AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Služby: - export a import služeb a zboží - obchodní činnost - stavební činnost - turistika EXPORT, IMPORT: - vývoz technologických investičních celků včetně montáže, uvedení do zkušebního provozu, zaškolení personálu - vývoz strojů, zařízení a náhradních dílů - vývoz osobních, nákladních, užitkových vozidel a autobusů vč. ...

Výroba a distribuce: - sedlářské a galanterní kování. Prodej: - polypropylenové lana - popruhy pro kynologickou výrobu.

Uhelné sklady. Prodej: - uhlí, palivo - štěrk, písek. Autodoprava: - nákladní doprava.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavebniny -stavební materiál -zdící materiály -střešní krytiny -maltové a betonové směsi -zateplení, izolace -betonové bednící dílce -zahradní architektura -nářadí a produkty Caparol -sádrovláknité desky FERMACELL.

Výroba plastových dílů zpevněné skelnými vlákny. Výroba modelů, forem a samotných výrobků podle technické dokumentace a přání zákazníků.

Prodej: - materiály pro klempíře a pokrývače - střešní krytina.

Těžba a zpracování kaolinu a písku s využitím v papírenství, k výrobě nátěrových hmot, v keramickém a plastikářském průmyslu.

Pilařská výroba: - stavební žezivo - sbíjené vazníky. Kontejnerová doprava.

Společnost TRILOBIT REAL s.r.o. provozuje areál služeb motoristům na hlavní silnici Praha-Kolín (Kolínská silnice č. I/12) v blízkosti obce Tuklaty..

- výroba palet dřevěných, pořez kulatiny, prodej palivového dřeva

Dodávka: -suroviny pro výrobu suchých maltovin a nátěrových hmot Tylose, Mowilith Pulver, Hostapur, Tylovis, Genapol.

Recyklace plastů. Prodej: -drť -regranulát. Laboratoř: -testování, -analýza, -měření. Provozovna: Žalmanov č.p. 82 364 71 Bochov

Pobočka. Maloobchod, prodej: - barvy, laky. Centrála: - Triga Trade, s.r.o., Purkyňova 1690, 66601 Tišnov, tel: 541423911.

Vyrábíme a prodáváme provazy, provázky, motouzy z přírodních materiálů. Vyrábíme a prodáváme lana z přírodních materiálů.

Velkoobchod úklidovou drogerií: -kompletní dodávky pro podniky, školy a další organizace -široký sortiment. Úklidové služby: -pro organizace i soukromé osoby -úklid prostor -čištění koberců -úklid domácností. Malířské a fasádní barvy Omítkový systém HET

Velkoobchod, prodej: - černé a pozinkované fitinky - varné nátrubky - černé a pozinkované trubky - varné nástavce a varná kolena - kulové ventily - krkové příruby - ocel válcovaná za studena

Společnost TRIMAX, a. s. je společnost s bohatými zkušenostmi v oblasti stavebních prací s hlavní specializací na podzemní práce prováděné hornickým způsobem a inženýrské sítě.

Prodej, dodání, dodávky: - hutní a spojovací materiál - elektrolyticky pocínovaný plech v tloušťkách od 0, 18-0, 40 mm s nánosem Sn (cín) 2, 80-8, 40 g/m2 v tabulích - černé plechy - ve svitku nebo v tabulích-tl.0, 32 mm - tenké - tlusté - pozinkované plechy v tabulích i svitku od tloušťky 0, 40-1, 20 mm - pozinkované svitky ...

Výroba odlitků z šedé litiny GG15-25 o rozměrech do 1000x1000mm a hmotnosti do cca 100kg. Strojní litina: -pojezdová kola, řemenice, díly převodovek, čerpadel, zemědělských strojů, kladky, závaží aj. Kamnová litina: -rošty, krbové vložky, díly různých topidel, pláty, rámy, dvířka. Ozdobná litina: -pro městský mobiliář ...

Výroba: - plastových dílců vstřikováním - plastové ucpávky, záslepky, zátky, kluzáky, stavěcí šrouby a další dílce, které se používají ve výrobě školního, kovového a zahradního nábytku - doplňkovými výrobky jsou plastové nazouvací (obouvací) lžíce, plastové kladky, cívky.

Výroba a rozvod tepla. Poruchy: tel.: 572632485

Prodej: -chemické výrobky-chemikálie.

Prodej, oprava, servis: -textilní kompenzátory -flexibilní hadice -kovové kompenzátory -gumové PTEE kompenzátory -příslušenství kompenzátorové techniky.