AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Prodej, servis, půjčovna: -elektrické ruční nářadí -vzduchové ruční nářadí -ruční nářadí -brusiva -svářečky -kompresory. Prodej: -lepidla -spojovací materiál -vrtáky -ochranné pomůcky -obalová technika -tmely.

Zprostředkování: - obchod, služby. Prodej: - nástrojové oceli - suroviny pro slévárenství - výpalky, ingoty - za tepla válcované plechy. Řezání oceli. Dělení kovových materiálů.

Prodej, montáž: - ohebný pískovec na interiéry, fasády, krby Ekologické tekuté tapety WEMA - velkoobchod, maloobchod

Přímý prodejce firmy COLORLAK, CHEMOLAK, FEIDAL, KWASNY, BARVY-LAKY PRAHA, XYLADECOR a jiné. Prodej: - barvy - laky - spreje - lepidla - ředidla. Maloobchod s barvami a potřebami pro kutily. Velkoobchod s nátěrovými hmotami.

Truhlářská výroba: -okna EURO, dveře -kuchyně, kuchyňské linky -schodiště. Vybírejte z našich výrobků ... -Eurookna -Vchodové dveře -Vnitřní dveře -Schody, schodiště -Zimní zahrady Naše komplexní služby ... -konzultace provedení -bezplatné zpracování cenové nabídky -zaměření rozměrů přímo na stavbě -výroba ...

Specializovaná konzultační firma zaměřená na poradenskou činnost v energetice. Energetické audity, ekonomické analýzy, marketingové studie.

Betonárka. Prodej: - betonové směsi - štěrk - struska - písek.

Služby: - stavební činnost - montáž sádrokartonů - vodoinstalace, plynoinstalace - klempířské a pokrývačské práce - rekonstrukce - zámečnické a kovářské práce Správa budov: TEL.: 585 054 066 Výroba, nákup, distribuce: - tepelná energie TEL.: 723 692 672 Projekční práce: TEL.: 585 054 467 Reality

Výroba, prodej: - truhlářské řezivo - kulatina - dřeviny (smrk, borovice, modřín, olše, jasan, javor, dub, buk).

Výroba: -plastových profilů pro stavebnictví se zaměření se zaměřením na obklady a dlažby včetně potřebných plastových doplňků -technických plastových profilů podle požadavků zákazníka -prodej kovových lišt pro obklady a dlažby (hliník, mosaz, nerez) včetně balkonových profilů.

-PILAŘSKÁ VÝROBA -PRODEJ STAVEBNÍHO A TRUHLÁŘSKÉHO ŘEZIVA -SUŠENÍ ŘEZIVA -TESAŘSTVÍ -ZAKÁZKOVÉ TRUHLÁŘSTVÍ

Výroba, poradenství, studie: -žárově zinkované stožáry veřejného osvětlení a stožáry, (sloupy) světelné signalizace(semafory...), vlajkové, rozhlasové, hromosvodové stožáry dekorativní, reflektorové, pro dopravní značení -stožáry stupňovité, kuželové, osmihranné, historické stožáry a svítidla, sadová a silniční ...

Sdružení provozovatelů vodních toků a vodních zdrojů. Provoz, oprava, údržba: - vodovody - kanalizace - ČOV*, čistírny odpadních vod.

Služby: - vodoinstalatér, topenář - rozvod tepla, výroba energie.

Výroba: - diagnostická technika pro klinické laboratoře - chemické látky.

Polyesterové lamináty. Výroba z polyesterových pryskyřic - díly na zakázku. výroba plastů v primární formě.

Výkup, zpracování, prodej: - železný odpad - barevné kovy - legovaný kovový odpad - kabely - elektromotory Služby: - demontáž a odvoz ocelových konstrukcí a technologických celků - prodej hutního a užitného materiálu (trubky, karisítě apod) - svoz kovového odpadu vlasními dopravními prostředky - konsignační sklad technických plynů ...

Prodej: - drogerie - barvy - laky.

Výroba, přenos a rozvod elektřiny. Služby: - provozování energetických hospodářství a veřejného osvětlení. Energetický dispečink - hlašení poruch: - tel.: 602585231, 591110 210-1 - fax: 591110212.

Služby: - vypracování energetického auditu - vypracování energetického průkazu budovy - štítek s grafickým a numerickým ohodnocením kvality budovy z hlediska energetické náročnosti - verifikace vykazovaného množství emisí skleníkových plynů provozovatelem zařízení - poradenství: - hospodaření energií a ...

Firma dodává a exportuje: Fasády: - systémy vnějšího zateplení budov - široký sortiment ušlechtilých omítkovin a malt - sanační systémy na betonové stavby - fasádní barvy - spárovací hmoty - stavební lepidla a tmely Interiery: - vnitřní nátěry - syntetické bezesparé podlahoviny - akustické systémy Sanace: - tekuté ...