AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Společnost je certifikována dle ISO 9001:2009. Výkup, prodej, odvoz vlastními vozidly: -kovový odpad, kovošrot -Hvězdová 5 (spojovací ulice mezi Francouzskou a Bratislavskou), po-čt 7-19, pá 7-18, so 9-16, ne 9-13 -Tuřanka 115, po-pá 7-17 -Komárovská 16 (vjezd z ulice Železniční), po-pá 8-17, so 9-13. Prodej: -hutní materiál, profily I, ...

Vodovody a kanalizace Výroba a distribuce pitné vody a kompletní zákaznické služby v oblasti provozování vodovodů a kanalizací.

Kamenolom, lom. Těžba: -kámen (žula). Zpracování kamene (žuly): -kamenické práce. Výroba kamenných žulových výrobků.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -barvy -laky. Služby: -míchárna barev, omítek -poradenská činnost zdarma Zastoupení: -HERBOL, HELIOS, COLORLAK, PRIMALEX, JOHNSTONES, HET

Výroba, opravy a prodej dřevěných palet je hlavní činností společnosti. Dřevěné obaly - palety, bedny, řezivo, palivové dřevo, piliny, štěpka a materiál dle přání zákazníka. Dřevěné palety standartní i atypické. Možnost ošetření dle IPPC ISPM 15.

Velkoobchod, dodávka: - strojí díly. Konstrukční práce a projekce.

Dodávka: - energie pro společnosti - kontrolní měrové středisko - logistika - stavební údržba - strojní a jeřábová údržba.

Autodoprava: -silniční nákladní. Velkoobchod, prodej: -uhlí. Logistické centrum Libčeves.

Stavebniny. Výroba, prodej, montáž: -plastová okna a dveře GEALAN 8000 -garážová vrata na dálkové ovládání, branky -asfaltové pásy VEDAG -PVC okapy MARLEY -kanalizační PVC trubky -střešní šindele(Kanada, USA, Německo) -stálé množstevní slevy.

Plastikářská výroba: -vstřikování -vytlačování -regranulace -granulace plastů -plasty (extrudované). Výroba: -elektrokanály -PVC lišty k obkladům -vytlačované extrudované profily -plastové výrobky. Prodej: -plastové výrobky -regranuláty.

Velkoobchod: - pigmenty - metalurgie - brusný materiál - plechy. Mezinárodní spedice a autodoprava.

Služby: - autolakovna - míchání barev - prodej lakýrnického materiálu

Dodávka, prodej hutní materiál: -svařované trubky, trubka -profily kruhové, čtvercové, plochoovál -profilová ocel. -hutní materiály v třídě II -svitky studené a pozinkované v třídě II.A, pozinkované trubky vč. 60, 3x2 7m pro výrobu dopravních značek -profily v jakosti S355J2G3, do rozměru 400x400x20, 500x30x20 mm.

Výroba, prodej: - plastové karty - čipové plastové karty - bezkontakní plastové karty s RFID čipem - identifikační plastové karty - plastové karty s magnetickou páskou - plastové karty s hologramem - plastové karty s fotografii - plastové karty s podpisovým polem - plastové karty s čárovým kódem - plastové karty s embosovaným tiskem - ...

Prodej, maloobchod: -vázací prostředky pro jeřáby -textilní vázací prostředky -řetězy a příslušenství -ocelová lana -upínací popruhy -magnetické upínače pro obrábění -upínací technika pro dopravu -transportní podvozky -hydraulické zvedáky a nářadí YALE -zdvihací a manipulační zařízení TRACTEL -systémy ochrany osob ...

Výstavba, rekonstrukce a modernizace: -rodinné domy, průmyslové objekty, haly -zemní, výkopové, instalatérské práce -rekonstukce. Pila Bílany: -výroba řeziva -dřevovýroba -pergoly.

Benzínová čerpací stanice. Prodej: - pohonné hmoty.

Výroba: - elektrická energie ve vodní elektrárně.

Plasty Morava Velkoobchod, maloobchod, prodej: - plasty - plexisklo - pryž - flexon kulatina a desky-teflon - PA a APA kulatina a desky - PVC desky a kulatina - HPS desky - foamex, komatex, pertinax, textit, sklotextit - klingerit - novoplast - polypropylen - polyetylen - distanční prvky pro stavebníky.

Maloobchod, prodej, nákup: - palivo: - uhlí - všechny druhy - koks.

Čerpací stanice pohonných hmot.