AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Výroba dílů pro nábytkářské firmy i průmysl. Výrobky v sériích pro odběratele na základě jejich vlastního designu. Povrchová úprava kovů a dřeva..

Distribuce: - průmyslová kosmetika - drogistické zboží - bazénová chemie - hotelová kosmetika. Prodej: - úklidová a čistící chemie - sanitární a průmyslový program.

Prodej: - stavební a truhlářské řezivo - palubky, lišty, plotovky - palivo - listnaté, jehličnaté - OSB desky, Durélis desky Služby: - výroba řeziva na zakázku - výroba vazeb - impregnace řeziva máčením - výkup kulatiny - zajištění lesních prací včetně havarijního kácení PROVOZOVNA Benátky, 560 02 Česká Třebová

Vývoj, výroba, distribuce: - biocidní přípravky pro ošetření průmyslových vod..

Distribuce, prodej: - suroviny pro potravinářský a farmaceutický průmysl - přírodní ingredienty, náhrady cukru a tuků - antioxidanty a konzervační prostředky.

Gardenka Maloobchod, prodej: - zahrádkářské potřeby - okrasné, ovocné školkařské výpěstky - semena, osivo, zemina, hnojivo, cibuloviny - plastový zahradní nábytek - zahradní doplňky - fólie, netkané textílie.

Společnost dodává pomocí nejrůznějších oborů činnosti provaznické výrobky přímo na míru. Produkty: - Lana a šňůry - ze syntetických a přírodních materiálů - polyamid, polypropylen, polyester, juta, sisál, konopí, len, bavlna a podobně. Od průměru 1, 2 mm až do průměru 30 mm různých barev - Horolezecká lana, speleolana, lana pro práci ve ...

Velkoobchodní firma se zaměřením na prodej produktů pro napínaní koberců. Jsme výhradním dovozcem firmy Floorwise, nabízíme podložky pod koberce, napínací lišty, kovové profily, lepidla.

Dovoz válcovaných a tažených výrobků z hliníku.

Dodavatel pevných paliv: - černé a hnědé uhlí - brikety - koks - palivové dřevo. Zajištění dovozu: - písek - štěrk - kačírek.

AUTOLAKY - prodej: - autolaky, barvy na auta. Natěračské, lakýrnické práce.

fa MORAMA Výroba psích bud a kotců. Zámečnictví. Výroba výrobků ze dřeva.

Nabízíme Vám kompletní služby v oblasti projektování a realizace dřevostaveb. Výroba: - vazníky.

Prodej: -barvy, laky -míchání autolaků a průmyslových barev.

Autorizovaný distributor British petroleum, prodej: - oleje - filtry - pohonné hmoty (nafta)

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -hutní materiál -ocelové plechy -profily, trubky, jekly. Přesné výpalky. Přesné dělení kovových materiálů tl. 0, 5 až 450 mm. Úkosování pro svary. Tryskání. Svařování. Doprava výpalků. Značení středů, otvorů, které nahrazuje práci rýsovače, zámečníka s přesností 0, 2 mm. Vše v destinacích: Plzeň ...

Činnost: - distribuce surovin a přídatných látek pro potravinářský průmysl, krmivářský průmysl, farmaceutický průmysl, některé technické aplikace. - dovoz uruguayského steakového hovězího masa a jihoamerického vína

Výroba, služby: - patentované pěnové štítky - podložky k PC a MAC - atestované světelné interiérové boxy 420x320mm - reklamy z řezané grafiky (šíře řezu max. 1350mm) - plastové poutače - reklamní polepy automobilů - grafické návrhy a DTP - digitální velkoplošný tisk - plastové karty

Výroba: - polystyren, polypropylen - polyethylenové pěnové tvarovky - plastové díly pro automobilový průmysl.

Výroba vykrajovátek a dortových forem. Vyrábíme: - vykrajovačky z pocínovaného plechu

Výroba, rozvod a distribuce: -tepelná energie -elektrická energie -chlad. Projektová činnost. Provoz a údržba tepelných zařízení. Skládka odpadu.

Maloobchod, prodej: -barvy, omítky JUB -sádrokartonové systémy KNAUF -malířské nářadí STROCH. Řemeslnické práce: -malířské, natěračské práce -strukturální nástřiky -dekorační omítky -nátěry, malby -dlažby, obklady. Dodávka, montáž: -sádrokartonové příčky -stropy -půdní vestavby.

Dřevařská, pilařská a truhlářská firma: -moderní výrobní technologie - systém jakosti ISO 9001, ISO 14001. Divize WOOD: Výroba, prodej, vývoz, export: - stavební a truhlářské řezivo, dřevo - jehličnany - smrk, borovice, modřín (vlastní sklad řeziva) - dřevěné malířské štafle a opěrné žebříky - dle EN 131-1/1993, atesty SZÚ* Brno ...

Velkoobchod s farmaceutickými produkty, stavebními hmotami, mazivy, oleji a přísadami Vnitrostátní velkoobchod s farmaceutickými výrobky. Dovoz a vývoz výrobků z minerálních olejů. Dovoz a vývoz stavebnin ...