AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Údržba a provoz veřejného osvětlení v okrese Šumperk. Projekce, montáž, údržba, opravy, revize: -vyhrazená elektrická zařízení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: - plovoucí laminátové podlahy PARADOR, FLOOR - plovoucí dřevěné podlahy PAR-KY, PARADOR, TEKA, MAGNUM - korek, koberce, rohože, čistící zóny, PVC* FATRA, NOVILON, FORBO - parkety, mozaiky, bambusové podlahy - obvodové lišty, prahy přechodové, ukončovací, vyrovnávací - schodové ...

Velkoobchod: Produkty vhodné pro použití jako abrazíva, na pískování a na výrobu žáruvzdorných směsí: - bauxit - bílý korund - hnědý korund - smirek - Luxovit® - Collux®

Pobočka. Maloobchod, prodej: - nátěrové hmoty. - barvy, laky. Velkoobchod: Lanškroun, M. Alše 372, tel.: 775234738

Nákup, prodej, export, import, velkoobchod: -chemikálie, chemie -uhlí, koks -odlitky, ingoty, výkovky - chemické suroviny - slévárenská železa - elektrická energie.

Kamenolom. Výroba: - drcené kamenivo.

Prodej: - plastové materiály - hliníkové profily - zatravňovací dlažba.

Velkoobchod: - tuhá paliva - uhlí Likvidace starých ekologických zátěží. Prostřednictvím svých dceřiných společností podniká i v oboru výroby a dodávek tepelné energie.

Rostlinná výroba, pěstování: - potravinářská pšenice, sladovnický ječmen, cukrovka, luskoviny, mák, hořčice, krmné plodiny - osiva obilovin, olejniny a trávy. Živočišná výroba, chov: - mléčný skot, produkce mléka - prasata. Mechanizace: - sklizňové práce-sečení, lisování sena a slámy do balíků. Provoz Plasty Mladeč: - výroby, prodej ...

Společnost Lom Žernovka, s.r.o. je po celou dobu trvání ryze českou soukromou společností. Kamenolom s blokovou těžbou zajišťují dostatek suroviny na více než sto let.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - univerzální bazénové a solární (bublinkové) plachty - autoplachty, kryty a sítě na lešení, stínicí sítě na ploty On-line prodej vybavení pro zahradu

Prodej palivového dřeva. Palivové dřevo dodáváme v regionech Ostrava, Havířov, Orlová, Český Těšín, Karviná, Hlučín, Frýdek-Místek, Třinec, Bílovec a přilehlé oblasti.

Sedlářství a čalounictví Práce, oprava, renovace: -čalouněný nábytek a interiéry -interiéry a sedačky do automobilů, traktorů atd. -stany, markýzy, plachty -renovace kočárů a bryček. Výroba, oprava, prodej: -čalouněný nábytek a interiéry -atypické matrace. Brašnářská a sedlářská výroba. Výroba: -žiněnky -doskočiště a jiné ...

Činnost: - Bezpečnostní systém proti pádu osob z výšek - výroba plachet (autoplachty) - střešní povlakové krytiny - izolace spodních částí staveb - sklolaminátové konstrukce.

Dodavatel konstrukčních plastů, tavných lepidel a průmyslové chemie.

PRODEJ : - autokosmetika - technické spreje - fluorescentní barvy - tepaný kov - tmely a polyesterové produkty - odmašťovače - vinylové barvy - oboustranná lepící páska - ochranné nástřiky Prodejna: Nerudova 1340 Pardubice PSČ: 530 02 TEL/FAX: +420 466501645

Práce: - obrábění kovů, kovoobábění - zpracování plastů. Výroba: - výrobky z plastů - elektrické stroje, přístroje. Zpracování, likvidace: - odpady.

Potřeby pro výtvarníky. Vzorkovna, zásilkový obchod, internetový obchod, e-shop, velkoobchod, prodej: -přírodní hedvábí -potřeby pro výtvarníky -barvy-dekorační, na batiku, na hedvábí, na textil, na syntetiku -štětce -ubrousková technika -rámy -vosky -vypalovací pece -potřeby pro hobby.

Dovoz, import, velkoobchod: -obrazové rámy-pro sklenáře, galerie, rámaře, ateliéry -obrazové lišty.

Služby: - sanace a hydroizolace - izolace balkónů a teras. Prodej: - tmely, lepidla - PU pěny - stavební chemie.

Výroba, dodávka: - asfaltové směsi. Provádíme recyklaci vybouraných asfaltových a betonových konstrukcí.