AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Pokrývačství, pokrývačské práce: - střechy, používáme veškeré střešní krytiny. Klempířství, klempířské práce: - montáž hromosvodů - revize hromosvodů. Tesařství, tesařské práce. Stavebně truhlářské práce: - pergoly - altány - dřevostavby - palubky - dřevěné obklady. Půdní vestavby. Zednické práce.

Maloobchod, prodej, domácí dílna: -veškeré zboží, domácí potřeby pro kutily -dřevěné lišty, hranoly, obklady, vruty, hřebíky, PVC hadice, PE fólie, zámky, kování, nářadí, tmely, lepidla, malířské prostředky, těsnění, žárovky, baterie.

Nákup, prodej, export, import: -hliníkové odlitky lité do pískové formy, lití do kokil, tlakové lití -šedá litina -zápustkové výkovky -ocelové svařence -tvárná litina -kompletní mechanické zpracování, soustružnení, frézování -povrchová úprava všeho druhu. Výroba, export, import zboží pro následující obory: -tepelná ...

Obchodní činnost: -výkup a prodej surového dřeva (smrk, borovice) -prodej stavebního a truhlářského řeziva. Pilařská výroba: -prodej paliva a pilin.

Zprostředkování kontaktů s polským výrobcem hutního materiálu HUTA FLORIAN. Výrobky: -pozinkovaný plech -lakovaný plech -střešní krytiny-plechy -trapézové plechy -fasádní panely.

Prodej: - uhlí - písek - šterk.

Prodej: - nerezové zábradlí, - brány a pohony bran, - vrata Lomax, - kované polotovary, - dřevěné a plastové příslušenství, - barvy, spreje, - nářadí, pomůcky.

Oldřich Fridrich - Pilařská výroba: -zpracování dřevní suroviny -jednoduchý i dvojitý prořez kulatiny (do průměru 35 cm a délky 8 m) -omítnutí na omítačce prken, latí, fošen do šířky 32 cm, tloušťky 8 cm a délky 6 m -na objednávku - výroba řeziva dle požadovaného množství a rozměru Zpracování dřeva na strojích: -rámová pila ...

Nákladní autodoprava: - vnitrostátní i mezinárodní. Prodej, doprava: - štěrk - písek - betonové směsi. Autoservis: - nákladní vozidla. Karosářské, mechanické práce. Spedice.

Vývoj, výroba, dodávky: - přírodní ingredience pro potravinářským farmaceutický a zemědělský průmysl: - přírodní přísady - kukltury - enzymy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávka: -systém kompenzace biologických zápachů BEKA Clear-tronic: -odstraňování zápachů čpavku, aminů, merkaptanu, sirovodíku, oxidu siřičitého v průmyslu -likvidace biologických pachů v ovzduší: -gastronomická zařízení, kompostárny, vzduchotechnika, sběrny zpracování masa a ...

Dodávka surovin pro hutní a slévárenskou výrobu.

Truhlářství. Zakázková výroba: -nábytek. -stoly, židle. -kuchyňský nábytek. -špaletová okna. -dřevěné obklady. -dřevěné schody.

Uhelné sklady. Prodej: -pevná paliva, Ledvické uhlí, koks, brikety Prodejní střediska: -Hradec Králové - 495532156 -Dobřenice - 495451219, 602438933 -Sadová - 495448003, 606704625 -Trutnov Kalná Voda - 499873496, 972351508 -Horní Bradlo - 469338183, 606788662 -Pilníkov Chotěvice - 499447141 -Městečko Trnávka - 461329170.

Slévárna: - výroba odlitků z šedých a tvárných litin. - výroba modelů.

Výroba, prodej, montáž, zakázková výroba: -laminátové autodoplňky pro užitková vozidla (automobily) -střešní spoilery (spojler) -spodní spoiler (nárazník) -čelní maska, boční kryty, poklice -štít proti slunci -palubní deska -kryt na koňský vozík.

Energetika-měření. Projekce-bezpečnostní systémy. Segmenty elektrárenského, teplárenského, hutního, chemického, petrochemického a vodárenského průmyslu.

Nákup, prodej, skladování, včetně dovozu, velkoobchod, maloobchod: -paliva -maziva.

Výroba: - pletených lan a šňůr - finálních výrobků z lan a šňůr. Vývoj, konstrukce a výroba jednoúčelových strojů pro textilní výrobu. Aplikovaný výzkum a vývoj technologie pletení textilních šňůr a lan. Velkoobchodní činnost. Poradenská a servisní činnost.

Nabízíme zprostředkování služeb na území východní Evropy se zaměřením na energetiku, plynárenství a chemii.

Velkoobchod, prodej: - pigmentové pasty, barvy - dávkovací a míchací zařízení - testování barev pro potřeby tónování

Prodej: -hutní a stavební materiál -plastové potrubní systémy.

Tesařství. Práce: - tesařské. Prodej: - řeziva (prkna, fošny, hranoly, trámy) - palivové dřevo metrové i rozřezané k okamžitému použití. Chaty na klíč: - tesařské práce - roubené stavby - prodej palubek a stavebního řeziva.