALOOBCHOD, PRODEJ. Palivo pro krby a krbové vložky: - krbové dřevo-buk, dub, bříza - dřevo pro pizzerie - dříví pro zátop - dřevěné ECO brikety (ekobrikety). Palivo pro klasická kamna a kotle na tuhá paliva: - ECO hnědouhelné brikety - nízkosirnaté hnědé uhlí - nízkosirnatý koks.

Montáže: -rozvoden a spínacích stanic VVN, VN -průmyslových a distribučních stanic VVN, VN, NN. Montáže, opravy a údržba vyhrazených elektrických zařízení dodavatelským způsobem bez omezení napětí. Montáže průmyslových a jiných elektrických instalací, komunikace, veřejné osvětlení. Montáže řídících, informačních a přenosových systémů ...

Půjčovna: - autojeřáby. Prodej, dodávka: - drcené kamenivo - písek - betonové a směsné recykláty. Demolice a rekonstrukce objektů.

Sadové úpravy. Interiérová, umělá i hydroponická zeleň. Údržba zeleně, dekorace, zemní práce. Prodej: - palivové dřevo

Zvonařství. Výroba, montáž, servis, oprava, sanace: -zvony -zvonkové stolice -zvonkohry -pohony zvonů -věžní hodiny -ciferníky.

Tlaková slévárna hliníku Výroba: -odlitky ze slitin hliníku do hmotnosti cca 3 kg. Využití: -automobilový průmysl -elektrotechnický průmysl -spotřební průmysl -obráběcí stroje. Certifikace ISO 9001:2000 Strojní závod: -kovovýroba zámečnická -soustružnické a frézařské práce -broušení na plocho a na kulato. Svářečská ...